Hoe enthousiast ben jij?

Klaar om je enthousiastme te testen?

Mogelijke uitkomsten

Super erg (35 x uitgekomen)

Niet te geloven! jij stort je hals over de kop in elk avontuur dat je tegenkomt. Je bent uitbundig, weet precies wat je wilt en je bent dol op een uitdaging...
En als er geen uitdagingen zijn, dan verzin je ze zelf wel. Gewoon voor de lol. Je schrikt niet van onverwachte gebeurtenissen, je staat altijd klaar voor de start en weet meteen hoe je moet reageren. Je ziet problemen als een uitdaging waar je niet voor wegloopt. Ook anderen kunnen altijd bij je terecht, en je doet je best om iedereen om je heen aan te steken met je ENTHOUSIASME EN DAADKRACHT. Kortom: Je barst van de energie en bent altijd vrolijk! Pas je wel op dat je het niet overdrijft?

Een gewone genieter (25 x uitgekomen)

Genieten, dat is voor het allerbelangrijkste. Je bent vol vertrouwen en optimistisch: als er een keer iets vervelends gebeurt, raak je heus niet meteen van slag. Je weet zeker dat alles uiteindelijk vanzelf in orde komt. Je ziet veel dingen van de ZONNIGE KANT en vindt het niet nodig om alles te gaan plannen. Kortom, je bent echt het zonnetje in huis; op jouw lach kan iedereen rekenen!

Absoluut niet (3 x uitgekomen)

Hm...Heb je een slechte dag? Of had je geen zin om deze test te doen? Uit de teset blijkt dat niets je interesseert of enthousiast maakt. Tuurlijk, je mag best af en toe een ONTEVREDEN GEZICHT trekken of een flinke pestbui hebben. Maar als je het leven ook eens van de vrolijke kant bekijkt, dan valt het misschien allemaal best mee.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • NaaNaa

    lol, super erg... nah, dat valt toch wel meee XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?