Wie ben jij van RundFunk?

Wie ben jij van RundFunk? Test het hier!
Doe ook een van deze quizzen:
https://www.quizlet.nl/quiz/418410/welke-soort-slang-ben-jij/
https://www.quizlet.nl/quiz/418339/deze-quiz-gaat-over-spaties/
https://www.quizlet.nl/quiz/418317/welk-kattenras-ben-jij-veel-uitkomsten/
https://www.quizlet.nl/quiz/418289/welk-paardenras-ben-jij-veel-uitkomsten/

Mogelijke uitkomsten

Tim (49 x uitgekomen)

Tim is een rustige jongen van 18 jaar. Hij houdt zielsveel van Marietje, een slim meisje uit zijn klas. Zij was hield ook van hem, maar maakte het uit omdat ze hem te dom vond en dacht dat Tim minder om haar gaf dan om zijn beste vriend Erik.

Erik (10 x uitgekomen)

Erik is een zorgeloze jongen van 18 jaar en hij is goed bevriend met Tim. Een keer liet hij zijn snor staan en ging zich daardoor gedragen als een saaie oude man.

Marietje (16 x uitgekomen)

Marietje is een superslim meisje van achttien jaar. Meestal is ze rustig en serieus, maar soms kan ze ineens heel boos of blij worden.Een tijdlang had ze verkering met Armani, een domme jongen, en daardoor werd ze zelf ook dommer. Toen het weer uitging tussen die twee, werd Marietje weer de oude.

meneer Heydrich (40 x uitgekomen)

Meneer Heydrich is volgens veel mensen het hoogtepunt van RundFunk. Hij staat symbool voor de nazi's uit de jaren '30 en '40. Eigenlijk geeft zou hij maatschappijleer moeten geven, maar hij geeft Duits. Hij is ontzettend sadistisch en maakt gebruik van zijn goede hersenen om gemene plannetjes te bedenken.

Barteljaap (50 x uitgekomen)

Barteljaap is leraar Wiskunde op de school van Tim en Erik. Omdat hij veel te zachtaardig is, let niemand op in zijn les en meestal zijn de leerlingen niet eens aanwezig. Hij is vaak slachtoffer van Heydrichs pesterijen en hij wordt verliefd op een minderjarig meisje.

meneer Hulst (7 x uitgekomen)

Meneer Hulst is de conrector van Tim en Erik. Hij zegt over zichzelf dat hij veel "swag" heeft, maar eigenlijk stelt hij niet zo veel voor.

Victor (3 x uitgekomen)

Victor is de gymleraar van Tim en Erik. Hij is heel erg racistisch en wordt uiteindelijk ontslagen, waarna hij als een aapachtige zwerver rond het schoolterrein gaat leven.

Roslin (1 x uitgekomen)

Roslin is een meisje uit de klas van Tim en Erik en ze heeft een eetprobleem. Nadat ze een nacht lang in een kooi was opgesloten zonder eten, was ze helemaal slank geworden.
Erik vindt haar dan mooi en vraagt haar of ze mee gaat naar de bioscoop. Ze zegt dat ze dat niet wil omdat Erik zo vaak gemeen tegen haar heeft gedaan. Erik geeft haar wat chips om haar over te halen toch mee te gaan, maar daardoor is ze weer helemaal dik geworden en hoeft het voor hem niet meer.

Comfort (1 x uitgekomen)

Comfort is een meisje van elf jaar dat geen Nederlands spreekt maar toch naar de school van Tim en Erik gaat. Barteljaap moet haar rondleiden door de school, maar wordt verliefd op haar. Ze lijkt een lief en aardig maar diep van binnen is ze heel gemeen en doet ze alles voor geld.

Tolk (35 x uitgekomen)

De tolk van Comfort (ik geloof dat hij Brinte heet) is een aardige man die verliefd wordt op barteljaap. Barteljaap weet dit niet, omdat hij denkt dat alles wat de tolk zegt, een vertaling is van wat Comfort zegt.

Lars (15 x uitgekomen)

Lars komt in de klas van Tim en Erik te zitten tijdens de gymles. Gymleraar Viktor is zo racistisch dat hij denkt dat Lars een aap is. Later, in het tweede seizoen, komen de leerlingen en leraren er achter dat Lars een robot is.

Frederique (4 x uitgekomen)

Frederique is een bekakt meisje bij Tim en Erik in de klas. Ze houdt heel veel van haar konijntje Koekie.

Eddie (4 x uitgekomen)

Eddie is een blinde jongen in de klas van Tim en Erik. Later blijkt hij toch niet blind te zijn.

Tony (3 x uitgekomen)

Tony is de smerige conciërge bij Tim en Erik op school.

Armani (3 x uitgekomen)

Armani is een zeer domme en agressieve jongen uit de klas van Tim en Erik. Hij gebruikt extreem veel geweld en iedereen is bang voor hem.

Koekie (6 x uitgekomen)

Koekie is het konijn van Frederique. Het wordt vaak afgepakt en gebruikt voor de meest vreselijke dingen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?