In welke warrior cats clan hoor jij?

Bij welke clan hoor jij? Dit is de clan waarin jij thuishoort en voor jaagt en vecht.

Mogelijke uitkomsten

Donderclan (50 x uitgekomen)

JDe DonderClan is voornamelijk een vreedzame Clan, en heeft respect voor de andere Clans. In de strijd is de DonderClan fel, moedig en loyaal. Ze zijn sneller beried om eenlingen of poesiepoezen in hun Clan op te nemen dan andere Clans. De Clans belangerijkste prooi zijn muizen, eekhoorns, konijnen, evenals vogels zoals spreeuwen, eksters, duiven, lijsters en merels. Ze hebben uitstekende jacht technieken, kruipend over de bosbodem.

Schaduw clan (8 x uitgekomen)

De SchaduwClan leeft in het moerasgedeelte van het woud. De krijgers van deze Clan zijn zeer strijdlustig en willen absoluut hun grondgebied uitbreiden. Zij zijn de besten als het er op aankomt 's nachts te jagen. Ze geven niet graag hun gevoelens prijs.

Rivierclan (9 x uitgekomen)

De RivierClan leeft langs de rivier. De katten van deze Clan zijn tevreden; weldoorvoed en houden van de mooie dingen van het leven. Zij vangen vooral vis en kunnen prima zwemmen.

Windclan (6 x uitgekomen)

De WindClan leeft in het heidegedeelte van het woud. De katten van deze Clan leven als konijnenjagers op de heide. Zij zijn altijd nerveus, extreem trouw en zeer vlug beledigd.

Hemelclan (4 x uitgekomen)

De hemelclan is lang geleden uit het woud verdreven. Hun kamp was op de plek van vlekjes huis. Hemel clan katten jagen het liefst op open landschap met bomen. Ze hebben hele sterke achterpoten en harde kussentjes onder hun voeten, ze springen vaak in de boom om hun prooi te vangen. Nu leven ze ver weg van het woud in een ravijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Tijgerbloed

    Schaduwclan(duivel)

    6 jaar geleden
  • Leeuwlicht

    DONDERCLAN YAY


    ook al zou ik het niet eg hebben gevonden om in de hemelclan te zitten

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?