Welk persoontje uit mijn boek ben jij? (Alleen meisjes)

Ik wil schrijfster worden en ik schrijf nu een boek. Het gaat over vier meisjes die van huis weglopen (In een fantasiewereld). Waar ze eerst woonden, geloven mensen over het algemeen niet in magie. Mijn hoofdpersoon wel. Ze worden aangevallen door het mysterieuze woudvolk, een mengeling van wolfmensen en spoorzoekers. Ze worden gered door Rhiannon Dowd, het schoolhoofd van een academie voor magie, en een aantal leraressen. Ze leren er veel over magie. Maar dat kan ook voor kwade doeleindes gebruikt worden...

Mogelijke uitkomsten

Minerva (15 x uitgekomen)

Jij bent Minerva. Je bent dapper en slim, en je bedenkt meestal de plannen. Je gelooft je hele leven al in magie, en wacht op een kans die te ontdekken. Je bent vriendelijk, en meestal vrolijk. Ze is wel vreselijk onhandig, slordig, en erg koppig.

Minerva is de hoofdpersoon in het verhaal, en zij is degene die besluit om weg te lopen, omdat ze gelooft dat dat beter is. Ze laat zich vaak ook erg leiden door wat ze gelooft, en ze is iemand die de hoop er in houdt. Ze gelooft echter niet zomaar iedereen, wat ze gelooft bepaalt ze helemaal zelf. Pas daar mee op, soms. Je kan helemaal op het verkeerde gebracht worden!

Hester (14 x uitgekomen)

Jij bent slim en nieuwsgierig. Je wilt echt alles weten, en dat lukt je meestal ook wel, omdat jij in staat bent alles open te krijgen. Je trekt je weinig aan van wat anderen denken. Je bent dapper, en een goede jager. Je kan goed boogschieten, maar je schiet niet zomaar ieder dier neer. Konijnen, bijvoorbeeld, zou je nooit wat doen. Je hebt echter wat beledigende humor, soms, waar je mee op moet passen. Je bedoelt het als grapje, maar sommige mensen zullen zich beledigd worden. Je bent bijna altijd vrolijk, en als dat niet zo is, is daar een aanwijsbare reden voor.

Sarah (9 x uitgekomen)

Jij bent Sarah. Sarah is slim, en denkt op een geheel andere manier dan Minerva of Hester, waardoor ze altijd met veel simpelere plannen komt die erg goed werken, dingen die anderen over het hoofd zien. Je bent erg verlegen, alleen tegen je vriendinnen durf je echt te praten. Wees niet bang voor andere mensen, over het algemeen bijten ze niet hoor! Mensen vinden je vaak aardig, alleen ben je wel eens te verlegen om iets tegen die persoon te zeggen. Je bent misschien niet van jezelf dapper, maar je kan ook leren dapper te zijn.

Nicky (7 x uitgekomen)

Jij bent Nicky, vrolijk en naïef. Je bent impulsief, maar heel sterk en sportief. Je bent heel erg snel, niemand kan jou bijhouden. Je doet aan veel sporten en houdt er erg veel van. Je bent niet slim, maar zeker niet dom. Je denkt in een rechte lijn. Je bent dapper, en je wilt je vriendinnen graag beschermen. Pas op voor je impusliviteit, het kan wel eens verkeerd uitpakken, maar dat hoeft ook niet jouw schuld te zijn.
Geloof ook niet alles wat iedereen zegt. Je hebt de neiging om dingen snel te geloven, maar je kunt ook zelf denken. Dat vindt je soms moeilijk, maar je kan het wel.

Rhiannon (8 x uitgekomen)

Jij bent niemand minder dan Rhiannon Dowd, het schoolhoofd van de beste heksenschool in het magische gebied. Je bent wijs, en rechtvaardig, maar zeker niet wreed. Je weet bijna alles over de magie, en je verdiept je er zeer in. Je bent erg vriendelijk en wordt als een goed schoolhoofd gezien. In je rechtvaardigheid moet je er wel op letten dat niet iedereen kan krijgen wat hij of zij verdient, en daar ben je niet blij om. Je doet alles voor je leerlingen, maar zorg ervoor dat dat "alles" niet te veel wordt. Leerlingen kunnen ook voor zichzelf zorgen, dat moeten ze leren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Oneira

    Sarah

    1 decennium geleden
  • RueW

    Hester,ze lijkt wel op mij!

    1 decennium geleden
  • TrueAmicitia

    Sarah, deze klopt echt precies

    1 decennium geleden
  • RueW

    Hester.
    Klopt wel:P

    1 decennium geleden
  • nientjemalik

    Hester:) ik vind haar coowl qua karakter.. ze lijkt wel op mij:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?