Welk personage van Love Live ben jij?



Love Live school idol project gaat over 9 meisjes die op een middelbare school zitten die dreigt te sluiten, doordat elk jaar het aantal inschrijvingen daalt.
Deze 9 meisjes richten een idol groepje op genaamd, u's (uitgesproken als Muse).

Kom er in deze quiz achter op welke van de 9 hoofdpersonages van Love Live je het meeste lijkt!




Deze quiz is gebaseerd op de anime genaamd "Love Live school idol project", door Sakurako Kimino

Mogelijke uitkomsten

Honoka Kousaka (15 x uitgekomen)

Honoka is de hoofdpersonage van Love Live en is 2e jaars student aan Otonokizaka Academy. Ze houdt ontzettend veel van zingen en heeft een super vrolijke persoonlijkheid en zal nooit en te nimmer opgeven. Maar ze kan ook ontzettend lui en vergeetachtig zijn! Wanneer ze er achter komt dat haar school in gevaar is, komt ze in actie en richt ze een school idol groepje op samen met haar twee beste vriendinnen Kotori en Umi.
Ze houdt ook van zwemmen en verzamelt stickers.

Eli Ayase (30 x uitgekomen)

Eli is een derde jaars student aan Otonokizaka Academy en de voorzitter van de leerlingenraad. Haar grootste missie is het redden van haar school en in de eerste instantie is ze tegen het idee van Honoka. Ze is ontzettend getalenteerd en serieus. Ze heeft een balletverleden, waardoor ze ontzettend goed is in sport en haalt hoge cijfers. Ze wordt de choreografe van μ's.
Haar taken als voorzitter van de leerlingenraad voert ze altijd perfect uit.

Kotori Minami (11 x uitgekomen)

Kotori is de jeugdvriendin en klasgenoot van Honoka, ze is ook de dochter van de rector van Otonokizaka Acedemy. Kotori zit meestal met haar hoofd in de wolken en heeft een talent voor kleding ontwerpen en maken. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de kledingstukken bij de optredens. Ze geeft ontzettend veel om de gevoelens van haar vriendinnen en vindt het lastig om keuzes te maken.

Umi Sonoda (3 x uitgekomen)

Umi is net als Kotori een jeugdvriendin en klasgenootje van Honoka. Ze is lid van de kyuudo-club en ze is er erg goed in. Ze weet dat Honoka soms pusherig en onverschrokken kan zijn, maar ze ziet ook de goede dingen van Honoka. Umi is over het algemeen het verstandigste van de drie en houdt ook altijd een oog uit voor veiligheid. Umi is verantwoordelijk voor de lyrics van de liedjes, maar vindt dit soms nog best lastig. Ze excelleert in verschillende vechtsporten.

Rin Hoshizora (0 x uitgekomen)

Rin is een atletische eerste jaars studente van Otonokizaka Acendamy en zit nooit stil. Ze is een beetje een tomboy en bijna altijd vrolijk. Ze is beste vriendinnen met Hanayo en beschermt haar ook altijd. Ze eindigt haar zinnen vaak met 'nya' (de Japanse equivalent van 'meow').

Maki Nishikino (8 x uitgekomen)

Maki is een eerste jaars studente en komt uit een rijke familie. Ze is ontzettend muzikaal en kan dus goed zingen en piano spelen. Echter haar familie heeft academische verwachtingen van haar en daardoor twijfelt ze heel erg of het wel verstandig is om zich bij μ's aan te sluiten, omdat ze dan niet aan de verwachtingen van haar ouders zou voldoen. Ze komt in de eerste instantie nogal hooghartig over, maar opent zich steeds meer ten opzichte van de groep. Ze is verantwoordelijk voor de compositie van hun liedjes.

Nozomi Toujou (5 x uitgekomen)

Nozomi is derde jaars studente en de vice-voorzitter van de leerlingenraad op Otonokizaka Academy. Ze is de oudste lid van μ's. Ze heeft in haar verleden veel van school moeten wisselen voor het werk van haar ouders en Eli was de eerste, echte vriendin die ze heeft kunnen maken. Ze is erg spiritueel en heeft de naam de groep bedacht. Haar hobby is de toekomst voorspellen. Ze heeft een hele rustige en zorgzame persoonlijkheid, maar ook een ondeugende kant. Ze is erg goed in het opvrolijken van de groep en heeft een goed aanpassingsvermogen aan situaties.

Hanayo Koizumi (7 x uitgekomen)

Hanayo is eerste jaars en houdt erg veel van tekenen en origami. Haar bijnaam is Kayo. Haar beste vriendin is Rin, wie ze al van jongs af aan goed kent. Ze houdt erg veel van eten, in het bijzonder van rijst. Ze is een erg verlegen persoon. Voordat ze zich bij μ's aansloot had ze erg veel problemen met onzekerheid en gaf ze snel op. Sinds jongs af aan droomde ze al van artiest zijn, maar heeft deze droom nooit durven najagen.

Nico Yazawa (0 x uitgekomen)

Nico is derde jaars studente van Otonokizaka. Ze heeft gevoel voor mode en helpt Kotori daarom dus ook met de garderobe van μ's. Ze is haar hele leven al bezig geweest met idols en alles wat daarbij hoort en heeft de grootste passie hiervoor van alle leden. Ondanks haar leeftijd en het feit dat ze het ongelofelijk vervelend vindt, ziet Nico er erg kinderlijk uit te opzichte van de rest van de groep. Ze houdt ontzettend veel van aandacht, maar geeft ondanks dat wel heel veel om iedereen. Ze heeft ook een idol-catchphrase: 'Nico Nico niiiii'.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • tunamayo

    Eli! Mijn favo:)

    5 jaar geleden
  • Yuzu

    Honoka Kousaka Beschrijving klopt eigenlijk best wel haha (:

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Kotori Minami
    De omschrijving klopt wel een beetje.

    7 jaar geleden
  • Elevens_Eggos

    Eli Ayase!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?