Welk TOPModel ben jij?

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar favoriet, maar met wie ben je twins?

Mogelijke uitkomsten

Miju (12 x uitgekomen)

De opgewekte. Je houdt van videodansen, ballet en fotografie. Je BFF is Lexy. Je motto in het leven is: My life is fun!

Hayden (5 x uitgekomen)

De ambitieuse. Je houdt van lezen, van je acteerwerk en van je carrière. Je BFF is Nadja. Je motto in het leven is: Geef nooit op!

Christy (10 x uitgekomen)

Het IT-girl. Je houdt van schoenen kopen en van je chihuahua Bisou. Je bff's zijn Candy en Fergie. Je motto in het leven is: Maak er het beste van!

Janet (0 x uitgekomen)

De zelfverzekerde. Je houdt van sieraden ontwerpen. Je BFF is Liv. Je motto in het leven is: Niemand is perfect, behalve ik!

Nadja (13 x uitgekomen)

De dromerige. Je houdt van dagdromen en gedichten schrijven. Maar ook van schilderen en naar festivals gaan. Je BFF is Hayden. Je motto in het leven is: Leef je droom!

Fergie (21 x uitgekomen)

De maffe. Je houdt van mode en feestjes, maar ook van gekke dingen met je BFF's doen. Je BFF's zijn Christy en Candy. Je motto in het leven is: Blijf cool!

Jenny (9 x uitgekomen)

De partygirl. Je houdt van gitaar spelen en muziek, maar ook vind je het leuk om naar feestjes te gaan. Je BFF is Liv. Je motto in het leven is: It's party time!

Nyela (0 x uitgekomen)

De powergirl. Je houdt van kleren ontwerpen en naaien, maar ook van dansen. Je BFF's zijn Talita en Louise. Je motto in het leven is: Be charming!

Sandy (3 x uitgekomen)

De sportieve. Je houdt van sporten en als Djane voor actie zorgen. Je BFF's zijn Hayden en Nadja. Je motto in het leven is: No sports - no fun!

Talita (3 x uitgekomen)

De dansfan. Je houdt van dansen, dansen en nog eens dansen. Niet zo gek, aangezien je bekend staat als de dansfan! Je BFF's zijn Nyela en Louise. Je motto in het leven is: Het leven is een dans!

Louise (6 x uitgekomen)

De elegante. Je houdt van paardrijden, lezen en katten. Je BFF's zijn Talita en Nyela. Je motto in het leven is: Be charming!

Lexy (1 x uitgekomen)

De chaotische. Je houdt van actie en chaos. Je BFF is Miju. Je motto in het leven is: Alleen een genie beheerst de chaos!

Candy (5 x uitgekomen)

De romantische. Je houdt van je mopshondje Prince en van video dansen. Je BFF's zijn Christy en Fergie. Je motto in het leven is: Ik hou van het leven!

Liv (1 x uitgekomen)

De vrolijke. Je houdt van zelf cosmetica maken en crazy sieraden verzamelen. Je BFF is Jenny. Je motto in het leven is: Neem het leven zoals het komt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Emmertje

    OMG ik heb echt jaren op TOPModel gezeten. Maar nu niet meer....

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?