vervuil jij de natuur?

veel mensen vervuilen de natuur, maar doe jij dat ook.....?

Mogelijke uitkomsten

ja, helaas vervuil jij de natuur erg vaak, je snapt natuurlijk wel dat daar verandering in moet komen...... (6 x uitgekomen)

je kunt bijvoorbeeld vaker op de fiets gaan of minder lang douchen. maar het zou ook heel fijn zijn als jij je plastic/afval niet meer op straat gooit maar in de dichtstbijzijnde container.....als je dat zou doen zou het echt super fijn zijn!

nee, jij bent er absoluut bewust van wat er gebeurt als je de natuur vervuilt. super van je! (20 x uitgekomen)

top! jij weet precies hoe je met de natuur om moet gaan!

jij bent je er bewust van wat er kan gebeuren met de natuur, maar helemaal zeker is dat nog niet....... (14 x uitgekomen)

jij bent je er wel bewust van maar als je ziet dat iemand anders wat in de natuur gooit doe jij er niets aan......ook daar mag natuurlijk verandering in komen. maar voor de rest is het helemaal goed met jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • RosaBosa

    leuke quiz

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Vaak stond mijn antwoord er niet bij. Als iemand een blikje op de grond gooit raap ik het op en gooi het weg, haha. En ik moet met de trein naar school ipv met de auto omdat het nogal ver is... En mijn ouders me nu niet steeds kunnen brengen.
    Tja sorry als ik kritisch ben of zo, viel me gewoon op

    7 jaar geleden
  • FaithofBlood

    uhm eerlijk is eerlijk, ik douch maar vijf minuten als ik me haar niet hoef te doen... als je ooit italiaans haar moet wassen wat super snel vettig is en klit snap je uiteindelijk wel dat ik minstens een half uur de douch moet gebruiken. En het hangt er natuurlijk van af wat je precies in de natuur gooit... een blikje... ja dat is slecht... maar blank brood... nee. verder is er niks om op te merken ;) sorry als ik betweterig overkwam:(

    7 jaar geleden
  • DragonsFlight

    euhmm ik hou niet van ei..

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Neen!!! Idd!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?