Ben jij een echte Arianator?

Ben jij een echte fan van Ariana Grande? Weet jij alles over haar? Doe deze test en je komt er achter!

Mogelijke uitkomsten

Ja! Jij bent een topfan! (19 x uitgekomen)

Jij weet alles over je idool! Jij zou alles doen voor Ariana. Ariana vind jou een van haar leukste fans, want je onthoudt wel dat er familie en vrienden blijven bestaan! Dat je zo veel over Ari weet kan je helpen tijdens een Meet&Greet of ontmoeting, maar... pas op dat je geen stalker wordt... :)

Arianator? Eerder best friend! (7 x uitgekomen)

Jij weet alles dat over Ariana gaat of met haar te maken heeft. Je zou alles voor haar doen! Je kent haar zo goed dat ze je beste vriendin zou kunnen zijn, maar... Ariana kent jou niet! Pas op dat je je niet als haar vriendin gaat gedragen als je bij haar bent, want dat zal ze alleen maar eng vinden. Deel nemen aan een fandom is oké, maar je kunt alles overdrijven... Houd je in! (dit betekent niet dat je niet keihard mag gillen bij de DWT)

Goede fan! (3 x uitgekomen)

Ariana is jou favoriete artiest, en je weet wel het een en ander over haar. Je zou het fantastisch vinden om Ari te ontmoeten, maar het is niet je hoogste prioriteit. Jouw familie en vrienden staan op de eerste plek, en dat is maar goed ook. Ga zo door!

Een beetje... (0 x uitgekomen)

Jij vind Ariana heel leuk, maar daar blijft het bij. Je weet niet veel van haar, maar je weet dat ze een ongelooflijk getalenteerde vrouw is!

Hater (8 x uitgekomen)

Jij vind Ariana niet leuk. Hier is mijn advies; 1, laat je oren uitspuiten. 2, doe een oogtest, ik heb het gevoel dat ze niet goed meer functioneren. 3, stop met het scheren van je armhaar en luister dan naar haar live muziek. Als je dan nog geen kippenvel krijgt.... Ja dan heeft de dokter zijn werk niet goed gedaan, zoek een nieuwe dokter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?