Welk fantasy-wezen ben jij?

Uitkomsten: Elf, draak, dwerg, feniks, hippogrief, centaur, eenhoorn.

Stemmen please!

Mogelijke uitkomsten

Elf (682 x uitgekomen)

Jij bent de mooiste van alle fantasy-wezens! Omdat elfen namelijk zoveel magie bezitten dat ze alles wat ze willen met magie kunnen vormen, kunnen ze zichzelf ook precies zo maken als ze eruit willen zien. Elfen leven meestal in het bos (de elfen in het boek Eragon hebben zelfs met magie de bomen zo laten groeien dat ze huizen vormden). Elfen hebben vaak hobby's waar ze hun hele onsterfelijke leven aan wijden.

Draak (395 x uitgekomen)

Jij bent de machtigste en mooiste van alle fabeldieren. Als je de draak een fabeldier mag noemen, tenminste... Draken worden vaak neergezet als grote gevaarlijke dieren, die altijd slecht zijn. DAT IS DE SPROOKJESDRAAK, EN DIE TELT HIER NIET MEE!! Draken zijn super-intelligent, en ze maken zelf wel uit aan welke kant ze staan. Meestal aan de goeie dus.

Dwerg (42 x uitgekomen)

Jij bent een dwerg! Je bent niet groot, ongeveer 1 meter. Mannen- en vrouwendwergen lijken erg op elkaar, waardoor je als vrouw vaak voor man wordt aangezien. Hierdoor is de fabel ontstaan dat vrouwendwergen niet bestaan, en dat de dwergen uit steen geboren worden. DAT waren alleen de eerste twee dwergen. Natuurlijk hebben de dwergen, net als de elfen, een eigen taal. Je bent trouwens ook erg handig in het bewerken van steen en edelsteen.

Centaur (460 x uitgekomen)

Jij bent een centaur! Je kijkt graag naar de sterren als je wilt weten wat er gaat gebeuren. Sterker nog, dat is het enige waar je aandacht voor hebt, en het enige waar je over praat. Leuk voor andere centauren, maar niet bepaald gezellig voor anderen...

Feniks (14 x uitgekomen)

Jij bent een feniks! Be happy!! Er is namelijk nooit meer dan 1 feniks op de HELE wereld! Nog een voordeel: Je gaat nooit echt dood, omdat je altijd weer uit de as herboren wordt. Bovendien heb je gigantische magische krachten en kunnen je tranen de diepste en giftigste wonden helen.

Hippogrief (83 x uitgekomen)

Jij bent een Hippogrief. Je wilt heel graag dat mensen beleefd tegen je doen, anders zal jij eens héél erg onbeleefd tegen hen doen. Je bent van achteren een paard, maar van voren een adelaar.

Eenhoorn (111 x uitgekomen)

Jij bent een eenhoorn! Een volwassen eenhoorn is spierwit, maar bij de geboorte zijn ze goudkleurig. Na een jaar verkleuren ze naar zilver, en daarna worden ze pas echt wit. Alles aan jou is magisch. Pas op voor mensen die je hoorn, haren of zelfs je bloed willen hebben!

Statistieken

Statistieken

Reageer (113)

  • immy123

    cool, ik ben een elf!

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Elf

    9 jaar geleden
  • electricsunrise

    i am centaur meh, nope, i wanna be a elf meh

    9 jaar geleden
  • SuperLgirl

    Hippogrief.......
    Yay, was een leuke quiz! Een kudootje waard!

    9 jaar geleden
  • Ilovemyself

    Feniks, i can fly :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?