Hoe mannelijk/vrouwelijk ben jij?

Al die stereotypes over mannen en vrouwen... voldoe jij daaraan? Of ben jij stiekem gewoon geboren in het verkeerde lichaam?
T E S T H E T !

Mogelijke uitkomsten

100% man (289 x uitgekomen)

Jij bent de stoerste uit jouw omgeving. Je bent voor niets of niemand bang, en je denkt snel en simpel. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

100% vrouw (201 x uitgekomen)

Jij bent 100% feminine! Je bent erg gesteld op je uiterlijk en houdt ervan om lekker chaotisch te zijn op het gebied van je doen en laten. You go girl!

75% man, 25% vrouw (68 x uitgekomen)

Jij bent grotendeels een man, maar jij hebt ook hier en daar vrouwelijke trekjes. Je bent niet bang om je handen vies te maken en bent dan ook redelijk zelfverzekerd. Lekker bezig!

75% vrouw, 25% man (76 x uitgekomen)

Jij bent een twijfelgevalletje. Je wilt erg graag vrouwelijk zijn, maar je mannelijkheid zit je soms in de weg. Zo is op hakken lopen voor jou een pittige uitdaging. Ook denk je anders dan veel mensen uit je omgeving en dat levert je zo nu en dan een meningsverschil op. Respect hoor!

50% van beiden (271 x uitgekomen)

Jij bent een middenmootje. Je bent op sommige vlakken een vrouw (je houdt er niet van om heel vies te worden) en op sommigen een man (je bent zelfverzekerd). Je kan je dus wel vinden in de denkwijzen van beide geslachten. Prima, toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?