welke mannelijke acteur past het beste bij jou?

iedereen heeft op gebied van films en series wel een mannelijk idool. velen van ons hopen er ooit met een van hen lang en gelukkig te leven maar wie past er nu het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

chriss pratt (3 x uitgekomen)

je houd wel van een stoere man, iemand die niet zomaar ergens bang voor is. wel moet hij goed voor jou en je kinderen zorgen en veel geduld hebben. dan heb je aan chriss pratt in ieder geval de goede!

ian somenhalder (2 x uitgekomen)

je houd wel van een man met pit en veel zelfvertrouwen. hij moet zeker niet te slap zijn, of onzeker en verlegen. maar daar hoef je bij ian in ieder geval niet bang voor te zijn! zijn mooie blauwe ogen verleiden je zo!

tyler blackburn (14 x uitgekomen)

je wil een knappe maar vooral een schattige man. een waar je altijd van op aan kan en lekker mee kan lachen. je hoeft niet bang te zijn als je in de problemen zit want deze guy helpt je zo uit de problemen!

tobias eaton (9 x uitgekomen)

een man met een grote mond maar een klein hartje. hij doet wel zo stoer en probeert zijn status hoog te houden maar als het er op neer komt is hij toch niet zo streng als je denkt. maar een man die leeft voor de liefde en zich graag laat verleiden en zijn geliefde maar al te goed beschermd!

keegan allen (1 x uitgekomen)

hij houd enorm veel van aandacht en liefde, maar is ook erg gehecht aan zijn privacy en een momentje voor zich zelf. toch kan hij niet zonder iemand om van te houden. hij is soms wat geheimzinnig maar daar houden jullie allebei wel van. jullie houden allebei van lekker kijken naar de zonsondergang of lekker picnicken met z'n tweeen

jan versteeg (7 x uitgekomen)

je houd van een lieve en zorgzame man maar belangrijker nog : je moet goed met hem kunnen lachen! een goed gevoel voor humor is essentieel. jullie doen het allebei lekker rustig aan en gaan graag grappige en rare dingen uitproberen

jan kooiman (2 x uitgekomen)

lekker tot 4 uur snachts in de club dansen en naar andere feesten. echten avond en nachtmensen zijn jullie en jullie houden ervan helemaal los te gaan op muziek en drank! ook lekker met elkaar bezig zijn vinden jullie heerlijk. lekker genieten en je van niemand iets aantrekken daar houden jullie van.

paul wesley (2 x uitgekomen)

je houd van een lieve zacht aardige man die het liefste niemand kwaad zou doen. wel moet je goed op hem letten want hij heeft soms moeite om zich in te houden. je zult enorm veel plezier met hem hebben en romantische momenten maar je moet wel een beetje op hem blijven letten.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?