Welke social media app gebruik je het meest?

Social media. iedereen kent het wel. maar, wat gebruik je nou het meest!? kom erachter met deze test!

Mogelijke uitkomsten

Instagram! ( insta) (5 x uitgekomen)

Jij houd van foto's maken of filmpjes delen met andere! Insta is een ding voor jou!

Facebook! (12 x uitgekomen)

Jij houd ervan om verhalen te delen en online vrienden te maken!Facebook is niet alleen een community, het word ook in veel spellen gebruikt om samen te spelen!

Musical.ly! ( nu bekend als tiktok) (36 x uitgekomen)

Tiktok is een app voor mensen die van dansen, zingen, acteren en nog veel meer dingen houden!Laat zien wat je kan!

snapchat! (0 x uitgekomen)

foto's sturen, filters gebruiken, filmpjes maken, chatten en nog veel meer. snapchat is super gezellig om online vrienden te ontmoeten. ga lekker snappen met je vriend/vriendin en heb lol! super gezellig natuurlijk!

LinkedIn! (6 x uitgekomen)

mensen ontmoeten, contacten maken, carrieres, antoowrden vinden op je vragen. het kan allemaal met LinkedIn! natuurlijk zullen er niet veel kinderen zijn die dit gebruiken, maar ben je al wat ouder? dan kan het best! sorry als dit antwoord niet goed uitkomt! ik ben ook maar een mens..

Pinterest! (1 x uitgekomen)

Pinterest is echt iets voor creatieve mensen. misschien ben jij daar een van! je kan bijvoorbeeld: recepten lezen om iets te koken, reizen plannen en DIY natuurlijk! Deze app is handig als je een idee zoekt of inspiratie nodig hebt!

Whatsapp! (25 x uitgekomen)

Natuurlijk is dit een belangrijke: whatsapp! appen met familie of vrienden of met het werk. in ieder geval: contact maken met andere! dit word zó vaak gebruikt in Nederland!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Rozenthee

    Hmm, ik gebruik vrijwel alleen twitter, maar die staat er niet tussen :')

    5 jaar geleden
  • Rubin

    LinkedIn.

    Meh, ik heb het wel maar nooit ge-update. Wil ik pas doen als ik een “professionele” foto heb, waar ik geen tijd voor maak. :’) Op zich is de site wel handig, maar echt leuk vind ik het niet. Ik ben sowieso wat moe dat social media nu wel heel erg de wereld overneemt. Zelf bekijk ik (bewust) zo weinig mogelijk andermans profielen, omdat ik (onbewust) mezelf ermee zal vergelijken. Zo weet een vriendin van me soms wie van onze oude klasgenoten waar werkt en welke functie terwijl wij nooit echt met ze omgingen.. Dan denk ik “whut, ze waren geen vrienden van ons dus wat boeit dat? Waarom volg je iedereen?”. En een onzeker persoon gaat zichzelf daarmee weerspiegelen terwijl iedereen een heel ander leven leidt. Het is niet omdat iemand in een hoogstaand bedrijf werkt, dat ie werkelijk goed bezig is of dat jij minder goed bezig bent. Dus ja, ik vind dit jammer aan social media, dat we ineens ook vergelijken met andermans leven.


    Sorry voor de lange reactie. Ik wilde dit allang kwijt en deze quiz ging over social media en hoppa alles kwam eruit. :’D

    WhatsApp en Facebook gebruik ik nog het meest. Maar Facebook enkel om te praten met vrienden en posts en artikelen te bekijken.

    5 jaar geleden
  • AlphaNoodle

    Mijn uitkomst is Facebook.
    Ik gebruik vooral whatsapp, maar Facebook ook wel! Leuke Quiz!

    5 jaar geleden
  • Jolienvds

    Musical.ly! (TikTok dus), die app heb ik inderdaad en vind ik erg leuk!

    5 jaar geleden
  • Beautyful

    sorry dat de foto's het niet deden bij de antwoorden! beetje raar :(

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?