Welk paardenras pas perfect bij jou?

Deze quiz is voor de paarden fanssss. Dus veel plezier en laat in de rea achter welk ras jij hadt!

Mogelijke uitkomsten

Fries (33 x uitgekomen)

Een Fries is een perfect dressuurpaard maar je kan hem ook aangespannen rijden! Friezen zijn mooi en worden vaak gebruikt op posters van Penny of Stella! Friezen hebben een zacht karakter. Leergierig maar kunnen niet goed springen. Dus als je naar een springpaard opzoek bent, GEEN FRIES! Ook al vind je hem zo mooi! GEEN FRIES!

Shetlanders! (2 x uitgekomen)

Hihi Shetlanders die kleine ondeugende pony’s! Ik vind ze geweldig! Je kan vrijheidsdressuur met hem doen en als kind kan je erop rijden! Shetlanders zijn goed als eerste pony! Ze zijn wat goedkoper denk ik. Ik vind zo’n bont kleurige shet altijd schattig!

Tadaaaa een Appaloosa! (10 x uitgekomen)

Het kan dat je hem toch niet zo leuk vindt. Maar ik vind ze schattig. Ze worden vaak voor de western sport gebruikt en ze hebben een speciaal verleden. Eigenlijk is de appaloosa X quarter paard. (denk ik) Je kan een appaloosa gebruiken voor de western sport maar ook voor dressuur. Appaloosa’s Waren vroeger de eer van de indianen. De cowboys die hebben ze gestolen en als betaalmiddel gebruikt. Een beetje een raar verhaal maar oké die informatie heb ik maar uit een boek gelezen.

Arabier (14 x uitgekomen)

Een prachtig paard! Een beetje schrikkerig maar als je een goeie band hebt met het dier dan kom je zo in de Z!! Ik weet niet zoveel dingen van Arabieren maar nog vind ik ze mooi!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?