Welk patronus past bij jou?

Elke patronus is gebaseerd op je karakter. Welke past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Corgi (34 x uitgekomen)

Je bent loyaal, vriendelijk en staat met beide benen op de grond. Je bent gewoon jezelf en voelt geen neiging om je voor te doen als een ander. Sociale contacten zijn van belang want alleen voel je je niet fijn.

Otter (8 x uitgekomen)

Sociaal, behendig en als een vis in het water. Je voelt je thuis op elke plek en weet overal wel een feestje van te maken. Plezier maken en met vrienden zijn doe je graag. Alleen zijn is niet zo jouw ding, al is af en toe een dagje op jezelf ook erg prettig.

Vos (14 x uitgekomen)

Voor jezelf opkomen, onderzoekend en lichtelijk wantrouwig. Heerlijk vind je het als je op jezelf kan zijn, zonder dat al te veel mensen aan je hoofd zeuren. Als het erop aankomt weet je altijd dat je op jezelf kan vertrouwen!

Draak (39 x uitgekomen)

Jouw sterkte ligt in jouw persoonlijkheid. Je bent rustig en als een sluimerende draak ben jij actief. Niet te veel doe jij en toch behaal je grote prestaties. Het is alsof het lot jouw goed gegund is geweest. Jij vertrouwd daarin tegen wel te snel en dat kan lelijk tegen je werken.

kolibrie (19 x uitgekomen)

Snel, vlug en actief. Je bent iemand die van handelen houdt en niet graag zijn tijd verliest aan stil zitten. Je bent een actief persoon, neemt graag verantwoordelijkheden op je. Graag ben je iemand die in de spotlight staat, maar niet voor te lange tijd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • gwenniepen

    Vos

    6 jaar geleden
  • Sezeeshea

    Otter!

    7 jaar geleden
  • _Orphan_

    Vorige keer een draak, dit keer een vos

    7 jaar geleden
  • Ken_

    Corgi omg i can die in peace now

    7 jaar geleden
  • EmmaBlack

    Draak!
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?