Wie van Mario Bros ben jij?



Natuurlijk ken je het wel, want anders heb je je hele leven onder een steen doorgebracht. Het kan ook bijna niet anders dandat jij op je Nintendo DS of op je wii of ... (het kan nu zelfs op je telefoon) met Mario op avontuur ging. Maar Mario is lang niet het enige personage! Wie weet ben jij wel zijn broer Luigi? OF Bowser? Of princess Peach? Zoek het hier uit!

Mogelijke uitkomsten

Mario, himself! (110 x uitgekomen)

OK, je bent dus Mario, maar waarom eigenlijk?
Jij bent heel avontuurlijk en dapper. Jij kan helemaal niet tegen onrecht en je bent vaak de redder in nood, maar soms kom je ook in benarde situaties terecht door je impulsiviteit en overmoed. Je staat vaak en graag in het middelpunt van de aandacht en je wordt omringt door een enorme vriendengroep.

Luigi (88 x uitgekomen)

Luigi! Maar waarom?
Jij houdt er niet helemaal van in het middelpunt van de aandacht te staan en je bent eigenlijk best onzeker over jezelf. Je laat de talenten van anderen de jouwe vaak overschaduwen en je gunt jezelf zeldzaam een moment in de spotlights. Ook jij hebt een grote vriendengroep, maar jij bevindt je waarschijnlijk meer op de achtergrond. Je houdt ervan om naar anderen te luisteren en zelf vindt je het fijner om te zwijgen.

Princess Peach (29 x uitgekomen)

Princess Peach past het best bij je. Je bent erg populair, omdat je een heel behulpzaam en vriendelijk karakter hebt. Je hebt veel vrinden hier en daar, maar een echte vriendengroep heb je niet. Je bent zelf erg behulpzaam, helaas komt het vaak voor dat je zelf hulp nodig hebt! Je hebt geen flirterig karakter. Je bent al heel lang aan het crushen op die ene jongen die je maar niet uit je hoofd kan zetten. Maar zo'n toffe meid als jij ziet hij vast wel zitten.

Yoshi (69 x uitgekomen)

Jij bent dus deze cutie! Jij bent een erg vrolijk en behulpzaam type. Je hoeft niet altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan, want je deelt altijd de spotlights met je beste vriend! Een hele grote vriendengroep heb je niet. Jij hebt juist 1 bestie waarmee je heel close bent. Je houdt van teamwork en werkt niet graag alleen.

Bowser (87 x uitgekomen)

Bowser! Nu niet meteen denken dat deze quiz je gemeen vindt. Jij bent meer het leidende type en in je vriendengroep zal jij vaak degene die met de ideeën komt. Mensen zullen je eerder beschrijven als onvriendelijk en een beetje egoïstisch, maar dat is gewoon omdat ze niet de moeite nemen je te leren kennen. Soms kun je inderdaad een beetje de bitch uithangen, maar dat gaat altijd wel weer voorbij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?