Wie ben jij van Pirates of the Carribean?

Een leuke, stoere actiefilm met veel stunts, grappige momenten en... goede acteurs en actrices! Wie ben jij, Captain Jack Sparrow, Elizabeth Swann of Will Turner? Of ben jij misschien wel van de wat slechtere kant als Barbossa of Davy Jones? Of misschien ben jij sterk en machtig, als Calypso, de godin van de Oceaan?
Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Elizabeth Swann (15 x uitgekomen)

Je bent slim, mooi en ook een beetje verliefd op de stoere Will Turner. Je bent ook zelfstandig en zelfverzekerd.

In de films: Elizabeth Swann is veel karakters in één. In de eerste film is ze een mooie en nette, jonge vrouw. In de tweede een piraat en in de derde film is ze koningin van Het Broedergenootschap van de piraten.

Will Turner (58 x uitgekomen)

Je bent stoer, hebt handvaardige handen, en een vriendelijk hart. Maar als je ergens voor gaat, dan ga je er ook voor!
Je bent ook de kapitein van de Vliegende Hollander, en verliefd op de mooie Elizabeth Swann

Kapitein Jack Sparrow (28 x uitgekomen)

Je kunt niet als de meeste piraten goed vechten, dus moet je gebruik maken van je intelligentie... maar daardoor komen jij én ook andere onder de problemen uit. Je komt in de films grappig over, maar soms ook emotieloos. Maar dat is leuk om te zien, hoe hij eerst zichzelf in veiligheid brengt, waardoor het lijkt dat hij je niet helpt, en dat op het einde (bijna) iedereen nog leeft...

Barbossa (16 x uitgekomen)

Je bent net als kapitein Jack Sparrow, gehecht aan het schip The Black Pearl. Waardoor je regelmatig in een klein gevecht komt met Jack. In de eerste film ben je slecht, maar in de andere films help je mee, en komt er af en toe nog wat wijze woorden uit je mond.

Davy Jones (3 x uitgekomen)

Je lijkt meedogenloos, maar je kent ergens, heel diep in je hart, liefde. De kapitein Davy Jones is samen met zijn schip (de Vliegende Hollander, in het Engels: The Flying Dutchman) en zijn bemanning vervloekt. Maar Davy kent ook liefde, voor een vrouw zo wild en ontembaar als de zee, Calipso

Calipso (39 x uitgekomen)

Ook Calypso is vervloekt, eerst was deze vrouw veeeeeel groter en mooier, maar iemand heeft haar vervloekt in een mensengedaante. Calypso kent ook liefde, voor Davy Jones vervloekt was en er nog als een knappe oude man uitzag.

In de films: Calypso is een godin in een menselijke gedaante. Je kan haar zien als een helderziende. Ze weet alles. En ze kent Kapitein Jack Sparrow. Als Jack Sparrow en zijn bemanning van de Black Pearl haar om raad komen vragen, weet ze bijvoorbeeld gelijk wie Will Turner is. In film 3 ontmoet ze Davy Jones. En toen ze Jones aanraakte, was Jones weer even die oude en vriendelijke man die liefde kent. In film 3 wordt ze ook weer haar grote gedaante.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • itsisaxoxo

    Jack!!!!!!(hoera)(hoera)(hoera)

    7 jaar geleden
  • Yio

    Will!!! (Deze keer niet solace....)

    7 jaar geleden
  • Clockwork_

    Lol bij elke quiz over de pirates of the carribean ben ik Elizabeth Swann

    7 jaar geleden
  • laura_x_gaarthu

    Ik ben Elizabeth Swann...(lol)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?