wat is jouw natuurlijke habitat?

heb je ooit weleens het gevoel gehad dat je nergens thuishoort? neem deze quiz, en je hoeft nooit meer te twijfelen over de plek waar jij het ultieme geluk zal vinden!

Mogelijke uitkomsten

vuilnisbak (10 x uitgekomen)

jij hoort thuis in een vuilnisbak! of het nou een gewone plastic kliko, een vuilnismandje of een deluxe afvalbak is, het gaat om de binnenkant. nergens anders kan jij je zo op je plek voelen als tussen een bananenschil en een paar propjes. in ieder geval voel je je hier geaccepteerd, en eindelijk is niet iedereen beter dan jij bent. ideaal, en je hoeft er niet tegen te praten!

onder de kast (13 x uitgekomen)

jij houdt niet zo veel van mensen.of oranje katten. eigenlijk is alles wel heel erg eng. maar dat is niet erg! want onder iedere kast is er wel een plekje voor jou om te schuilen voor het kwaad van deze oh zo enge wereld.

een heel gewoontjes rijtjeshuis, ergens in een nieuwbouwwijk. (8 x uitgekomen)

jij bent gewoontjes. je zult waarschijnlijk afstuderen, een kantoorbaan krijgen, trouwen met een ander gewoontjes persoon en rond de drie kinderen krijgen. misschien neem je zelfs een cavia of een hond! hier hoor jij thuis, vastgeperst tussen andere gewone mensen in gewone huisjes. je hoeft nergens bang voor te zijn.

de heuvelen der manfredland (4 x uitgekomen)

jij houdt veel van ribbelchips en de ruimte spreekt je ook wel aan. hier kun je heerlijk wegdromen terwijl je je harp streelt. ach wat een geluk een geluk een geluk een geluk een geluk

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xaM

    Onder de kast? Tsjonge, ik ben er net uit xD

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?