Wie past het best bij jou? Inazuma Eleven

De veelgestelde vraag: bij wie zou ik het best passen van Inazuma word nu beantwoord! Bijna iedereen zit erin en als iemand die je erin wilt er niet in zit zet het dan in de reacties! Zet je shipname ook in de reacties!!!!!! Ik ga niet vragen om een goede stem maar een eerlijke stem zou leuk zijn! Veel plezier met deze quiz! (Jongens en meisjes).
32 antwoorden
8 vragen

Mogelijke uitkomsten

Jordan Greenway (6 x uitgekomen)

Jordan heeft eigenlijk twee persoonlijkheden:
1. Alius, hier heet hij ook wel Janus, hij is arrogant en denkt dat hij van iedereen kan winnen. Daarom is de overwinning van Raimon ook zo'n tegenslag voor hem. Hij gebruikt de Aliusrots en dit was alleen op Alius!
2. Zijn gewone karakter is redelijk rustig en aardig. Hij voetbalt, zoals iedereen, enorm graag en is daarom ook enorm goed. Hij heeft nog meegespeeld bij Inazuma Japan.

Jordan is degene die het beste bij jou past!

Dvalin/Dave Quagmire (3 x uitgekomen)

Hij ziet er best creept uit en kan heel gemeen en eng doen (zelf vind ik hem een creep). Jij vind hem hopelijk niet creepy maar aardig want hij is degene die het best bij jou past. Als hij de Aliusrots niet omgeeft is hij ook best aardig en behulpzaam. Hij heeft gespeeld bij Alius Academy in Epsilon!

Torch/Claude Beacons. (10 x uitgekomen)

Hij is altijd zelfverzekerd en kan soms best egoïstisch overkomen. Daarnaast komt hij wel altijd op voor zijn vrienden. Hij kan de beste plannetjes bedenken en houd wel van een grap, of gewoon een leugentje. Hij kan ook enorm irritant zijn maar je went eraan. Toch, naast dit alles, kan hij heel aardig zijn en is hij blijkbaar perfect voor jou!

Gazel/Bryce Whitingale (4 x uitgekomen)

Er is nog wat discussie of hij een jongen of een meisje is maar ik ben ervan overtuigd dat hij een jongen is. Hij mag immers meedoen aan het FFI en dat mogen meisjes niet (discriminatie ik weet het :P). Hij is in staat om zijn hoofd altijd cool te houden wat er ook gebeurd, dit is waarschijnlijk ook waardoor hij zo goed kan voetballen. Als hij een tegengoal krijgt scoart hij er gewoon twee met zijn harde schoren! Hij is perfect voor jou!

Xavier/Xene Foster (26 x uitgekomen)

Als je hem voor het eerst tegenkomt in Inazuma Eleven kijkt hij heel gemeen. Dan zit hij bij Genesis, het sterkste team van Alius! Ze hebben een spannende wedstrijd met Raimon waardoor heel Alius word verwoest. Xavier is er kapot van en komt later in de serie terug. Het blijkt dat hij ook een aardige kant heeft en altijd alles doet om zijn vrienden te helpen. Hij komt terug bij Inazuma Japan.

Jude Sharp (19 x uitgekomen)

Hij heeft gespeeld bij Royal Academy maar nadat ze bij de regionale wedstrijden waren uitgeschakeld is hij naar Raimon gegaan. Hij heeft een verleden die niemand wil maar alles komt goed. Hij blijft bij Raimon en in de rest van de serie blijft hij een van de hoofdpersonen. Hij is een goede spelverdeler en ziet alles heel snel door. Je kan alles bij hem kwijt en hij komt met een oplossing, hij zal je altijd steunen. Waarschijnlijk perfect voor jou!

Caleb Stonewall (5 x uitgekomen)

De naam zegt het eigenlijk al. Het lijkt alsof hij een stenen muur om zichzelf heen optrekt. Hij laat niemand toe en doet heel kortaf. Dat komt waarschijnlijk door zijn verleden. Als je de stenen muur weet af te breken en je eindelijk bij hem bent laat hij je ook niet meer gaan en zal hij zijn leven voor je geven. Jij hebt waarschijnlijk zo'n vriend nodig.

David Samford (23 x uitgekomen)

Komt van Royal en gaat later naar Royal Academy Redux. Hij is een van de beste vrienden van Jude en als laatste komt hij bij Inazuma Japan. Hij deed enorm gemeen maar na Royal Academy Redux veranderde dat en liet hij zien dat hij ook een aardige kant heeft. Hij is enorm behulpzaam en komt altijd voor zijn vrienden op.

Joseph King (7 x uitgekomen)

Een uitermate goede keeper van Royal. Hij werd later lid van Royal Academy Redux. Hij is een van de beste vrienden van Jude en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Hij zal voor je door vuur en vlam gaan!

Mark Evans (29 x uitgekomen)

De aanvoerder van Raimon en een hyperactieve stuiterbal. Hij komt altijd op voor zijn vrienden en geeft de moed bijna nooit op, als dat gebeurd heeft hij genoeg vrienden die hem steunen. Hij houd van voetbal en kan er dan ook niet tegen als het verkeerd word gebruikt. Als je van sociale mensen houd die altijd optimistisch blijven heb je Mark nodig!

Thor Stoutberg (0 x uitgekomen)

Je kan wel zeggen dat hij een zorgzaam type is want hij zorgt voor al zijn broertjes en zusjes en geloof me, het zijn er hééééééél veel! Hij zal altijd opkomen voor de mensen om wie hij geeft en zal niet opgeven tot zijn doel is bereikt. Hij haat alleen de mensen die andere verraden, daar kan hij totaal niet tegen! Heb jij behoefte aan iemand die voor je zorgt in moeilijke tijden, dan kun je het best even langsgaan bij Thor.

Hurley Kane (11 x uitgekomen)

Staat bekend om hoe handig hij is op zijn surfboard. Hij kan heel dom uit de hoek komen ook al is hij een van de oudsten van het team. Bijvoorbeeld: in het vliegtuig had hij een beetje last van vliegangst. Ondanks dat is hij enorm aardig en als je een echte vriend zoekt kun je bij hem zijn. Je kan hem alles vertellen en hij zal je helpen, ook al heb je soms een zwaardere klus aan zijn raadsels met de zee oplossen dan het probleem. Hij zal er altijd voor je zijn!

Darren Lachance (13 x uitgekomen)

Hij is een van de jongste spelers en best onzeker. Hij is een enorme fan van Mark en daarom is hij keeper. Hij doet enorm zijn best en blijft het proberen, ook al lijkt alle hoop verloren er is een iemand die hem altijd moed in kan spreken; Hurley. Ze lijken net broers en kunnen goed met elkaar overweg. Als je iemand nodig hebt die altijd aan je zijde zal staan zal Darren er voor je zijn!

Scotty Banyan (26 x uitgekomen)

Een enorme grappenmaker, hij graaft het liefst kuilen waar iedereen invalt of doet hete saus op je bord, pas dus maar op als je in zijn buurt zit bij het eten! Hij zal de moed niet snel opgeven en geeft om de mensen om hem heen, alleen is het moeilijk om zijn vertrouwen te winnen door zijn verleden waarin zijn moeder hem achterlaat. Hij had het moeilijk maar heeft zichzelf erdoorheen getrokken en met hulp van Raimon voelt het, ook voor hem weer, dat hij niet alleen is. Dus voel je je alleen en heb je een grapje nodig om op te vrolijken dan is Scotty degene die jij zoekt!

Jack Wallside (3 x uitgekomen)

Hij is niet de dunste maar misschien dat dat de reden is dat hij zo'n groot hart heeft. Hij is heel vaak nerveus maar na een toespraak van Mark voelt hij zich meestal beter en gaat hij met goede moed naar het voetbalveld, hij steunt je door dik en dun. Heb je iemand nodig met wie je kan praten over je zorgen en met wie je ze kan delen? Jack zal voor je klaarstaan! (als hij niet op de WC zit)

Kevin Dragonfly (0 x uitgekomen)

Als je hem voor het eerst tegenkomt lijkt hij misschien een chagrijnige roodhoofd maar als je hem beter leert kennen leer je ook dat hij veel om vriendschappen geeft. Hij heeft er een hekel aan als iemand zijn vrienden verraad of nog erger, als een van zijn vrienden hem verraad. Hij kan je dan voor de rest van zijn leven haten. Maar als je een vriend nodig hebt die je nooit laat vallen kun je het best bij Kevin zijn!

Willie Glass (3 x uitgekomen)

Lijkt nogal een neurd.... Dat is hij eigenlijk ook, hij is heel goed in een boel dingen maar eerlijk gezegd is hij niet echt een sporter. Hij is enorm slim en houd van stripboeken en dat soort dingen. Dat is een keer de redding geweest van Raimon maar verder heeft het niet veel zin. Als je liever voetbal kijkt dan dat je het speelt dan kan je het best overweg met Willie!

Shawn Frost (11 x uitgekomen)

Hij heeft een heel moeilijk verleden gehad waarin zijn hele gezin is omgekomen inclusief zijn tweelingbroer. Sindsdien heeft hij een gespleten persoonlijkheid omdat de ziel van zijn tweelingbroer Aiden in hem zat, dankzij Raimon gaat het nu weer goed en heeft hij geen last meer van Aiden, omdat hij het heeft kunnen loslaten. Hij is bijna altijd rustig en je kan hem overal inzetten. Wil je iemand hebben die naar je kan luisteren zonder uit te flippen en die gewoon naar je luistert als het nodig is dan zou ik voor Shawn gaan!

Axel Blaze (18 x uitgekomen)

Zijn zusje is in het ziekenhuis beland omdat ze wou gaan kijken naar een voetbalwedstrijd van Axel. Axel voelde zich schuldig en heeft heel lang niet gevoetbald, toen uitkwam dat het de schuld was van Ray Dark werd hij boos en extra gemotiveerd om Ray Dark te verslaan. Hij is dankzij Raimon weer begonnen met voetballen. Hij kan er niet tegen als iemand waarvan hij houd iets word aangedaan. Heb je dus iemand nodig die je altijd helpt dan kun je beter Axel om hulp vragen!

Austin Hobbs (9 x uitgekomen)

Hij is een van de jongste van de groep en kan het goed vinden met iedereen. Hij is behulpzaam en je zult hem bijna altijd met een lach op zijn gezicht zien. Hij is bijna net zo verliefd op voetbal als Mark en geeft alles als hij op het veld staat. Hij kan er niet tegen als iemand wat woord aangedaan wat diegene niet verdient en zeg nou eerlijk... hij ziet er best schattig! Kennelijk past deze persoonlijkheid het best bij jou en je mag er blij mee zijn!

Nathan Swift (0 x uitgekomen)

De snelste jongen uit het team. Hij is eigenlijk de standaard jongen die eerst aan atletiek deed. Alhoewel hij zelf heeft meegemaakt hoe de Aliusrots voelt. Hij is behulpzaam en aardig en past perfect bij jou! Waarschijnlijk ben jij dus net zo sportief als hem!!!

Celia Hills (19 x uitgekomen)

Het zusje van Jude. Ze was eerst fotografe van de school krant en hierdoor is ze als manager bij Raymon gekomen. Ook zij heeft geen fijn verleden gehad en dankzij Raymon kon ze dit vergeten. Ze is het enige meisje dat nog niet verliefd is, of in elk geval waarvan het niet duidelijk is. Ze is behulpzaam en enorm nieuwsgierig wat niet altijd goed uitpakt. Ze houd van meiden roddels en kan er niet tegen als je iemand verraad. Waarschijnlijk past zij dus perfect bij jou!

Silvia Woods (6 x uitgekomen)

Ze zit al bij Raymon vanaf het begin en vind Mark heel leuk. Het is best duidelijk dat ze verliefd is. Ze is een manager van Raymon en helpt dus enorm graag, ze kan prima koken en kan ook redelijk goed voetballen. Ze is jeugd vrienden met Bobby en Eric en wil het liefst dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken. Als jij ook altijd moed houd en iedereen graag bij elkaar houd dan is Silvia degene die bij jou past!

Camellia Travis (14 x uitgekomen)

Een verlegen meid die het liefst bij haar adoptievader blijft. Ze heeft een moeilijk verleden gehad en het enige om haar te kunnen redden van een depressie was door de herinneringen te laten verdwijnen. Toen die terugkwamen heeft Mark haar geholpen om ze te verwerken, waarschijnlijk is Camellia ook al verliefd op Mark alleen word dit niet gezegd. Verder is ze behulpzaam en aardig. Ze past waarschijnlijk perfect bij jou!

Max(well) Carson (0 x uitgekomen)

Deze jongen heeft een bijrol. Hij heeft altijd een muts op. Hij kwam eigenlijk alleen bij Raymon omdat hij zich verveelde. Al snel kwam hij erachter dat hij voetbal enorm leuk vond en hij bleef bij Raymon, hij steunde iedereen door dik en dun ook al zie je hem misschien niet als een hoofdpersoon, hij was er altijd en past blijkbaar het best bij jou!

Tod Ironside (0 x uitgekomen)

Hij is een bijfiguur die niet zo belangrijk is. Maar in tegenstelling, hij is een van de weinigen waarmee Raimon Eleven begon. Ook al speelde hij alleen videogames, hij was er wel. Hij ging weg van Raimon toen hij Alius zat was en kwam zelf in verleiding van de Aliusrots. Dit veroorzaakte dat er een heel nieuw team kwam. Tod is behulpzaam en moedig, kennelijk past zo iemand dus prima bij jou!

Steve Grim (0 x uitgekomen)

Hij is er vanaf het begin van Raimon. Hij is iedereen blijven steunen en hield van voetbal. Hij was een goede vriend en gaf nooit op. Ook al lijkt hij een bijpersoon is hij misschien net zo belangrijk als Mark omdat zonder de officiele 7 Raimon Eleven, er niks van was gekomen. Blijkbaar is dit degene die bij jou past, je mag er blij mee zijn!

Edgar Partinus (4 x uitgekomen)

Hij komt voor in het derde seizoen, bij het FFI. Hij is de aanvoerder van het engelse team: The Unicorns. Eric speelde hier ook in mee. Hij ging ook mee met het avontuur met de engelen en demonen en toen heeft hij op dramatische wijze tegen Sue gezegd dat hij haar leuk vind en daarna... waarschijnlijk kun je het raden, ze wees hem af voor Eric. Hij is een heus ridder op het witte paard en gedraagt zich ook zo.

Destra (0 x uitgekomen)

Zijn achternaam is onbekend en hij is de aanvoerder van de demonen en later van een team samengesteld uit engelen en demonen. Hij probeert Celia te offeren aan de grote demonenkoning omdat ze hem weer tot leven willen wekken. Hij is nogal... egoïstisch... En kennelijk past hij bij jou!

Sael (1 x uitgekomen)

Achternaam is onbekend. Ik weet niet of hij een jongen of meisje is, ik ga maar uit van jongen. Hij is een engel en wou Sue offeren om ervoor te zorgen dat de demonenkoning niet zou ontwaken. Hij is best egoïstisch maar ook weer sociaal. Ze is de aanvoerder van een team vol met engelen en later heeft ze zich aangesloten bij Destra. Hij past kennelijk bij jou!

Byron Love (3 x uitgekomen)

Er is een discussie of hij een jongen of een meisje is maar omdat hij meedoet met het FF en FFI zegt al dat hij een jongen is. Hij speelde vals bij het FF met godenwater maar verder heeft hij niet meer valsgespeeld. Hij heeft Raimon zelfs nog geholpen en kan supergoed voetballen. Hij is best aardig maar kan nogal bazig uit de hoek komen. Heb je structuur nodig dan kan je het best naar Byron toe gaan!

Candance Soundtown (11 x uitgekomen)

Een speler bij het team van Mary Times en een goede vriend van Hurley. Hij was de spelmaker en maakte veel gebruik van muziek. Hij houd echt van muziek en heeft altijd een koptelefoon op. Hij is aardig en behulpzaam en wilt zijn manier van spel verdelen graag delen. Het is een speciale maar bruikbare manier. Blijkbaar is dit creatieve idee het idee van degene die het best bij jou past!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • ChifuyuMatsuno

    Xavier...hhhh

    3 jaar geleden
  • Rianne_Moon

    Ik snap er niks meer van 😢 wie moet ik kiezen ik heb telkens een ander maar wel de zelfde antwoorden but whatever nu had ik David. Een shipname uhhh Riavid of uh Davanned

    6 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    #gamilia?
    #Cideon?
    anyways, Camilia

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Austin Hobbs
    Een shipname voor Marisha en Austin... Maritin of Austisha

    7 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    David? hell noo D:

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?