Wie ben jij van Lego Friends?

Iedereen kent Lego Friends toch? Maar jij vindt het geweldig! Wil je weten wie van de vijf het best bij jou past? Doe dan nu deze quiz en laat zien dat je meer dan alleen jij bent, Je bent een van de meisjes!

Mogelijke uitkomsten

Stephanie (100 x uitgekomen)

Jij houdt van bakken en je bent de oudste van de vriendinnen. Jij staat altijd klaar voor hen als ze je nodig hebben! Woww wat geweldig!! Je bent meestal vrolijk, wat tof!

Emma (108 x uitgekomen)

Jij doet karate en je bent niet goed... JIJ BENT DE BESTE!!!!! Je bent heel creatief en en jou ideeën zijn GEWELDIG!! Je vriendinnen houden van je ook al ben je een beetje beschaamd. Het lukt je altijd om een probleem goed op te lossen!

Mia (77 x uitgekomen)

Jij houdt van paardrijden! je bent daar echt goed in!!! jij wil graag alles voor dieren doen. Maar soms denk je te veel aan dieren dan je eigen vriendinnen. Probeer te laten zien dat je echt van jou vriendinnen houdt. Je bent heel behulpzaam!! Deo zoo voort DIERENLOVER!!! En als je niet wint de volgende keer lukt het je vast :)

Olivia (62 x uitgekomen)

Jij was nieuw in de stad maar toch heb je zulke goede vriendinnen gemaakt. wat een geluk van jou. Jij ben heel erg slim en lost alles op met denken. Zo win je sws de slimste mens xD Maak er iets van met je slimme brein. Jij bent vast de nieuwe Einstein. Ik ben heel trots op je!! ♥ Je bent heel behulpzaam en lief. En als je fouten maakt vergeven je vriendinnen je al snel omdat jij ook zo goede vriendin bent! Jij houdt van je hond Scarlet en je hebt alles over dieren geleerd van je tante

Andrea (13 x uitgekomen)

Jij kan heel erg goed zingen. Ook al werk je in de burger king ;). Daar kan je ook zingen. Jij wil het liefst Beyoncé opvolgen. Ga door met je zang talent!! Jij bent de grappigste van de vriendinnengroep! en je hebt altijd gekke ideeën. Ook jij denkt alleen maar aan eten en drinken en natuurlijk je beste vriendinnen <3

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?