7 minutes in heaven - random people

Je leventje ging prima tot dat je vriendje het uit maakt en je moeite hebt om verder te gaan. Je beste vriend/vriendin maakt zich zorgen om je en sleurt je mee naar een feest om je op te beuren. Op het feestje lopen best knappe jongens rond, maar dat boeit je niet. Je wilt naar huis! Je beste vriend/vriendin wil dat je nog 1 activiteit doet en jij besluit om dat dan maar te doen. Voordat jij kan vragen wat jullie gaan doen kom je erachter dat ze het wel bekende 7 minutes in heaven gaan doen. Jij word als eerste naar voren geroepen en:

Mogelijke uitkomsten

Killian Hook - once upon a time (0 x uitgekomen)

Wanneer je je nummer op tafel slaat en om je heen kijkt wie er op staat valt je al gauw op dat er iets anders aan deze persoon is... je probeert niet te staren en lacht vriendelijk naar hem. "Hook" zegt hij terwijl jullie de kast in gaan, je kijkt naar hem en zegt:"hook?" Hij knikt ja:"killian jones, maar vrienden noemen mij hook" zegt hij waarop jij verwarrend naar zijn ene hand kijkt en hij hem omhoog doet en knikt. Ja zegt hij, dat heb je goed gezien, dat is waarom ze me hook noemen. Genoeg over mij, ik wil graag meer over jou weten zegt hij. Je moet even verwerken wat je zojuist hebt gezien en zegt je naam:"(jouw naam)" hij komt al meteen dichtbij je gezicht en verteld je dat je een mooie naam hebt, je deinsde wat terug om de hint te geven dat je niet zo'n behoefte hebt aan een zoen. Hij kijkt je aan met een flirterige blik waarna jij al meteen denkt:"oh god please laat die deur snel open gaan en....". Killian onderbreekt je gedachte gang want hij zit plots weer heel dicht tegen je aan een fluistert "wat...wil je niks doen?" Naar je. Je weet zo snel niet hoe je dit netjes moet zeggen dus zegt nee dankje ik wil gewoon.... en weer ondeebreekt hij je en dit keer zoent hij je! "Oh help..."denk je maar toch kun je hem niet stoppen want je merkt dat hij hier echt heel goed in is. Toch besluit je om hem te laten weten dat je hier niet op zit te wachten en duwt hem langzaam van je af waarna hij je nog harder probeert te zoenen. Je probeert wat te mompelen dat hij moet stoppen maar hij wil eigenlijk alleen maar meer lijkt het. Thank god word er vanaf de andere kant van de kast geroepen dat de tijd om is! Hij stapt op en geeft je een briefje, hij zegt:"hier is mijn nummer, bel me want ik weet eindelijk hoe die verdomde mobiel werkt" Hij doet de kast voor je open en sluit hem weer met een charmante lach op z'n gezicht, terwijl jij langs je beste vriend(in) loopt en zegt dat je naar huis gaat. Zou jij hem bellen?

Draco Malfoy - Harry Potter series (4 x uitgekomen)

Je houdt je nummer omhoog en zegt kom maar 7, met een twijfelachtige houding. Je ziet een mysterieuze, knappe jongen met een mantel opstaan. Jullie kijken elkaar aan waarna hij zegt: "Let's go" en je loopt achter hem aan de kast in. Wanneer de deuren sluiten doet hij de mantel af en zegt: "hi ik ben Draco, jij bent?". Je staat verbaasd te kijken en brengt met moeite uit:"e.. eh.. hee ik ben (jouw naam)". Draco kijkt je verbaasd aan een vraagt je of het goed met je gaat want je lijkt zo zenuwachtig...? Je verteld hem dat je hier eigenlijk niet wilde zijn vanwege je break-up en dat je beste vriend(in) je eigenlijk heeft overgehaald. Draco lacht charmant naar je en verteld je dat ook hij single is vanwege een bad break-up, maar dat zijn ex vriendin eigenlijk helemaal geen leuk persoon was. Je lacht terug, jouw ex bleek ook niet zo'n leuk persoon te zijn zeg je, daarom heb je het uit moeten maken. Draco kijkt verbaasd en zegt:"maar waarom maak je jezelf dan kapot omdat het uit is, je verdient beter". Jullie kijken elkaar aan een jullie gezichten komen langzaam dichter bij elkaar totdat jullie lippen elkaar langzaam raken. Nadat jullie lippen al een aantal seconden op elkaar zaten voel je zijn tong langzaam in je mond glijden en besef je dat je hier echt intens van geniet. Dit moment duurde maar kort totdat draco plots terug deinsde, en jullie niks meer konden dan elkaar aankijken op een awkward manier tot de tijd om is en de kast word opengetrokken door je beste vriend(in) en draco eruit loopt en je nog even nakijkt terwijl hij vertrekt. Je weet niet zeker waarom hij terug deinsde en of hij hetzelfde voelde als jij. Zouden jullie elkaar ooit weer tegen komen of blijft het hierbij?

Tate Langdon - American horror story (2 x uitgekomen)

Je legt je nummer verlegen op tafel en geeft een zucht. Wanneer hij staat voel je dat er iets is aan hem, iets... anders. Je besluit om het gevoel te negeren en maar gewoon die kast in te stappen zodat je naar huis kan. Eenmaal in de kast hebben jullie zo'n halve minuut wat awkward oogcontact en staart hij diep in je ogen, je voelt weer dat zelfde gevoel. Plots spreekt hij een paar woorden uit: "Ik ben Tate" zegt hij terwijl jij wat dromerig blijft staren. Na een paar seconden komt de realisatie en zeg je eindelijk wat terug: "hai... ik ben (jouw naam)" zeg je verlengen. Hij komt dichterbij en fluistert iets in je oor maar je kunt er weinig van maken en knikt maar gewoon ja, voor je het weet raken zijn lippen de jouwe en besef je pas wat hij zei. Het geeft je toch een prettig gevoel en hij voelt zo bijzonder aan en jullie kus lijkt eeuwig te duren waarna jullie al snel op de grond liggen. Voordat er iets gebeurd staat Tate op en geeft je een onddeugende knipoog. De kastdeur open gerukt en voor je het weet is Tate weg.... Je ziet dat hij briefje heeft achtergelaten met een adres, maar verder helemaal niks... zou je daar heen gaan, of toch niet? 1 ding is zeker, dit was een ongewoon maar geweldig gevoel!

Glenn Rhee - The walking dead (2 x uitgekomen)

Je houdt je briefje omhoog totdat iemand opstaat en hij stelt zich vriendelijk voor:"hi ik ben Glenn, en jij?" "Ik heet (jouw naam)" zeg je, en jullie lopen de kast in. Je vind dat hij echt heel vriendelijk over komt, dit kan nog best gezellig worden! Jullie praten wat over jullie leven en interesses en dergelijke. Al gauw blijkt dat glenn voor jou als de ware voelt, hoe raar dat ook is na zo'n korte tijd, het is hem gewoon! Je probeert wat nonchalant te flirten met hem en hij lijkt erop in te gaan. Jullie gesprek begint nu wat interessanter te worden dan eerst en jullie lijken echt een band te krijgen. Jij hebt het idee dat glenn zich inhoudt dus jij besluit om de eerste zet te doen en zoent hem! Al snel drukt glenn je van zich af met een geschokte look op zijn gezicht, je vraagt meteen of je wat fout doet. "Was ik misschien te snel?" Denk je meteen... Het enige wat je kan uitbrengen is:"what the hell??" En hij weet niet wat hij moet zeggen. Terwijl jij hem half pissig half teleurgesteld ankijkt probeert hij je uit te leggen wat er is. "Kijk..." zegt hij "ik heb al een vriendin, maar werd gepusht om hier aan mee te doen, ik hoopte dat ik niet zou worden gekozen maar dat gebeurde dus wel. .. sorry". Voor je hem kan vertellen wat je hiervan vind word de kast geopend en is hij weg, jij blijft nog even staan en baalt omdat je hem super leuk vond... shit....

Liam Dunbar - Teen Wolf (2 x uitgekomen)

Wanneer je laat zien welk briefje je hebt hoor je van achterin de ruimte en kleine zucht komen, zodra je ziet wie er opstaat ben je wel verbaasd over hoe knap hij is! Jij staat inmiddels al voor de kast en de jongen loopt ernaar toe wanneer hij over een stoel struikelt... iedereen waaronder jij kan het niet laten om erom te lachen maar gelukkig kan de jongen zelf er ook om lachen. Wanneer jullie de kast instappen vraag je zijn naam, "Liam" zegt hij. Je verteld jouw naam en jullie kletsen wat. Vooral over school en jullie leven, hobby's etc. Op een gegeven moment zegt Liam: "ik heb echt het gevoel dat we een klik hebben, wat denk jij?", verward en verrast stamel je en probeert hem te vertellen dat je ook zo denkt want ook jij hebt het gevoel dat jullie goed met elkaar kunnen opschieten! Jullie kijken een paar seconden naar elkaar en komen langzaam dichterbij elkaar, je sluit je ogen wachtend op het moment dat zijn lippen de jouwe raken. Knap en kan ook nog eens goed zoenen denk je terwijl jullie zoenen wat inmiddels al naar tongzoenen is gegaan. Plots word er op de kast gebonkt en er word geroepen dat jullie eruit moeten. Liam lacht naar je en zonder na te denken vraag je hem of hij nog een keertje wilt afspreken. Zonder te twijfelen zegt hij ja en de kast gaat open, jij loopt met een verliefde kop de kast uit waarna je beste vriend(in) je al aankijkt en lachend zijn/haar hoofd schudt.

Jacob Black - Twilight (3 x uitgekomen)

Al voordat je duidelijk je nummer kan laten zien stapt er al een jongen op, tot je verbazing ken je hem ook nog! Deze jongen zit bij je beste vriend(in) op school en over hem heeft hij/zij al veel verteld. Wanneer jullie voor de kast staan kijkt je beste vriend(in) je al aan met een look die al genoeg zegt, succes... Zodra jullie in de kast zitten vraagt hij je naar je naam, (jouw naam) zeg je met een licht geïrriteerde toon omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt om met DEZE jongen in de kast te zitten, hoewel hij wel knapper is dat dat je in gedachten had. Hij kijkt je aan en zegt: "Jacob, maar vrienden noemen me Jake, maar noem jij me ook maar Jake". "sluit je ogen" zegt Jake, "ik heb een verrassing voor je". Je sluit je ogen in de hoop dat hij zich een beetje inhoud en hoort wat geritsel, daarna is het heel even stil en plots voel je dat hij je aan het zoenen is. Zodra je je ogen opent wil je hem uitschelden omdat hij je zoende maar je ziet dat hij zijn shirt heeft uitgetrokken en je bent sprakeloos, wouw! De kast gaat plots open, de 7 minuten zijn om. Je beste vriend(in) kijkt toe hoe Jake shirtless de kast uit loopt en voordat je maar een woord kan zeggen is Jake ook zomaar ineens verdwenen.

Deze gast - uuuhm.... (1 x uitgekomen)

Ik heb geen idee welke dingen jij hebt ingevuld maar je moet maar 7 minuten met deze man in de kast. Jij gaat als eerste de kast in en de man past er niet bij. Jullie besluiten het daar maar bij te laten maar hij geeft je een papiertje met zijn nummer...? Zou je hem bellen of toch maar niet xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Marisha

    Tate Langdon!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?