welke edelsteen past het best bij jou

edelstenen bevatten gaves welke bezit jij?

Mogelijke uitkomsten

lapis lazuli (42 x uitgekomen)

lapis lazuli (lazuriet) word al sinds de oudheid bewerkt als edelsteen het is al ongeveer 7000 jaar bekend. het heeft de derde oog als chakra, dit komt deels door zijn werking op je lichaam (verlicht hoofdpijn, verlaagt bloeddruk en helpt voor concentratie) maar het kan ook komen doordat het blauw is, en tja elke donker blauwe steen is een zesde chakra steen. het is een maagd en boogschutters steen .

tijgeroog (10 x uitgekomen)

de tijgeroog word beschouwd als beschermer van de landbouwers en boeren, ook had hij een functie als talisman. in vroegere eeuwen was tijgeroog bijna net zo belangrijk als diamanten ze hebben de zonnevlecht als chakra en hebben de schorpioen en tweelingen als sterrenbeeld

amethist (13 x uitgekomen)

de amethist word de bisschopsteen genoemd en zal magishe krachten bezitten amethist is het symbool voor liefde en voorkomt dronkenschap.
amethist is gekopelt met de 7e chakra en heeft de sterrenbeelden steenbok en ram

Aquamarijn (15 x uitgekomen)

Aquamarijn word/werd gebruikt om ooglenzen te maken astrologen meenden dat de steen in staat was de zee te kalmeren Aquamarijn staat voor vriendschap en gerechtigheid en het bezitten ervan kan je doen zonder zorgen.
Aquamarijn word gebruikt om het hart te versterken bij ziekte van de luchtwegen bij alergishe aandoeningen van de huid en bij zenuw aandoeningen

Jade (5 x uitgekomen)

jade was ooit in china duurder dan goud maar ja, het was dan ook het symbool van de staatsmacht het geeft bescherming tegen nierkwalen het word gebruikt voor urine probleemen, jade straalt energie uit beschermt tegen ongeluk verlicht hoofdpijn en werkt tegen slapeloosheid.het is de hartchakra en en hoort bij de kreeft

carneool (8 x uitgekomen)

Carneool werkt aardend en activerend De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen . Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.
Carneool is de tweede chakra en hoort bij Ram, Kreeft, Leeuw en Maagd

robijn (10 x uitgekomen)

Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend (soms te veel voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken). De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie en enthousiasme. een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Lichamelijk geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie. Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, koorts, nieren en bijnieren,de milt en infectieziekten.
robijn hoort bij de eerste chakra en heeft de Ram, Leeuw & Schorpioen

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?