De ultieme Disney-persoonlijkheidstestGingy en Frodo presenteren...
De ultieme Disney-persoonlijkheidstest!
Dankzij deze test kom jij meer te weten over je persoonlijkheid, bij welke Dinsey-prinsessen je het meeste past èn in welk Wonderland je thuishoort. DE test die iedere Disney-lover ooit gedaan moet hebben! Tijd om te beginnen dus:
Once upon a time...
Mogelijke uitkomsten

Jouw kenmerk is... nieuwsgierigheid! (86 x uitgekomen)

Als er een wit konijn voorbij komt lopen, ben jij de persoon die hem achterna rent. Of als er onbekende plekken zijn, zal jij één van de eersten zijn om die te willen ontdekken! Net zoals Alice, Rapunzel en Moana stroomt er actief bloed door je aderen, waardoor je niet anders kan dan erop uit te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Onbekende koninkrijken, onontdekte zeeën, niets of niemand kan je tegenhouden om te achterhalen welke geheimen ze te bieden hebben.
Jouw land: Wonderland

Jouw kracht is... vriendelijkheid! (60 x uitgekomen)

Zoals er van een echte Disney-prinses verwacht wordt, doe jij nooit een vlieg kwaad. De dieren in het bos zijn je vriendjes en als ze jouw aanwezigheid aanvoelen, komen ze al snel naar je toe gehuppeld. Door je zachtaardige karakter en lieve houding, zijn mensen èn dieren je vriend.
Zowel Belle en Assepoester als Anna en Sneeuwwitje zouden enorm trots zijn op je vrolijke, open houding.
Jouw land: het Sprookjesbos

Jij bent... dapper! (28 x uitgekomen)

Moest jouw zieke vader opgeroepen worden om naar het leger te moeten, zou jij zonder aarzelen je haar afknippen, zijn uniform stelen en je inschrijven als Ping Fa. Jij laat je niet zomaar afschrijven en als jij een doel voor ogen hebt, zal je daar zeker geraken, koste wat het kost. Jij bent niet de prinses die zonder enige inbreng uitgehuwelijkt zal worden of haar lot ondergaat, jij neemt het heft in eigen handen!
Net zoals Mulan, Merida en Tiana heb jij een standvastigheid waar de andere Disney-prinsessen enkel van kunnen dromen.
Jouw land: Atlantis

Jij bent... een echte romanticus! (21 x uitgekomen)

Zonder twijfelen zou jij je vissenstaart opgeven als je op die manier de liefde van je leven kon ontmoeten! Je valt (een beetje te snel) voor iemand en zal dan àlles geven. Jij hebt grenzenloos lief, met een enorme passie die je partner onmogelijk kan weerstaan.
Net zoals Doornroosje en Ariël kan je halsoverkop voor iemand vallen, maar vindt dit absoluut niet erg.
Jouw land: Sprookjeskasteel

Jouw kracht is... onafhankelijkheid! (46 x uitgekomen)

Jij hebt een eigen willetje en laat die niet veranderen door andere mensen. Als jij wordt uitgehuwelijkt, pik je dit niet zomaar en ga je in opstand! Mensen vinden het ook redelijk moeilijk om tot je binnen te dringen, maar als ze dat eenmaal gelukt is, hebben ze je volledige vertrouwen gewonnen. Jasmine, Elsa en Pocahontas staan aan je zijde in deze gedragingen en net zoals zij, ben je een sterk persoon die niet zomaar van haar/zijn mening afwijkt.
Jouw land/stad: Arendelle

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

 • Fennec

  Vriendelijkheid :)

  1 jaar geleden
 • _Niobe_

  Wat een leuke quiz! Ik ben nieuwsgierig, en ik word ook wel vergeleken met Rapunzel! Love it!

  6 jaar geleden
 • Slughorn

  Nieuwsgierig! Wat een leuke Quiz!!
  En sowieso Olaf, echt Olaf!

  7 jaar geleden
 • JamesPotter

  Nieuwsgierig!

  7 jaar geleden
 • Zee

  Mijn kracht is vriendelijkheid (: Wat een ontzettend leuke quiz!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?