Wat ga jij doen met koningsdag?

Koningsdag komt eraan, weet jij al wat je gaat doen? Ga je lekker feesten met vrienden in een grote stad of blijf je thuis en slenter je nog een keer over die vlooienmarkt in de binnenstad. Of ga je misschien zelf iets verkopen?

Weet je nog niet wat je gaat doen? Dan kan je dat misschien hier ook uitvinden!

Mogelijke uitkomsten

Lekker feesten! (1 x uitgekomen)

Yes! Jij gaat gezellig naar een groot feest met al je vrienden! Wees wel op tijd! Voor sommige feesten heb je kaarten nodig of is er een maximaal bezoekersaantal ingevoerd.

Helemaal niks! (10 x uitgekomen)

Jij bent donderdag 27 April gewoon lekker thuis te vinden. Al die drukte en gedoe is niks voor jou! Misschien dat je heel even heen en weer gaat voor een lekker hapje dat ze elk jaar op de markt verkopen, maar verder ook niet. Als er echt iets leuks ligt neemt je moeder/vader het wel voor je mee.

Op bezoek bij de Koning en Koningin (5 x uitgekomen)

Al die drukte is voor jou gewoon gezelligheid. Ga lekker naar Tilburg en vier het feest mee met de Koning en Koniningin. Misschien kan je wel een selfie maken met Maxima of een knuffel geven aan Willem-Alexander.

vlooienmarkt (11 x uitgekomen)

Jij raapt al je spulletjes bij een en laat deze dag niet zomaar langskomen. Jij gaat geld verdienen! Bedenk een leuke happening! Doe een paar kleine prijsjes in ballonnen en leg deze op het vijvertje in de buurt. Neem je rubberbootje mee en laat mensen voor een paar euro hun eigen ballon opvissen. Zijn ze dan niet blij met het geen in de ballon kunnen ze het misschien (desnoods met bijbetaling) ruilen voor een van je andere spulletjes die je nog op je kleedje hebt liggen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • jeromeb

    vlooienmarkt ik niet hoor

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?