Als jij een paard was, welk paard zou je dan zijn?

Wil je graag weten wat voor paardenras jij zou zijn? Doe dan gauw de test, want dan kom je erachter!

Mogelijke uitkomsten

Fries (4 x uitgekomen)

Jij zou een Fries paard zijn! Mak, leergierig en sierlijk. Kan goed worden gebruikt voor aangespannen (voor een kar) lopen of dressuur. Erg betrouwbaar. Friese paarden hebben veel behang (sokken aan de benen) en veel knie actie (hoog knieën optrekken).

Shetlander (4 x uitgekomen)

Jij zou een Shetlander zijn! Kleinste ras ter wereld (want Falabella is een paardenras). Vaak ondeugend, een eigen wil. Eigenwijs, maar wel erg speels. Wordt vaak ingezet als kinderpony, een rijpony. Shetlanders zijn alles behalve saai!

KWPN (16 x uitgekomen)

Jij zou een KWPN'er zijn! KWPN'ers zijn echte sportpaarden. Dressuur of springen, of wat dan ook, dat maakt niet uit. Ze zijn meewerkend en hebben goede beweginsvormen en een sportieve lichaamsbouw. Ze zijn graag aan het bewegen.

Fjord (1 x uitgekomen)

Jij zou een fjord zijn! Ze zijn stoer, koel in het hoofd, maar ook enthousiast en nieuwsgierig. Naast een betrouwbaar en rustig karakter kunnen ze ook zeer koppig zijn. Een leuk familiepaard, geschikt voor recreatie (buitenritjes, voor de lol rijden).

IJslander (1 x uitgekomen)

Jij zou een IJslander zijn! IJslanders hebben een speciale gang, tölt en/of telgang, naast stap, draf en galop. Dat hebben niet veel paarden! Ze kunnen lang buitenstaan, ook met weer en wind. In de winter krijgen ze een dikke wintervacht. Verder zijn ze sobere paarden, intelligent en veel temperament.

Haflinger (13 x uitgekomen)

Jij zou een haflinger zijn! Stoer, maar eigenzinnig. Haflingers zijn betrouwbare paarden, maar ze hebben wel een eigen wil, waardoor ze soms nog wel eens eigenwijs kunnen zijn. Als je een haflinger consequent rijdt, kun je er veel mee bereiken. Want het ras heeft van nature een positieve instelling.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?