Wat voor type lezer ben jij?

Ontdek hier wat voor type lezer jij bent! Doe de quiz.

Mogelijke uitkomsten

Relaxte lezer (18 x uitgekomen)

Jij houdt het meeste van boeken die makkelijk weglezen en waarschijnlijk lees je zelf ook niet zo heel erg veel. Je wilt het liefst in het verhaal verdwijnen en niet nadenken over zaken als de schrijfstijl, geloofwaardigheid of spelling.

Intelligente lezer (46 x uitgekomen)

Je bent een lezer die eigenlijk heel erg veel boeken en verhalen weet te waarderen. Je vindt het belangrijk dat een verhaal inhoud heeft en dat de spelling en grammatica correct zijn. Je kunt uren achter elkaar doorlezen in een goedgeschreven boek en enorm met de personages meeleven.

Geen lezer (12 x uitgekomen)

Je houdt totaal niet van lezen. Boeken zijn saai, langdradig, en het is veel leuker om met vrienden een film te kijken. Als je aan je leeslijst werkt, kijk je altijd de film en als je daar te lui voor bent, schrijf je je boekverslag op basis van een samenvatting.

Romantische lezer (3 x uitgekomen)

Je bent gék op liefdesverhalen. Alles waarin de passie tussen twee personen centraal staat verslind je, tenzij het slecht is geschreven en totaal ongeloofwaardig is. Het genre dat bij jou past is niet moeilijk te raden en waarschijnlijk weet je dat zelf ook allang. Soms vind je het leuk om een verhaal of boek te lezen met naast romantiek bijvoorbeeld een thrillerelement.

Bloeddorstige lezer (41 x uitgekomen)

Je houdt ontzettend van thriller en horror, van bloed en misdaad, en het liefst zie je een aantal personages doodgaan in het verhaal. De jacht van de politie fascineert je en je kunt tegen de gruwelijk plastische beschrijvingen die horror met zich meebrengt. Aan het einde van het verhaal moet per se een climax zitten, anders heb je het boek voor niets gelezen.

Fantasielezer (32 x uitgekomen)

Je houdt heel erg van boeken met een fantasytintje. Magie, heksen, tovenaars, eenhoorns, (huis)elven, spreuken, hoe meer magische elementen, hoe beter. Je vindt het geen probleem dat fantasyboeken vaak erg dik zijn. Je inlevingsvermogen is erg goed, omdat je vaak leest over werelden en wezens die je in het echte leven niet kent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Xindrie

    Bloeddorstige lezer ^-^

    5 jaar geleden
  • LittleLet

    Bloeddorstig hehe ^^

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?