Ben jij slimmer dan je zelf denkt?!

Hier een paar vragen die je eerlijk (anders klopt het natuurlijk niet) moet invullen!
Kom erachter of jij toch slimmer bent dan je denkt.
Het zijn geen leer-vragen, hoor :)

Lees daarna de uitleg voor... uitleg, lol. Daar staat in wat het te maken heeft met slim zijn, of terwijl intelligentie. Laat me weten in de reacties! (lol)

Mogelijke uitkomsten

Jij bent slim! (48 x uitgekomen)

Door deze vragen eerlijk te beantwoorden, kwam eruit dat jij slimmer bent dan je misschien denkt. Dat heeft niks met je school-niveau te maken. Het heeft te maken met intelligentie. En daar heb jij in deze test goed op gescoord!
Ik heb deze test niet zelf verzonnen, het is bedacht door wetenschappers.

Bedankt voor het maken van deze quiz :)

Uhm, niet zo goed? (3 x uitgekomen)

Door de vragen van deze test eerlijk te beantwoorden kwam er een resultaat uit. Het maakt niets uit, niet iedereen is hetzelfde. Voor hetzelfde geld scoor je op een andere test wel weer hoog.
Deze test heb ik niet zelf verzonnen, deze test hebben wetenschappers bedacht.

Bedankt voor het spelen van mijn quiz :)

UITLEG (0 x uitgekomen)

#1: Niet roken. Als je niet rookt, doe je betere dingen voor je gezondheid. Wetenschappers denken dat er een link is tussen intelligentie en roken. Ze hebben uitgevonden dat hoe meer je rookt, hoe lager je IQ is.
#2: Je bent niet het luide type. Je bent misschien wel eens vaker stil, meer op zichzelf of vermijd contact met anderen. Nou, wees niet bang, want wetenschappers zijn erachter gekomen dat de meeste slimme mensen vaak stil zijn. Ze denken vaker dan dat ze praten. Spreken is zilver, zwijgen is goud ;)
#3: Je vindt vaak een connectie tussen allerlei dingen. Het kunnen best vreemde dingen zijn, zoals, wat hebben ijs en sushi met elkaar gemeen? Dat betekent dat je intelligent bent. Waarom? Omdat je een creatieve denker bent. Je ziet linken tussen dingen die anderen niet zien. Creativiteit en geniale mensen hebben ook een link met elkaar :)
#4:Je bent een liberaal. Als je dapper genoeg bent kun je ideeën accepteren die onze aardbol. Liberalen geloven andere dingen dan andere mensen. Ze hebben andere ideeën en kijken anders naar dingen dan andere mensen. Zo kan je een hele diepe discussie voeren over een onderwerp met je vrienden waarbij jij hem of haar probeert over te halen.
#5: Je vraagt jezelf vaak grote dingen af. Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom je op deze aardbol staat en wat je hier te doen staat? Denk je wel eens aan de natuur, of de toekomst? Vraag je je wel eens af hoe het langer door kan gaan met deze wereld? Dat zijn allemaal grote vragen! Daar denken mensen die minder intelligent zijn over het algemeen minder over na.
#6: Jij bent super loyaal. Loyaal zijn betekent trouw zijn aan een band met vrienden/familie/relatie. Het was vroeger al zo dat mannen een mammoet schoten en aan hun vrouw brachten. Dat gaat natuurlijk ver terug en nu heeft loyaal zijn weer andere betekenissen, maar alsnog ;)
#7: Je hebt aparte hobby's! Met 'apart' bedoel ik niet 'gek' of 'raar'. Nee, met apart bedoel ik onverwachte dingen. Het hoeven niet per se hobby's te zijn, maar ook bijvoorbeeld een kok die is geïnspireerd door een meubelstuk. Het kan ook verder gaan, zoals dapper genoeg zijn om een nieuwe baan te ontwikkelen, zoals een kapper voor leeuwen? Of vind je taarten maken iets wiskundigs hebben? Nou, gefeliciteerd, want zo dacht Albert Einstein precies ook.
#8: Jij houd van risico's nemen. Als ik over risico's praat, bedoel ik niet levensgevaarlijke risico's zoals van een gebouw afspringen. Ik bedoel met risico's ideeën die je uitprobeert. Gewoon, uit nieuwsgierigheid. Grappig is dat er een groep mannen van 18-19 jaar een vraag is gesteld. 'Als je in een auto zit, en het stoplicht voor je gaat op oranje, rijd je dan door of wacht je liever?' Het gekke is dat de mannen die besloten door te rijden, slimmer zijn dan degene die wachten. Waarom? Onderzoekers vonden uit dat dan een klein deel in je hersens beter ontwikkeld is dan bij andere mensen.
#9: Je bijt nagels. Het kan een uiting van perfectionistische mensen zijn, of een uiting van verveling. Dat is een teken van intelligentie!
#10: Je bent linkshandig. Linkshandige mensen zijn over het algemeen handiger met dingen organiseren. Wetenschappers vonden een link tussen linkshandigen en de term 'divergent thinking', of terwijl 'anders denken'. Dat deel word gestimuleerd in je linkerhersenhelft en zorgt voor meer creativiteit. Zoals ik in #3 zei, creativiteit en intelligentie hebben met elkaar te maken! Maar mensen die met beide handen iets anders kunnen doen, beschikken over dezelfde gave. Zoals schrijven met de ene hand en met de andere hand wat intoetsen op je rekenmachine.
#11: Je hebt goede humor. Humor beïnvloed intelligentie bij het trainen van je hersenen, waardoor het in goede staat blijft. Volgende keer wanneer je vrienden zeggen dat je eens moet ophouden met die flauwe grappen, vertel ze dan dat je intelligentie / hersens aan het trainen bent :P
#12: Je bent een nachtmens. Er is een connectie tussen intelligentie en slaappatronen. Uit een onderzoek bleek dat duizenden slimme individuen avondmensen waren. Dus, als jij nou moeite hebt met opstaan in de ochtend, neem het je hersens niet kwalijk, zij zijn ook nog aan het slapen :)

Respect als je die hele tekst hebt gelezen, lol xD (Y) :P

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?