Welk schooltypetje van mijn school ben jij?

Doe deze quiz en kom erachter, meid!

Mogelijke uitkomsten

Het kleffe stelletje (17 x uitgekomen)

Jullie zitten altijd bij elkaar in de pauze en doen ontzettend klef. Verder kijken jullie geen vrienden te hebben. Dat hoeft ook niet, want jullie hebben elkaar.

De bruggojongetjes (1 x uitgekomen)

Jullie rennen altijd door de school en de bovenbouwers ergeren zich kapot aan jullie, maar dat maakt jullie niks uit. Jullie hebben bijna allemaal Hitlerjugendkapsels en zitten in grote groepen op jullie telefoons Clash of Clans te spelen tijdens de pauze.

Dikke Boktor (1 x uitgekomen)

Deze jongen is een hele categorie apart. Er bestaat er ook maar een van, en dat is al meer dan genoeg. Je hebt een eigen taal en een heleboel fans. Iedereen vraagt zich af waarom je niet al van school bent gestuurd.

De Alternatieve mensjes (12 x uitgekomen)

Eigenlijk is iedereen uit deze categorie een eigen type. De meeste mensen uit deze groep zijn heel aardig en vaak kunnen ze ook nog eens heel goed tekenen.

De bijdehantjes (4 x uitgekomen)

Deze mensen doen er alles aan om zoveel mogelijk de discussiëren met de leraar en maken de lessen niet echt leuk. Toch kunnen ze er meestal voor zorgen dat ze geen straf krijgen.

De Pinterestmeisjes (38 x uitgekomen)

Met een paar van zulke meisjes zit ik in de klas van Beeldende Vorming. Ze kijken vaak op Pinterest als inspiratiebron. Ze zijn niet snel tevreden met hun werk.

De Rijkeluisjongens (0 x uitgekomen)

Deze jongens dragen vaak polo's en sommigen praten bekakt. Ze hebben ook vaak naar achteren gekamd haar. Meestal komen ze uit een dorp. Sommige jongens doen alsof ze bij deze categorie horen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • TAGGB

    Alternatief meisje

    6 jaar geleden
  • tubbietoost

    Ik ben een pinteres meisje ^^

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    De bijdehandjes, haha geweldig.

    6 jaar geleden
  • Aemond

    De Pinterestmeisjes
    Al gebruik ik het niet haha. ^^

    6 jaar geleden
  • Paganwitch

    Pintrestmeisje haha.
    Leuk verzonnen!
    KUDO

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?