Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou?

Iedereen heeft een Sterrenbeeld maar wat zegt het over jou?

Mogelijke uitkomsten

Schorpioen (31 x uitgekomen)

(Ik kon dezelfde afbeelding niet vinden)
De Schorpioen is sterk, gevoelig, trots, intens, direct en excentriek. De beste lovematches van de Schorpioen zijn de sociale Vissen en de lieve Kreeften. De beste steen voor de Schorpioen is Granaat (een donkerpaarse, glimmende steen) De beste kleur voor een Schorpioen is bordeaux rood. Net zoals de leeuw probeert de schorpioen indruk te maken via zijn/haar kleding. Maar de schorpioen voelt zich het fijnst in kleding met sexappeal. Ook kan hij/ze zijn/haar uiterlijk goed aan omstandigheden aanpassen. Als hij/ze wil opvallen, dan valt hij/ze op, zo niet dan niet.

Boogschutter (30 x uitgekomen)

De Boogschutter is vriendelijk, vrij, nieuwsgierig, energiek en opgewekt. De beste lovematches van de Boogschutter zijn de trotse Leeuw en de warme Weegschaal. De beste steen voor de Boogschutter is Amethyst (een paars/donker roze steen) De beste kleur voor de Boogschutter is purper (paars/roze) Over het algemeen hebben boogschutters geen interesse in de veranderende modetrends. Ze houden van kleding waarin ze zich vrij kunnen bewegen en ze worden vaak gezien als sportief. Maar als er in situaties om gevraagd wordt, kunnen ze zich zeker stijlvol kleden.

Steenbok (16 x uitgekomen)

De Steenbok is ambitieus, serieus, realistisch, een doorzetter en praktisch. De beste lovematches voor de Steenbok zijn de rustige Stier en de positieve Maagd. De beste steen voor de Steenbok is Zwarte spinel (een zwarte, glimmende steen) en de beste kleur voor de Steenbok is Onyx zwart. De steenbok stelt zich voorzichtig op als het om kleding gaat, maar heeft wel gevoel voor stijl. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor ze. Steenbokken hebben vaak een klassieke stijl en houden dan ook van donkere kleuren met soms een fel kleuraccent.

Waterman (34 x uitgekomen)

De Waterman is leergierig, vernieuwend, sterk, standvastig en vrij. De beste lovematches van de waterman zijn de energieke Ram en de reislustige Tweelingen. De beste steen van de Waterman is de aquamarijn (een lichtblauwe edelsteen). En de beste kleur van de Waterman is Indigo blauw (diep, donker blauw)de watermannen hebben vaak een geheel eigen stijl. Ze houden ervan om kleding uit andere culturen mee te pakken in hun stijl. Vaak vinden ze het ook leuk om te shockeren met hun kleding. Modetrends vinden ze wel leuk, maar als iedereen het draagt, gaan ze verder naar iets origineels.

Kreeft (22 x uitgekomen)

De Kreeft is gevoelig, liefdevol, emotioneel, sensitief en lief. De beste lovematches van de Kreeft zijn de excentrieke Schorpioen en de sociale Vis. De beste steen voor een kreeft is een parel en de beste kleuren zijn zilver en wit. Kreeften houden vaak van neutrale tinten, maar vrolijken hun look dan op met kleurige accessoires. Ook vinden ze het leuk om iets origineels aan hun outfit toe te voegen, iets wat zelfgemaakt is of wat bijna niemand heeft. Vaak ‘klopt’ hun outfit en is alles in harmonie met elkaar.

Leeuw (29 x uitgekomen)

De Leeuw is warm, zelfverzekerd, standvastig en trots. De beste lovematches van de Leeuw zijn de energieke Ram en de opgewekte Boogschutter. De beste steen voor een Leeuw is Goudkwarts. En de beste kleuren zijn oranje en goud. De leeuw houdt ervan om met haar/zijn kleding indruk te maken. Het is het meest extravagante sterrenbeeld van allemaal. Hoewel ze uitbundig kunnen zijn met kleding, kunnen ze er ook heel smaakvol en ‘koninklijk’ uit zien. Sieraden zijn bovendien erg populair bij leeuwen.

Maagd (22 x uitgekomen)

De Maagd is leergierig, ordelijk, behulpzaam en scherp. De beste lovematches van de Maagd zijn de praktische Steenbok en de rustige Stier. De beste steen voor de Maagd is een gele saffier en de beste kleur van de Maagd is oker geel (mosterd geel) De maagd ziet er het liefst netjes en onberispelijk uit. De kleding moet van goede kwaliteit zijn en bij elkaar passen. Opvallende versiersels is niets voor maagden, maar een kleine print vinden ze wel leuk. Sieraden vinden ze ook leuk, maar nooit te veel.

Weegschaal (18 x uitgekomen)

De Weegschaal is harmonieus, gevoelig, objectief en sociaal. De beste lovematches voor de Weegschaal zijn de reislustige Tweelingen en de Praktische Boogschutter. De beste steen voor de Weegschaal is de Rookkwarts (een bronzen, glimmende steen) en de beste kleur is parel groen. Dit sterrenbeeld is van nature het meest geïnteresseerd in mode. Ze besteden zorg aan hun uiterlijk en zien er graag goed uit. Weegschalen houden niet van overdrijven, alles moet dan ook bij elkaar passen. Ze volgen de mode wel, maar vertalen die naar hun eigen stijl.

Ram (19 x uitgekomen)

De Ram is onafhankelijk, eerlijk, temperamentvol en energiek. De beste lovematches van de Ram zijn de sterke Waterman en de trotse Leeuw. De beste steen voor een Ram is een robijn (een diep rode edelsteen) en de beste kleur voor de Ram is fel rood. Rammen dragen graag comfortabele kleding. Ze houden van ‘no-nonsense’ kleding. Wel lopen ze graag mee met de mode, maar dat doen ze dan vaak met accessoires. Vooral sieraden zijn favoriet bij rammen.

Stier (22 x uitgekomen)

De Stier is een doorzetter, liefdevol, geduldig, attent en rustig. De beste lovematches van de Stier zijn de praktische Steenbok en de positieve Maagd. De beste steen voor de Stier is een lapus lazuli (een diepe, donkerblauwe steen) en de beste kleur is turkoois groen. Stieren vinden het meestal niet erg om wat geld uit te geven aan hun kleding. Ze hebben liever een paar goede kledingstukken, dan veel kledingstukken van lage kwaliteit. Ook gaan ze eerder voor klassiek en basic dan de trends achterna te lopen.

Tweelingen (29 x uitgekomen)

De Tweeling is leergierig, nieuwsgierig, speels, flexibel en reislustig. De beste lovematches van de Tweeling zijn de warme Weegschaal en de sterke Waterman. De beste steen voor de Tweeling is een tijgeroog (een bruin/gele steen) en de beste kleur voor een Tweeling is helder geel. Tweelingen houden van afwisseling en zijn dan ook vaak goed in combineren. Vaak proberen ze regelmatig verschillende stijlen en vinden het leuk hun omgeving daarmee te verrassen. Ze vinden het leuk om trends te volgen omdat ze zo elke keer iets nieuws kunnen proberen.

Vissen (33 x uitgekomen)

De Vissen zijn verlegen, sensitief, en sociaal. de beste lovematches voor de Vissen zijn de excentrieke schorpioen en de lieve kreeft. De beste steen voor Vissen is een opaal (een steen in allerlei kleurtjes) en de beste kleur voor vissen is parelmoer lila (licht paars) Vissen houden van romantische kleding, die je op elke gelegenheid zou kunnen dragen. Ze interesseren zich tot op zekere hoogte in mode, maar lopen niet mee met de trends. Vissen houden van zachte, fijne stoffen. Van een agressieve stijl houden ze niet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • XInnocenceX

    leeuw, klopt helemaal...en oranje is mijn lievelingskleur!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • biltom40

    ha leuk klopt ook nog

    1 decennium geleden
  • renskie10

    Vissen!(A)

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Leeuw ;D alleen zelfverzekerd ben ik niet áltijd.. ;p maar de rest klopt allemaal wel! ;D

    1 decennium geleden
  • Wonka

    Maagd, Klopt helemaal :) Zoals bijna iedere horoscoop

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?