Welke pony past bij jou

Iedereen heeft wel een beetje een lievelings pony/paard van Manege Filip Dros(H), maar welk pony/paard ( van manege filip dros ) past nou echt bij jou? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Jij houdt van Prett (0 x uitgekomen)

jij bent een echte durfal, je bent totaal niet bang als je pony gaat bokken! en als je eraf valt spring je er gelijk weer op!

jij houdt van Starsky (0 x uitgekomen)

Jij houdt van Starsky: Je vindt pony's met een verschillend karakter wel leuk! Het maakt je niet uit als ze je kunnen bijten. Jij gaat er gewoon voor!

Jij houdt van Skippy (0 x uitgekomen)

Jij houdt van Skippy: Je vindt pony's met een lief karakter wel wel leuk, al helemaal als ze veel doen wat je wilt! Jij houdt echt van knuffel pony's!

Jij houdt van Muppet (0 x uitgekomen)

Jij houdt van Muppet: Jij houdt van kleine pony's met een ondeugend karakter! Je vindt het helemaal niet erg als je pony iemand aanvalt, je houdt hem gewoon onder controle!

Jij houdt van Lex (0 x uitgekomen)

Jij houdt van Lex: Pony's die moeilijk te pakken zijn vindt jij super leuk! Je vraagt niet de stalhulp om hem te pakken, daar ben je te stoer voor!

Jij houdt van Naf naf (0 x uitgekomen)

Jij houdt van Naf naf: Jij houdt van pony's met een ondeugend maar ook wel een lief karakter, pony's die snel zijn en snel in galop gaan vindt je geweldig!

Jij houdt van Lady (14 x uitgekomen)

Jij houdt van Lady: jij houdt van pony's lekker klein en snel zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Marisha

    Ik houd van Lady

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?