Welke rol zou jij hebben in Teen Wolf?

Deze quiz gaat over seizoen 3 van Teen Wolf. De quiz vertelt je welke rol jij zou hebben in Teen Wolf. We weten inmiddels hoe alles in Teen Wolf ging, maar hoe zou jij gehandeld hebben in deze situaties? De quiz is net als in seizoen 3 opgedeeld in een deel 1 en een deel 2: de strijd met de darach en de strijd met de nogitsune. Ben jij een echte Teen Wolf fan? Doe dan nu deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Werewolf (58 x uitgekomen)

Jij zou een weerwolf zijn en niet zomaar één! Je bent super sterk en je bent trouw aan je vrienden, want je zal er alles aan doen om ze te beschermen. Pas alleen wel op in hoeverre je iedereen vertrouwt, want niet iedereen is wie ze lijken te zijn.

Kitsune (8 x uitgekomen)

Verdedigen is wat je heel goed kan. Je doet er alles aan om jezelf en je vrienden te verdedigen. Je bezit erg veel vaardigheden en je bent niet bang om die te gebruiken.

Banshee (12 x uitgekomen)

Gillen is jouw kracht. Jij hebt vaak het gevoel dat er iets slechts zal gebeuren. Je wil iedereen op tijd waarschuwen en met jouw kracht kun je vele levens redden.

Druid (15 x uitgekomen)

Je zou een echte druid zijn. Op het eerste gezicht lijk je misschien niet zo, maar je weet vaak oplossingen voor bepaalde problemen. Ook kan je goed advies geven en denk je vaak in de juiste richting. Jij kan zeker levens redden.

Werecoyote (2 x uitgekomen)

Alhoewel je liever conflicten uit de weg gaat en vaak je eigen hachje wil redden, kan je het niet helpen om op te komen voor je vrienden. De titel die jij zeker verdient is weercoyote. Wees er trots op!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Hopefulness

    Werewolf, sign me up!

    6 jaar geleden
  • Marisha

    Werewolf, leuke quiz + kudoo!

    7 jaar geleden
  • Linkle

    Banshee. Grappig, want ik heb geen enkele keer iets met schreeuwen aangeklikt ;p

    7 jaar geleden
  • Kjelaney

    Druid.
    Awesome quiz. *O*

    7 jaar geleden
  • Papiliones

    Ik ben een Werewolf, haha. ^^

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?