Jouw Zweinstein Leven.

Wat voor dingen zal jij beleven op Zweinstein?
Kom erachter!

*Disclaimer: Ik heb Harry Potter niet bedacht.

Mogelijke uitkomsten

Sam Granger. (42 x uitgekomen)

Naam: Samantha Granger.
Zus: Hermione Granger.
Afdeling: Ravenklauw.
Leeftijd: 2 jaar jonger dan Hermione.

Eerste jaar: Je bent super enthousiast dat je bent ingedeeld en doet erg je best om punten te verdienen. Ondertussen heb je ruzie met Hermione omdat ze te weinig tijd met je doorbrengt. Ondertussen ben je verliefd geworden op Cedric Diggory en ben je heel jaloers op Cho Chang. Voor de rest verloopt alles prima en breng je veel tijd met je beste vriendin Luna Lovegood door.

Tweede jaar: Je bent geschokt dat Harry Potter is gekozen voor het Toverschool Toernooi. Ondertussen is Michiel Kriek stapelgek op jou, maar jij moet hem niet. En het is weer goed tussen jou en Hermione. Tijdens het studeren voor Bezweringen wordt je uitgescholden voor Modderbloedje door een Zwadderaar en spreekt Banning diegene aan. Hij maakt jou weer wat vrolijker door muffins te laten dansen. Na de les wordt je gevraagd voor het bal door Ernie, een Huffelpuffer. Je zegt 'ja' en hebt een leuke tijd met hem. Sindsdien hebben jullie wat en is voor de rest alles goed verlopen, totdat Cedric Diggory doodging. Je was er kapot van, maar je besloot verder te gaan met je leven.

Derde jaar: Ugh, jij hebt echt een bloedhekel aan die Omber! Je verzet je met al je kracht tegen haar, totdat ze jou martelt met de Cruciatus Vloek. Je rent huilend weg en zoekt troost bij Ernie, die jou het liefst wil verbergen voor Omber. Later meldt jij je aan voor de SVP (Strijders van Perkamentus) en ben je erachter gekomen dat jouw Patronus een Adelaar is. Voor de rest gaat alles goed en is het schooljaar eindelijk weer voorbij.

Vierde jaar: Je bent erg geschrokken nadat Millicent Bulstrode jou verlamd had met een spreuk. En het loopt ook nog eens stroef tussen jou en Ernie. Jij ging later vreemd met Michiel Kriek en Ernie kwam erachter. Jij had geen leuk schoorjaar, en al helemaal niet toen je hoorde dat Perkamentus gestorven was.

Slag om Zweinstein: Jij was heel goed bezig tijdens je examens, maar je maakte je wel zorgen om Harry, Ron en vooral Hermione. Zodra ze terug was, omarmde jij haar stevig en vertelde jij haar dat je haar gemist had. Zij heeft jou ook gemist. Zodra de Slag om Zweinstein begonnen was, vocht je mee met de anderen. Maar toen je hoorde dat Harry dood was, deed je niets anders dan huilen. Daarna had jij je de hele tijd verstopt in het kantoor van Perkamentus, totdat de oorlog over was. En dat was je gelukt ook.

19 jaar later: Je bent verloofd met Seamus Finnigan en verwacht een baby.

Jeremy Longbottom. (7 x uitgekomen)

Naam: Jeremiah Longbottom
Broer: Neville Longbottom.
Afdeling: Ravenklauw.
Leeftijd: Een jaar ouder dan Neville.

Eerste Jaar: Je vond het jammer dat je in Ravenklauw zat, maar daardoor kon je wel laten zien hoe creatief je bent. Je was dus erg goed bezig en bent vooral goed bevriend met Cho Chang.

Tweede jaar: Jij bent dolgelukkig dat je Harry Potter hebt ontmoet. Je wist al van tevoren dat we grote dingen van hem gingen verwachten. Ondertussen ben je steeds closer met Cho en krijg je verkering met haar.

Derde jaar: De relatie tussen jou en Cho verslechtert steeds meer. Je bent haar uiteindelijk zo verschrikkelijk zat dat je het uitmaakt. Dat deed haar pijn, maar ja: had ze maar niet zo jaloers moeten doen!

Vierde jaar: Jeetje, wat is die Hermione toch een leuke meid! Je besloot met haar te gaan flirten, maar dat had ze al snel door. Je deed het hele jaar er alles aan om haar te krijgen, maar niets hielp.

Vijfde jaar: Jij probeerde jouw naam in de vuurbeker te stoppen, samen met Fred en George. Maar dat mislukte wel heel erg. Hierdoor heb je Hermione weggejaagd. Later bood jij je excuses aan en vroeg je haar naar het bal. Zij zei nee en vertelde dat ze al bezet was. Daardoor was jij voor het rest van het school jaar heel chagrijnig en was je niet naar het bal gegaan. Gelukkig heb je wel 5 Slijmballen gehaald.

Zesde jaar: Jij werd dit jaar uit het niets vals beschuldigd door Omber en werd je geschorst voor een heel jaar. Dus je verveelde je dood en bleef brieven naar Michiel Kriek sturen.

Zevende jaar: Je deed dit jaar heel erg je best voor je P.U.I.S.T Examens en dat was je gelukt ook. Je had geen tijd voor vrienden en familie en biedt je daarvoor je excuses aan. En je was heel kwaad op Snape toen je hoorde dat Perkamentus dood is. Je kon je gelukkig wel inhouden en ging je verder met je leven.

Slag om Zweinstein: Je had gevochten tot het einde, maar je was gesneuveld doordat je van een rots af was gevallen. Heel jammer.

Ria Diggory. (18 x uitgekomen)

Naam: Rianne Diggory.
Broer: Cedric Diggory.
Afdeling: Griffoendor.
Leeftijd: Even oud als Harry, Ron en Hermione.

Eerste jaar: Alles verliep goed, totdat Hermione beledigd werd door Ron. Je probeerde haar te troosten en later kwam er een trol. Harry en Ron had jullie gered en Hermione had de schuld op zich genomen, waardoor hun het Gouden Trio werden. Jij bedankte hun en vertelde daarna alles aan Parvati en Lavender. Daarna had je het druk bezig met huiswerk en ging jij uiteindelijk met Het Gouden Trio mee naar de Derde Verdieping om de Steen der Wijzen te zoeken. Het was jullie gelukt en gingen met een blij gezicht terug naar huis, behalve Harry dan.

Tweede jaar: Je hebt gehoord da de Geheime Kamer weer is geopend. Je was super bang, maar besloot Madam Pomfrey en Professor Sprout te helpen met de Mandragorasap.

Derde jaar: Je brengt veel tijd door met Ginny Weasley. Jullie hebben veel lol en proberen vaak met jongens te flirten. Later kreeg je te horen dat Sirius Black vrij is gekomen om Harry te zoeken. Je besluit met het Gouden Trio mee te gaan en vond het Triest dat Scheurbek is gestorven. Na een paar uurtjes hadden jullie een bloedende Ron teruggevonden en veranderde Professor Lupos in een weerwolf. Sneep was erbij en wilde jullie beschermen, maar hij was te laat. Jij probeerde de weerwolf aangevallen en werd overal gebeten en gekrast. Je bloedde langzaam dood en Sneep bleef bij je. Sindsdien was jij de enige Griffoendor waartegen hij aardig deed.

Vierde Jaar: Sinds Harry werd gekozen voor het Toverschool Toernoei, zocht jij veel troost bij Fred Weasley. Later kregen jullie wat en gingen jullie samen naar het bal. Sindsdien bracht jij je tijd door met hem. Maar zodra Cedric doodging, was je niet meer te troosten. Je klampte je aan zijn lichaam vast en bleef maar controleren of hij nog leefde. Fred trok jou van Cedric weg en hielt jou net zo lang vast tot je weer rustig was. Jij hielt ook een emotionele speech tijdens de begrafenis en wenste je dat je Cedric ooit zal tegenkomen in de hemel.

Vijfde jaar: Je had een bloedhekel aan Omber (wie niet eigenlijk) en ging samen met Fred en George vuurwerk afsteken tijdens de S.l.i.j.m.b.a.l Examens. Ze was er niet blij mee en begon jou te martelen door de cruciatusvloek. Jij besloot, met pijn en al, op te staan en terug te vechten. Je kon haar verlammen met Stupefy en viel je daarna flauw van de pijn. Je werd wakker met Fred naast jou bed en bent blij dat hij er is.

Zesde jaar: Je besloot een stapje verder te gaan met Fred en vertelde het aan niemand door. De enige die het wist was George, totdat je erachter kwam dat je zwanger bent. "Maar ik ben te jong!" zei je en je vroeg Snape om raad. Hij vond het erg voor je en wilde het verwijderen, totdat jij keihard 'NEE!!' tierde. Je kon niet zomaar een leven vernietigen. Snape begreep het en besloot het om aan de andere Professors te vertellen. De Weasley's, Harry, Hermione, Ginny en jouw familie wist het. Ze waardeerde het allemaal en je kreeg uiteindelijk een tweeling. Twee meisjes: Holly en Molly.

Zevende jaar en Slag om Zweinstein: Tijdens je zevende jaar mocht je in de leerlingenkamer blijven omdat je voor je kinderen moest zorgen. Fred deed hetzelfde, maar tijdens de Slag om Zweinstein ging het mis. Een dooddoener had Molly (een van jouw kinderen) en Fred vermoord. Je was er kapot van en besloot wraak te nemen. Narcissa Malfoy zag het en sprak de Vloek des Doods uit. Je zag een groene lichtflits en was daarna in een keer in de hemel. Samen met Fred en Molly. Gelukkig besloot George voor Holly te zorgen en was hij gelukkig getrouwd met Angelique.

Rob Snape (12 x uitgekomen)

Naam: Robert Snape.
Halfbroertje: Harry Potter.
Afdeling: Griffoendor.
Leeftijd: Twee jaar ouder dan Harry.

Eerste jaar: Je was best wel eenzaam, totdat je Fred en George ontmoette. Je deed mooi mee met hun grapjes en deed er alles aan om jouw vader te irriteren.

Tweede jaar: Jij had flinke ruzie met je vader en besloor daardoor om weg te lopen. Je kwam de Connectebus tegen en de chauffeur bracht jou naar de Lekke Ketel. En op Zweinstein had je een rustige jaar en had je veel lol met Fred en George.

Derde jaar: Je hebt Harry ontmoet en via hem ben je erachter gekomen dat hij je halfbroertje is. Je kon het uiteindelijk ook goed vinden met Ron en Hermelien en ontmoette Ginny op de terugweg naar huis.

Vierde jaar: Je bent erachter gekomen dat Lily Potter een Dreuzeltelg was en Snape een halfbloed. Dus eigenlijk was je een soort Modderbloedje. Zo werd je ook genoemd en dat maakte je kapot. Uiteindelijk maakte je de Drank van de Levende Dood en gaf je die aan een Zwadderaar, die eraan overleed. Snape had ervoor gezorgd dat je geen straf kreeg en sindsdien heb je beloofd hem nooit meer te pesten.

Vijfde jaar: YES!! Je hebt je slijmballen gehaald!

Zesde jaar: Je hebt op een charmante en romantische manier Katie Bell gevraagd. Ze vond het super leuk, maar ze bleek al bezet te zijn en haar vriendje was ziek. Je was er kapot van, maar je moest verder.

Zevende jaar: Je kreeg wat met Lia, uit Huffelpuf. Maar zodra Omber jullie betrapte, duwde ze jullie uit elkaar. Jij werd zo boos dat je haar wou vervloeken met Crucio. Dat was gelukt, maar zodra het voorbij was, sprak Omber de Vloek des Doods uit en viel je dood neer. Lia was er kapot van en klampte zich de hele avond vast aan jouw lichaam. Later werd ze weggestuurd door Perkamentus, die jou had begraven in Goderic's Eind. En Harry zal altijd aan jou denken. Maar je hebt gelukkig je P.U.I.S.T Examens gehaald. Daar kwam Harry namelijk achter.

Angel Lovegood. (20 x uitgekomen)

Naam: Angel Lovegood.
Zusje: Luna Lovegood.
Afdeling: Huffelpuf.
Leeftijd: Net zo oud als het Gouden Trio.

Eerste jaar: Je bent goeie vrienden met Hannah Abbott en Susan Bones en werkt vooral samen met ze tijdens de lessen. En dat is het hele jaar zo, maar je hebt ook een oogje op Justin, een andere huffelpuffer. Daarom ontwijk je hem en focus jij je meer op je familie en vrienden.

Tweede jaar: Jij bent vastbesloten om Luna een rondleiding door het kasteel te geven op een vrije dag. In het weekend breng je tijd door met haar, maar doordeweeks ga je met vrienden om. En zo is het het hele jaar zo.

Derde jaar: Die Dementors vind jij angstaanjagend, dus je probeert stiekem je patronus te oefenen, maar het lukt maar niet. Je komt ook eindelijk in contact met Justin. Jullie worden langzaam bevriend, maar uiteindelijk vermijd je hem alsnog.

Vierde jaar: YES!! Justin heeft jou gevraagd voor het bal. Jij hebt heel stellig 'ja' gezegd en hebt veel lol gehad. Uiteindelijk komen jullie lippen steeds dichterbij en raken ze elkaar aan. En daardoor denken mensen dat jullie wat hebben, maar daardoor vermijd je hem nog vaker.

Vijfde jaar: Luna geeft jou wat liefdesadvies en dankzij haar besluit je naar Justin te gaan. Jullie krijgen inderdaad wat, maar het loopt wel stroef. Uiteindelijk heb je 3 slijmballen gehaald en mag je gelukkig weer naar huis. Je gaat zeker weten aan je vader vragen of hij het slechte nieuws over Omber in de Kibbelaar wilt zetten.

Zesde jaar: Het gaat steeds beter tussen jou en Justin en jullie beginnen heel close te worden. Ondertussen ga je weer met Hannah en Susan om en ben je druk bezig met je werk. Alleen je vond het niet zo leuk toen Perkamentus stierf.

Zevende jaar en Slag om Zweinstein: In het zevende jaar probeerde de nieuwe leraar van Verweer Tegen de Zwarte Kunsten jou over te halen om de Cruciatusvloek uit te spreken op de eerstejaars. Je hebt het gedaan met tegenzin en hebt daarna de hele avond in de dames-toilet gehuild. Uiteindelijk ging het door de duistere tijden uit met Justin en brak de tijd van oorlog aan. Je probeerde tegen Lucius te vechten, maar hij gebruikte de spreuk Imperio zodat je anderen ging doden. Daardoor eindigde je na de oorlog in Azkaban, terwijl je onschuldig bent.

Leo. (1 x uitgekomen)

Naam: Leo.
Zus: Lia.
Afdeling: Huffelpuf.
Leeftijd: Een jaar jonger dan het Gouden Trio.

Eerste jaar: Je hoort dat de geheime kamer is geopend. Je bent super bang, totdat je ineens gesis hoort. Blijkbaar heb je Harry gehoord, want iedereen denkt dat hij de erfgenaam is. Dus jij denkt dat ook. Maar aan het einde bood jij je excuses aan Harry en was je super blij dat de examens waren afgelast. Die boekenwurm Granger vond het wel erg, maar dat accepteerde ik gewoon.

Tweede jaar: Je gaat veel om met Daphne Greengrass uit Zwadderich. Zij was de enige uit die afdeling die aardig tegen je deed. Tijdens Verweer Tegen de Zwarte Kunsten moest ik tegen een boeman vechten, want dat was dit jaar ook heel belangrijk. Maar je was te bang en kon het niet meer aan. Je zag namelijk een bebloede Lia. Voor de rest ging alles prima.

Derde jaar: Je was stapelgek op Gabrielle Delacour. Je besloot haar te vragen voor het bal, maar ze zei 'nee'. Uiteindelijk eindigde je met Alicia Spinnet uit Griffoendor en kregen jullie wat met elkaar.

Vierde jaar: Je wordt lid van De Orde van de Feniks. Ookal was je te jong, je dwong ze om jou aan te nemen. Dat was gelukt ook. Tijdens de strijd in het Ministerie van Toverkunst, wist jij je emotie's onder controle te houden en vocht je heel dapper mee. Maar helaas overleefde je het niet.

Priscilla Zabini. (5 x uitgekomen)

Naam: Priscilla Zabini.
Tweelingbroer: Blaise Zabini.
Leeftijd: Even oud als het Gouden Trio.

Je bent een Snul. De eerste Snul uit een Zuiverbloed familie! De enigen uit Zwadderich die jou waardeert zijn Blaise en Pansy. Die ken je namelijk al sinds je 8 was. Maar ondanks je een Snul bent, ben je alsnog mee gaan vechten tijdens de Slag om Zweinstein. En je hebt het overleefd ook! Ik denk dat elke Zwadderaar nu trots op je is, en dat moet jij ook zijn! En je bent verloofd met een andere Zwadderaar.

Orion Black. (2 x uitgekomen)

Naam: Orion Black.
Vader: Sirius Black. (en zijn moeder is onbekend).
Afdeling: Zwadderich.
Leeftijd: Even oud als het Gouden Trio.

Eerste en Tweede jaar: Deze twee jaren waren niet echt iets bijzonders voor je. Je was gewoon keihard aan het werk gegaan en ging veel om met Draco Malfoy.

Derde jaar: Sinds Hermelien Draco in het gezicht heeft gestompt, heeft hij aan jou verteld dat hij haar leuk vind. Jij geeft hem het advies om in het vierde jaar haar met rust te laten en dan zal hij wel verder zien. En sinds je gehoord hebt dat je vader weer vrij is, ben je supergelukkig en breng je de hele zomer met hem door.

Vierde jaar: Jij en Draco hebben het al de hele tijd over Hermelien. Sinds het bal besef ik waarom Draco dat modderbloedje zo leuk vindt. Ze was prachtig in die jurk. Hoe kon een Modderbloedje zo mooi zijn? Uiteindelijk zien jij en Draco haar huilend op de trap zitten. "Mij maakt het bloedgroep niet zoveel uit, maar mijn vader verbiedt het me." zegt Draco, waarop jij antwoordt: "Ga er dan voor!". Echte liefde overwint alles. Nadat Draco haar getroost had, hadden ze veel lol en hadden ze een geheime vriendschap. Zo, dat was dan mooi geregeld!

Vijfde jaar: Jij had misschien je Slijmballen niet gehaald, maar je was wel lid geworden van de Squad van Omber. Draco was er ook, wat Hermelien heel boos maakte. Hun vriendschap was blijkbaar weer over. Jij probeerde er alles aan te doen om hun te koppelen, maar dat hielp niet, waardoor Draco kapot ging vanbinnen.

Zesde jaar: Draco vermeed jou al de hele tijd en jij vroeg je af waarom. Uiteindelijk vertelde hij je een heel groot geheim: Hij was een Dooddoener. Hij werkte voor Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. Hermelien mocht dit absoluut niet weten! Op de terugweg tijdens de kerstvakantie maakte Draco het weer goed met Hermelien, waardoor hun vriendschap weer begon te groeien. Daar was jij heel blij mee. Voor de rest had je het heel gezellig met vrienden en kreeg je verkering met Millicent Bulstrode.

Zevende jaar en Slag om Zweinstein: Jij en Millicent hadden een knipperlichtrelatie, maar jij was het uiteindelijk zo zat, dat je het uitmaakte. Tijdens de Verweer Tegen de Zwarte Kunsten lessen, vermaakte jij je wel. Je vond het fijn om je agressie af te reageren met de Cruciatusvloek op de eerstejaars en daarmee kon je ook laten zien dat Modderbloedjes het niks waard zijn. Tijdens de Slag om Zweinstein vroeg je aan Voldemort of je een Dooddoener mocht worden en Voldemort heeft je met alle plezier aangenomen. Millicent vond dat te ver gaan en probeerde je te wurgen, maar jij sprak de Vloek des Doods uit, maar daarna werd jij aangevallen door de Sectesempra spreuk door Potter, die daarna samen met Weaselbee en Granger weg moesten rennen van een trol. Maar gelukkig overleefde je de spreuk en vocht je gewoon weer mee.

19 jaar later: Na 15 jaar in Azkaban gezeten te hebben, ben je getrouwd met Pansy Parkinson en verwachten jullie een tweeling.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Wolflover_

    tof

    6 jaar geleden
  • PotterFanaat

    Hoe heb je dat allemaal kunnen verzinnen?

    7 jaar geleden
  • PotterFanaat

    Sam Granger!
    Dat had ik wel verwacht.
    Ik ben er blijkbaar beter van afgekomen dan de meeste anderen.

    7 jaar geleden
  • Aemond

    Sam Granger

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?