Naast wiens zijde zou jij staan? [Game of Thrones]

Van wie zou jij de sidekick zijn? Waar pas je het best? Met wie zou je beste vrienden zijn en een heel eind komen in Westeros?




20-11-2016 - Met 5 kudo's in de top (nerd)
2-12-2016 Quiz of the Month (hoera)

Mogelijke uitkomsten

Jon Snow (7 x uitgekomen)

De beste plaats voor jou is naast Jon Snow. In de kou staan jullie dapper de Wall te verdedigen. Samen met Ghost en de andere mensen n Castle Black zorg je er voor dat Westeros veilig blijft voor de White Walkers. Hierbij is het handig als je tegen de kou kan, niet bang bent voor wolven, een beetje kan vechten met wapens en een verder rustig leven kan leiden. Behalve als de White Walkers binnen vallen natuurlijk.

Danaerys (10 x uitgekomen)

In de andere kant van de wereld sta jij dapper naast Danaerys en haar draken. Jullie volgen jullie plannen en jij bent niet bang voor haar draken. Je hebt het niet zo op mensen die je de baas willen zijn. Jullie kunnen het heus wel samen.

Cersei Lannister (2 x uitgekomen)

Ze heeft het dan wel niet nodig, een side kick. Maar jij zou perfect naast haar passen. Om te roddelen, geheimen te bespreken ook houden jullie van eten. Liever een wat rustiger leventje met het favoriete voedsel en je doet alles om je plannen na te streven.

Robb Stark (4 x uitgekomen)

Een leider is hij. Je kan goed met hem overweg. Samen rijden jullie op jullie paarden door het Noorden van Westeros. Jullie zullen zorgen dat mensen weten wie jullie zijn. King in the North!

Petyr Baelish (6 x uitgekomen)

Jullie hebben jullie eigen plannen. Al die plannen houden jullie geheim. Jullie hebben de neiging om mensen te verraden, al degene waar je van houd zijn nog steeds onder jouw bescherming. Het leventje heeft niet zoveel actie nodig, maar al die actie kan je zelf maken.

Bran Stark (11 x uitgekomen)

Klimmen is heel erg leuk, vliegen trouwens ook. Iets wat in zichzelf gekeerd is Bran. Soms gaat hij er even vliegend vandoor, maar jij bent beschermend en samen met Summer kunnen jullie goed op hem passen.

Sansa Stark (1 x uitgekomen)

Zij heeft al veel meegemaakt. Nog steeds houden jullie van dezelfde dingen. Vrolijk praten over jongens, mode en dat soort dingen. Jullie hebben het niet echt op broertjes/zusjes, voornamelijk als ze kleiner zijn, dan zijn ze zo irritant. Maar goed, jullie gaan en staan waar jullie willen en kijken hoe het allemaal wel zal lopen.

Arya Stark (2 x uitgekomen)

Ontdeugtjes uithalen, boogschieten en zwaardvechten, typisch beste vrienden met Arya. Jullie staan alleen in het leven, een buitenbeentje. Maar met je trucjes, kunnen jullie makkelijk overleven en lopen jullie zo langs gevaarlijke momenten.

Ramsey Bolton (4 x uitgekomen)

Je gaat nu om met een creep. Hij is een sadist en op een of andere manier kan je het goed met hem opschieten. Je bent niet bang van hem en daarmee heb je een klein stukje respect gewonnen. Je bent gefascineerd hoe hij zo goed kan boogschieten en je deelt dezelfde mening over broertjes en zusjes.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Marisha

    Sansa Stark
    De omschrijving klopt eigenlijk wel.

    7 jaar geleden
  • Quapo

    Baelish, me likey ;)

    7 jaar geleden
  • Aemond

    Jon Snow. :Y)
    Heel leuke quiz!

    7 jaar geleden
  • Zoldyck

    Baelish... Why? D:
    Leuke, goed uitgewerkte quiz tho!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?