Mama mia! Welk Mario personage komt het meest met jou overeen?

Zzz, even terug in de tijd!
Hou jij net zoals ik van de mario-games? Doe dan snel deze quiz en vind uit op welk personage jij lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Jij vertoont overeenkomsten met Mario! (27 x uitgekomen)

Net zoals Mario ben jij moedig, je deinst niet terug voor gevaar maar kijkt dit zelfs in de ogen. Rood is een kleur die je goed staat, het typeert je en maakt je onverschrokken. Hou deze karakter eigenschappen vast! Het maakt je namelijk wie je bent. Ciao! Merci voor het doen van deze quiz.

Jij vertoont overeenkomsten met Luigi! (7 x uitgekomen)

Net zoals Luigi hou je ervan om dingen te ontdekken en te ontrafelen. Misschien houd je je wel bezig met het oplossen van vele puzzels etc. Groen een kleur die je goed staat, het typeert je en maakt je wie je bent. Hou deze karakter eigenschappen vast! Het maakt je namelijk wie je bent. Ciao! Merci voor het doen van deze quiz.

Jij vertoont overeenkomsten met Peach! (7 x uitgekomen)

Net zoals Peach ben jij een prinsesje in deze wereld. Je bent veel bezig met je uiterlijk en zorgt ervoor dat je er altijd tiptop bijloopt. In heldenacties schreeuw je misschien wel het hards. Hou deze karakter eigenschappen vast! Het maakt je namelijk wie je bent. Ciao! Merci voor het doen van deze quiz.

Jij vertoont overeenkomsten met Daisy! (2 x uitgekomen)

Net zoals Daisy ben jij een prinsesje in deze wereld.. maar jij weet je mannetje wel te staan! Enerzijds hou je van meisjes dingen, anderzijds ben je ook niet bang om je handen vies te maken. Hou deze karakter eigenschappen vast! Het maakt je namelijk wie je bent. Ciao! Merci voor het doen van deze quiz.

Jij vertoont overeenkomsten met Bowser! (3 x uitgekomen)

Net zoals Bowser hou je ervan om te pesten. Je bent dan misschien niet een slechterik in het echte leven. Je karakter vertoont hier wel eigenschappen van. Dit is natuurlijk geen probleem, zolang het niet uit de hand loopt. Zwart is een kleur die je veel draagt, waar je je misschien wel veel mee omringt. Hou deze karakter eigenschappen vast! Het maakt je namelijk wie je bent. Ciao! Merci voor het doen van deze quiz.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • DarkIdeas

    Bowser

    7 jaar geleden
  • nerveus

    Peach :)

    7 jaar geleden
  • Tomlinsbear

    Luigi! A yeah

    Best pijnlijk dat ik er voor koos om met m'n luie kont in die kamer te blijven zitten. Gelukkig hou ik er inderdaad wel van om dingen te ontrafelen haha

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Peach

    7 jaar geleden
  • Scara

    Mariooo!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?