Wie ben jij uit Once upon a time

Kom er achter wie jij bent uit Once upon a time:
- Emma
- Killian
- Mary Margaret
- Regina
- David
- Henry
- Robin
- Zelena
- Pan
- Belle
- Gold

Mogelijke uitkomsten

Emma Swan (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Emma!! Jij bent dapper en je wilt het beste voor iedereen. Je zet vaak andere hun behoeftes voor die van jouw en laat niet over je heen lopen. Je bereikt vaak wat je wilt en bent ook bereid te werken voor wat je wilt.

Killian Jones (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Killian. Je bent heel dapper en vecht voor wat je wilt. Je laat niet over je heen lopen, maar soms laat je je te veel meeslepen door wraak.

Mary margaret (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Snow. Je bent heel lief en wilt graag het best voor iedereen, maar hierdoor vergeet je soms voor jezelf te zorgen.
je bent ook heel dapper en komt uit voor wat je wilt.

Regina (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Regina. Je bent heel dapper en beschermend over de gene waar je van houdt en al lijkt dat soms niet zo je bent een heel aardig persoon.
Je bent direct en zegt hoe het is. Je bent niet bang voor confrontaties en komt op voor jezelf.

David (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op David. Je bent heel dapper en vecht voor degene van wie je houd. Je bent een goede leider en bent erg beschermend

Henry (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Henry. Je bent erg geliefd door je familie en vrienden en je wilt graag een held worden. Je doet er alles aan om je vrienden te beschermen, ook als je hiermee jezelf op het spel zet.

Robin Hood (1 x uitgekomen)

Jij bent Robin Hood. Je bent erg aardig en dapper. Je bent erg beschermend naar je familie en zet graag jezelf op het spel om andere te beschermen.

Zelena (0 x uitgekomen)

Jij bent zeker weten Zelena. Jij vind magie heel belangrijk en bent ook heel slim. Je bent wel snel jaloers op andere en ziet soms zelf niet in hoe bijzonder je bent. Als je van iemand houd probeer die persoon dan bij je te houden en diegene niet op afstand te houden.

Peter pan (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Peter pan. Je houd ervan om kind te zijn en je zou het liefst nooit opgroeien. Je moet soms wel goed nadenken over wat er nou echt belangrijk is voor je de verkeerde beslissing maakt.

Belle (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Belle. Je bent bescheiden, houd van lezen en je ziet altijd het beste in mensen. Let wel op dat je ook voor jezelf opkomt en dat je op je hoede blijft zodat jij niet uiteindelijk gekwetst raakt.

Gold (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Gold. Je weet wat je wilt en je bent goed in staat ook te krijgen wat je wilt. Je weet goed wanneer je om hulp moet vragen en bent heel slim. Kijk wel uit dat je niet andermans gevoelens kwetst, voor je degene verliest waar je van houd.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?