Wat voor leerling ben jij voor je docenten?

Wat voor leerling ben jij voor de docenten? Kom er met deze test achter!

Mogelijke uitkomsten

De brutale leerling (111 x uitgekomen)

Misschien vind jij jouw acties wel goed, maar de docenten vinden meer dat je een grote mond hebt en nogal brutaal bent. Je maakt het ongemakkelijk voor hun, dus je kunt beter niet zomaar dingen de klas in roepen of dingen doen zonder er even over na te denken.

De duivel (17 x uitgekomen)

Ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt, maar waarschijnlijk vinden bijna al jouw docenten jou de duivel. Je bent voor hun de ergste leerling die je maar kunt hebben. Ik zou iets veranderen aan je gedrag, want anders kom je nog echt in de problemen.

De beleefde leerling (182 x uitgekomen)

De docenten vinden jou een geweldige leerling. Je doet heel beleefd voor hun en begrijpt het feit dat zij lessen voor jullie voorbereiden en toetsen maken en nakijken en dat jouw docenten ook gerespecteerd moeten worden, want jullie zijn niet de enige die hard werken op school.

De lieve, verlegen leerling (48 x uitgekomen)

De docenten vinden jou lief en verlegen. Daar is op zich niks mis mee, maar dat kan nogal een probleem zijn voor presentaties. Misschien vinden sommige docenten het ook een beetje moeilijk om met je te praten, omdat je bijna niks terug durft te zeggen en heel verlegen bent. Maar waarschijnlijk vinden sommige docenten jou daarom best wel schattig. Je moet wel proberen minder te huilen, want dat is heel ongemakkelijk voor de docenten.

De hardwerkende leerling (51 x uitgekomen)

Jouw docenten vinden het fijn om iemand in de klas te hebben die goed zijn of haar best doet en geïnteresseerd is in jouw vak. Je bent die perfecte leerling die altijd zijn of haar huiswerk af heeft en ook extra dingen wilt doen. Je mag ook wat meer vrije tijd nemen, hoor! En voor de rest doe je ook je best om een fatsoenlijke leerling op de school te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • bleakandbleak

    Ik ben hardwerkend. klopt ook wel :P:P:P

    6 jaar geleden
  • BethGoes

    De beleefde leerling klopt helemaal!

    6 jaar geleden
  • FRIDERICUS

    De beleefde leerling. Klopt wel.
    Leuke quiz!

    6 jaar geleden
  • emmalouise1802

    lieve en verlegen. klopt ook wel.
    en ALLE andere van mijn klas zijn brutaal.
    tijdens een leswisseling gooien ze met alles door de klas. Pennenzakken en flessen water enzo.

    6 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    De beleefde leerling.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?