Welke pokémon ben jij

iedereen is iemand natuurlijk, maar welke pokémon ben jij?

Mogelijke uitkomsten

bulbasaur (1 x uitgekomen)

jij bent een grass/poison pokemon. sommige denken dat je zwak bent maar je bent sterker dan dat je er uitziet. je houd van de natuur en de kleur groen

charmander (8 x uitgekomen)

jij bent een fire pokemon. je bent aardig maar kan snel boos worden je bent gek op warmte en hebt een hekel aan water er kou. je lievelings kleur is rood.

squirtle (6 x uitgekomen)

jij bent een water pokémon. je bent aardig en enthousiast. als je moest kiezen tussen aanvallen en verdedigen kies jij voor verdedigen. je lievelings kleur is blauw en je bent het liefst in het water.

pikachu (3 x uitgekomen)

jij bent een electric pokémon. je bent trouw aan je vrienden en je zal altijd voor ze vechten je lievelings kleur is geel en je vind onweer altijd geweldig om te zien.

sandshrew (3 x uitgekomen)

jij bent een ground pokémon. je schiet in de verdediging als je je bedreigt voelt het liefst bouw je dingen van sand klei of stenen. je lievelings kleur is bruin.

clefairy (1 x uitgekomen)

jij bent een fairy pokémon. iedereen vind je schattig al geef je dat niet graag toe. als het nodig is ben je fel. je lievelings kleur is roze..... of rood en je vind muziek heel leuk je danst of zingt dan het liefst.

meowth (1 x uitgekomen)

jij bent een normal pokémon. je bent niet zo bijzonder maar je houd van glinsterende dingen en bent erg sluw. je bent niet super sterk en je lievelingskleur is goud.

mankey (5 x uitgekomen)

jij bent een fighting pokémon. je bent erg sterk en kan snel je geduld verliezen je lievelings kleur is rood en je bent het liefst actief bezig.

pidgey (0 x uitgekomen)

jij bent een normal/flying pokémon. je houd van vrijheid en bent graag op pad. als iemand je beledigt weet je hem goed terug te beledigen je weet precies hoe je iemand moet aanvallen. je lievelings kleur is geel.

drowzee (0 x uitgekomen)

jij bent een psychic pokémon. je bent rustig(lui) en je vind het leuk om mensen in de maling te nemen. je lievelings kleur is paars en het liefst lig je op de grond te genieten van de zon.

dragonite (3 x uitgekomen)

je bent een dragon/flying pokémon. je bent erg sterk en aardig en super snel al zal je dat niet snel verwachten. je lievelings kleur is oranje en je bent gek op de zee.

lapras (1 x uitgekomen)

jij bent een ice/water pokémon. je bent niet zo van het warme weer en kan prima tegen de kou je bent erg aardig en behulpzaam. je lievelingskleur is wit

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jamiezx

    Ah nee, geen clefairy. Ik haat die Pokémon. Ik had Hypno of Alakazam verwacht ofzo.(banana)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?