Wat is de oorzaak waardoor jij je onzeker voelt?

Ben je een beetje of erg onzeker van jezelf? Maar weet je niet precies wat de oorzaak is? Ik zeg, wacht niet langer en maak deze quiz!
Doe ook mijn andere quiz van: 'Ben jij jezelf?' Die stond 03'09'11 op nummer 1!

Omg, deze staat op nummer 1! ~04'09'11

Mogelijke uitkomsten

Onzeker door haters (52 x uitgekomen)

Haters. Je hebt ze overal. Sommige hebben er veel, sommige wat minder. Maar iedereen heeft ze, daar kun je niet omheen draaien. Er zitten er wel altijd mensen bij die je niet mogen. Het is niet persé dat jij iets verkeerds doet. Dus stop met denken dat je altijd iets verkeerd doet, het hoeft niet jouw schuld te zijn. Het leven was een stuk gemakkelijker geweest als er gewoon geen haters waren en niemand met arrogantie werd aangekeken. Stel je eens voor, een leven waarin niemand veroordeeld werd. Stel je eens voor, een leven waarin vijanden van nu, vrienden van je waren. Stel je eens voor, een leven zonder haters. Stel je nou eens voor dat dat zou gebeuren.. Dan hadden we een veel beter leven. Haters hebben een behoorlijke invloed op ons. Waarom zijn er haters.. Waarom? Is het dan zo moeilijk om elkaar alleen maar te mogen?

Onzeker door te weinig zelfvertrouwen (236 x uitgekomen)

Te weinig zelfvertrouwen hebben is iets dat vaak voorkomt. Dat kan ontstaan doordat je jezelf lelijk vindt, anderen zeggen dat je lelijk bent of door bijvoorbeeld andere pesterijen. Gepest worden is niet leuk, je kan er heel onzeker van worden. Zelf ben ik zowat mijn hele leven gepest doordat ik anders ben dan anderen. Wat maakt dat uit? Iedereen is gelijk aan elkaar, of je nou blank, bruin, hetero, homo of lesbisch bent. Iedereen heeft wel een talent, sommigen moeten die alleen nog ontdekken. Kijk ook naar de leuke dingen die er gebeuren en probeer jezelf niet te haten. Kijk eens in de spiegel en lach. En bedenk dat je mooi bent zoals je bent en de hele wereld aan kunt. Want dat kan je zeker, believe in yourself!

Onzeker door wat er gaat gebeuren in de toekomst (248 x uitgekomen)

Wat zal er gebeuren in de toekomst? Verdien je wel genoeg geld, ga je trouwen en krijg wel kinderen? Dit soort vragen kunnen in je hoofd blijven zitten. Stop met nadenken over de toekomst en richt je op het heden. Misschien gaat het wel je hele leven niet zo goed met je maar dat betekent niet dat dat weer in de toekomst zal gebeuren. Misschien word je wel beroemd of verdien je veel geld. Dat zou eens zomaar kunnen gebeuren! Het belangrijkste voor nu is dat je je best doet en je zult zien dat later alles goed komt. Believe in everything because everything's reachable.

Onzeker door je cijfers (37 x uitgekomen)

Krijg je vaak slechte cijfers of wil je gewoon nog beter presteren maar ben je er heel onzeker over? Stop met onzeker zijn. Kijk als eerste wat je wilt verbeteren aan je cijfers. Krijg je maar die cijfers van bepaalde vakken niet omhoog? Ga bijles volgen, vraag je ouders om hulp of een vriend(in). Maak een planning. Zelf vind ik dat heel moeilijk om een planning te maken maar ik vraag wel altijd om hulp. Je zult het zien, als je je cijfers hebt verbeterd je zelf wat zekerder daardoor wordt. En wat kan ik zeggen, meer dan je best kan je niet doen dus doe je best en believe in yourself!

Statistieken

Statistieken

Reageer (68)

  • DeNaamIsGideon

    meh, ik ben niet onzeker, tenminste, ik heb soms wel zorgen iver de tiekomst, dus dat kan kloppen i Guess.

    7 jaar geleden
  • QWERTYUIOP00

    Onzeker door mijn cijfers. Misschien is een 'geen van allen' uitkomst een leuke toevoeging.

    7 jaar geleden
  • Sophizya

    ik weinig zelfvertrouwen ja...

    7 jaar geleden
  • filosofie

    Onzeker door wat er gaat gebeuren in de toekomst

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    De toekomst - al ben ik geloof ik niet zo onzeker c:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?