met welke persoon uit mijn bijna-ex-klas kom jij het meest overeen?

de titel gaf vrij goed aan waar deze quiz over gaat, waardoor dit vakje overbodig is.

Mogelijke uitkomsten

ijzig (3 x uitgekomen)

je bent een beetje eigenaardig. je hebt een hekel aan ~gewone~ mensen en dat laat je maar al te graag weten. je draagt graag hele dure kleding en praat veel over dure auto's, waarbij je grote gebaren maakt. je doet heel erg je best om intelligent over te komen. Je presentaties duren heel lang. meestal heb je een dure koptelefoon op en je gniffelt veel.

behrm (6 x uitgekomen)

je bent vaak een beetje stillig. je wilt graag veel op je buurman ijzig lijken. de meeste mensen vinden je aardig/tolereerbaar. je draagt altijd blauwe kleren en krullie vindt dat je een grappige neus hebt!

broodjongen (0 x uitgekomen)

jij bent broodjongen, gefeliciteerd! je houdt veel van memes. meestal zit je filmpjes te kijken verstopt achter je etui. je hebt het nooit warm en kan het goed vinden met daantje. je hebt ironisch een fidgetspinner bij je. (stiekem is dit niet ironisch maar shhhhhhhhhhhhhhhhhh) je lacht veel en de meeste mensen vinden je of heel irritant of juist heel grappig. er zijn mensen die vinden dat je een mooi achterwerk hebt.

daantje (3 x uitgekomen)

je bent meestal niet aanwezig en als je dat wel bent ben je meestal wat stilletjes. je hebt ALTIJD dezelfde kleding aan en velen weten niet echt hoe je eruit ziet zonder petje op. je bent blijven zitten en wat ouder dan de rest. je bent erg groot (je hebt ook een grote neus, en behrm zegt dat je hierdoor jood bent) ook heb je nooit sokken aan! je houdt veel van anime en games en zit vaak stiekem te lachen als iemand eruit gestuurd wordt.

ieliejada (0 x uitgekomen)

je bent heeeel erg verlegen. als je praat zet je een hoog stemmetje op en je draagt veel make-up, wat andere mensen juist raar vinden. je houdt van nederlandse gangsterrap en kauwt veel. je bent niet altijd even slim, maar wel heel aardig! je wilt heel graag vrienden zijn met oehn en eveloehn voor je, maar die vinden jou net iets te verlegen en doen vaak erg lullig tegen je. je vraagt onzichtbare mustafa naast je vaak of je er wel goed uitziet. je bent erg trots op je natuurlijke haarkleur, en je bent stiekem een beetje verliefd op broehnd.

onzinchtbaar (5 x uitgekomen)

ER KAN ER MAAR EEN ZIJN, MAAK DAT JE WEGKOMT

Oehn (0 x uitgekomen)

Jij ben oehn, een meisjesachtig meisje met een vriendje die op je vader lijkt. Je beste vriendin is eveloehn, en je andere vrienden zitten in een andere klas, want je bent blijven zitten. Je bent meestal bezig met make-up als je in de klas zit (je hebt waanzinnige wenkbrauwen) en je praat net iets te veel. Ook hou je veel van allerlei soorten alcohol maar aan wiet begin je niet. Op de een of andere manier heb je heel veel begrafenissen om heen te gaan.

Eveloehn (0 x uitgekomen)

Jij ruikt altijd heel lekker, en je draagt veel modieuze gestreepte kleding. In de klas ben je meestal bezig met je tot make-up-tas omgebouwde etui samen met je vriendin oehn. Je bent niet bang om precies te zeggen wat je denkt en je hebt een hoge schaterlach. Ook ben je erg populair bij de jongens. Soms kom je huilend de klas binnen!

Het broertje van iemand die in dezelfde biologische winkel werkte als de moeder van krullie36 (6 x uitgekomen)

Jou boeit het helemaal geen ene flikker wat andere mensen van je denken. Dit laat je graag zien door vaak je middelvinger te laten zien en gescheurde joggingbroeken te dragen, en schoenen waar gaten in zitten van het skaten. Je houdt veel van vreemde hoedjes en je hebt een hele goede smaak voor muziek. Je kan heel goed drummen maar op de bas ben je wat minder. Je loopt heel langzaam en je rookt veel. Je kan het goed vinden met dindzja en beahrgervoet en moormoor. Op je favoriete aansteker staat je favoriete plant afgebeeld.

Dindzja (0 x uitgekomen)

Vroeger had je dreadlocks, maar nu niet meer. Op het eerste gezicht lijk je vooral heel luid en opstanding maar je bent eigenlijk heel aardig. Je draagt altijd zwart met witte kleding. Je thuissituatie is niet bepaald de aangenaamste waardoor je meestal bij een van je honderden vrienden verblijft. De jongetjes in je klas vinden het heel grappig dat je veel rookt? Je kan heel goed zingen en ook heel goed je mening schreeuwen en je gaat in ieder geval niet als maagd dood!

beahrgervoet (2 x uitgekomen)

Je bent goede vrienden met dindzja en 't broertje en je hebt heel veel andere vrienden in andere klassen. Je hebt een voorliefde voor hipstermuziek en je walgt van make-up wat je graag laat weten. Je beschrijft jezelf als erg "biologisch" en je houdt van het leven. Je helpt mensen heel graag waardoor je soms perongeluk een beetje opdringerig overkomt. Je hebt een heel goed gevoel voor humor!

Moormoor (0 x uitgekomen)

Jij bent een tumor die graag irritant doet. Je verkoopt planten en papiertjes aan je medeleerlingen. Je hebt soms een vlammenwerper bij je. Misschien ben je gewoon onbegrepen. Je staat in ieder geval bekend om het maken van seksistische opmerkingen en het in de klas zitten onder invloed van eerder genoemde planten.

Fadidas (2 x uitgekomen)

Je bent meestal niet aanwezig wat jou een beetje mysterieus maakt. Je kan het goed vinden met krullie36 en je houdt veel van Koreaanse boybands. De vervelende jongetjes in je klas doen vooral extra vervelend tegen jou. Je hebt een apart gevoel voor humor en je hebt drie goudvissen én een konijn!

Krullie36 (2 x uitgekomen)

Jij bent de beruchte krullie36! Je hebt op een persoon na de meeste quizzen op deze site gemaakt. Je hebt een goede smaak voor muziek en je hebt veel instrumenten. Je houdt van foto's maken en nog meer van katten. Dieren op Madagaskar vind je ook wel Interessant. Toen je klein was had je een lichtelijke obsessie met dinosauriërs. Je hebt een kleurrijke fantasie en een hele drukke waanzinnige agenda. Je houdt niet veel van opvallen en je hebt een bloedhekel aan irritante jongetjes. Je knie is maar liefst twee keer uit de kom geschoten. Je hebt een bizar gevoel voor humor. Later word je striptekenares. Je bent een van mijn favoriete personen!

Stoen, izario, ger, arda, kym, of cornelis (1 x uitgekomen)

Ik stop al deze jongetjes in dezelfde categorie omdat ze zo ongeveer allemaal dezelfde jongetjes zijn. Jij bent een klein meelopertje dat poloshirts draagt. Je kan een nare tandenstoker met gaten in zn' broek zijn, of je hebt misschien wel Friese voorouders. Ook vind je het woordje latah veel te grappig. Je bent in ieder geval irritant.

Dikke boktor (0 x uitgekomen)

Jij bent de grootste lul in de geschiedenis van boktorren. Je bent het epicentrum van de kutsfeer in je klas. Je bent oud, je hebt een bermuda-driehoek op je wang en je rijdt op een scootertje. je bent eigenlijk heel slim, maar dat laat je maar beter niet merken. Je gelooft niet in een leven na de dood. De wereld zou beter af zijn zonder jou.

Chini (0 x uitgekomen)

Jij bent heel goed in voetballen, en je houdt van het leven. Je bent gewoon een ontzettend blije jongen. Meestal loop je dan ook te dansen of te zingen, vaak tegelijk. Je houdt ook veel van mode, en je zit vaak op je telefoon te kijken naar de nieuwste sportkleding. je hebt stiekem een relatie met broehnd. Je houdt van hiphop! Je bent aardig en geeft vaak complimentjes aan medeleerlingen.

Sjon (0 x uitgekomen)

Je beste vriend is op de een of andere manier dikke boktor, en als je samen met hem bent gedraag je je onuitstaanbaar. Als hij er niet is blijk je eigenlijk heel rustig en aardig te zijn. Je lijkt een beetje dommig soms. Leraren geven jou overal de schuld van en je bent niet altijd even handig. Je houdt van tekenen en wilt hier graag beter in worden. Je bent een klein beetje bemoeizuchtig maar kan het met iedereen wel vinden. Je bent elke dag weer verliefd op iemand anders. Je gaat veel naar de dierentuin en je houdt van pannekoeken.

Broehnd (0 x uitgekomen)

Niemand lijkt je echt goed te kennen. Je bent best verlegen en vaak een beetje lacherig. Je bent goed in voetballen en volgens de meeste meisjes ben je heel knap. Stiekem heb je een relatie met chini. Stiekem ben je een robot gebouwd door de overheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Krullie36

    Nou, je hebt onze klasgenootjes wel érg goed geobserveerd, meid!
    Nu weet ik allerlei dingen over ze die ik nog niet eerder wist, zoals Sjon met z'n pannenkoeken en de meeste dingen over Beahrgervoet wist ik ook niet!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?