Heb jij verborgen magische krachten? ....

Test hier of jij magische krachten bezit, waarvan je niet weet dat je ze hebt...

Mogelijke uitkomsten

Ja (3235 x uitgekomen)

Jij hebt genoeg magisch talent om er wat mee te kunnen. Soms gebeuren er dan ook rare dingen om je heen. Ga gewoon een hoop oefenen, en misschien kun je volgende week een pen magisch optillen of zo... (hoef je niet zoveel moeite meer te doen voor je huiswerk :) )

Beetje (0 x uitgekomen)

Jij hebt wel een beetje magie, maar je kunt er waarschijnlijk niet meer mee dan een veertje optillen. Jammer, dan moet je toch maar gewoon de pen in de hand houden bij het huiswerk maken! :P

Helemaal niks! (2182 x uitgekomen)

Jij hebt totaal geen magisch talent. Al oefen je je hele leven, nooit zul je iets in beweging kunnen krijgen zonder dat je het aanraakt... Helaas... Maar jah, waarschijnlijk ben je dan wel een stuk sterker dan de mensen die wel magie beheersen!

Overvol magie!! (768 x uitgekomen)

Jij zit echt stampvol met magisch talent. En dan vind je het nog gek dat er zoveel rare dingen om je heen gebeuren?! Als ik jou was, zou ik maar snel gaan oefenen in het beheersen van je magie. Dan kun je binnenkort wel een zonsverduistering of zo veroorzaken! Of heb je dat per ongeluk al een keer gedaan??

Ja, Zwarte Magie... (768 x uitgekomen)

Uh-oh... Jij moet echt oppassen met je magie. Je hebt het wel, maar je kunt het niet voor goede dingen gebruiken. Het is niet vreemd als je een enorme pechvogel bent... Magie moet toch naar buiten, en Zwarte Magie is altijd sterk. Zorg dat je het ritme vindt en dat je dan alleen en op een veilige plek bent, anders kunnen er heel vervelende dingen gebeuren met anderen, en af en toe ook met jou...

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Snaaitje

    Overvol magie

    6 jaar geleden
  • Didi269

    Ja

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Zwarte magie, de sterkste mwhoehahahahahaaaaaa!!!

    9 jaar geleden
  • Luna_Eclipse

    overvol magie. In het echt kan ik de wind besturen

    9 jaar geleden
  • Wittetijger

    overvol magie

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?