Jouw element, zou deze kracht je echt zijn geschonken?

In sommige verhalen en legendes wordt de wereld gered door mensen die één van de krachten der aarde is geschonken. In deze quiz kom je erachter welke kracht bij jouw hoort en waarmee je misschien ooit wel de wereld een handje kunt helpen...

Mogelijke uitkomsten

Water (16 x uitgekomen)

Jouw kracht is ongetwijfeld water! Je bent rustig van karakter en houd van zwemmen.

Nu je deze kracht in jezelf hebt ontdekt, begint het zich langzaam op te bouwen, je merkt dat je steeds sneller zwemt en dat je je steeds erger aangetrokken voelt tot water. Soms lijkt het net alsof je water uit het niets vandaan kunt halen! Ook kun je heel goed verdedigen, niets is onmogelijk voor jou met je waterkracht!

Vuur (5 x uitgekomen)

Jij hebt het element vuur! Jij kan wel tegen een stootje en je vind het altijd heel leuk om een vuurtje te stoken.

Nu je je kracht hebt ontdekt, ga je er ook voor! Je ziet soms vuur op plekken waar het niet is en bent dapper en komt moedig op voor je vrienden. Helaas heb je soms de nijging om je speciale kracht tegen iemand te gebruiken die een grapje maakte. Niet doen hoor!

Aarde (8 x uitgekomen)

Jouw kracht is zeker weten aarde! Je houd van de natuur, misschien denk je nu wel: 'maar wat heeft natuur nou met arde te maken?' nou luister maar!

De kracht aarde is een hele grote magie soort, het is niet alleen de bruine aarde, zoals potgrond, maar bijna alles om je heen! Met deze kracht heb je een sterke band met andere dieren en wezens en weet je veel over hoe je bijvoorbeeld dieren kan genezen. Jij kunt vast goed overweg met deze speciale gave, als je er maar in blijft geloven!

Lucht (5 x uitgekomen)

Jij beschikt over de kracht lucht! Jij hebt altijd al in de lucht willen zweven en met even oefenen kom je er wel. Je hebt een erg wisselen karakter, net als dat de wind erg wisselend is qua snelheid.

Als er ergens op de wereld iets aan de hand is VLIEG je er op af, je vind het heerlijk om in hevige windvlagen verzeild te raken en dan met de wind mee naar weer een nieuwe onbekende plek te gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?