Ben ik een racist?

Tegenwoordig is er veel aan de hand in de wereld. Veel mensen benadelen een heel geloof of een hele etnische groep voor de fouten die een enkeling maakt. In deze quiz kom je er achter of je wel/geen racist bent. Geloof jij alles wat de mensen zeggen, of niet?

Mogelijke uitkomsten

Je bent een racist (24 x uitgekomen)

Je bent heel naïef en makkelijk te beïnvloeden door onder andere de media. Leer zelf na te denken en behandel iedereen als een gelijke! We zijn allemaal mensen. Iemand die mensen doodmaakt is slecht; ongeacht zijn/haar etnische afkomst.

Geen racist (119 x uitgekomen)

Je bent iemand die zelf nadenkt en niet klakkeloos aanneemt wat jou wordt verteld. Als er in de krant bijvoorbeeld staat dat een Jood een groep homosexuelen heeft aangevallen, trek jij niet de conclusie dat de Joden slecht zijn. Jij trekt de conclusie dat die specifieke Jood slecht is en het niks te maken heeft met zijn geloof.

Je bent op de goede weg, houden zo!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Dubaifreak

    Geen Racist! Racisten zijn asociaal!!

    2 jaar geleden
  • Jamiezx

    Wilders is mijn sugar daddy.

    6 jaar geleden
  • filosofie

    Geen racist

    6 jaar geleden
  • Doria1415

    Geen racist

    6 jaar geleden
  • warriorcat4ever

    Nou kijk, ik wou zeggen bij de aanslag: Nou ja, gebeurt wel. maar ik kon alleen uit dood aan moslims,islam of goedzo kiezen :P Misschien een klein beetje verbeteren, geen haat hoor, maar een tip :)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?