Wat voor soort Flesscher ben jij?

Flesschers komen in alle soorten en maten, maar stiekem valt iedereen wel binnen een bepaalde categorie Flesscher. Test nu wat voor soort Flesscher jij bent!

Mogelijke uitkomsten

De informaticus (7 x uitgekomen)

Sociale interacties hoeven van jou niet zo, behalve met je computer natuurlijk! Naast je bèta studie vind je het in je vrije tijd ook heel leuk om achter een schermpje te zitten. Gelukkig ben je daar bij de Flesch nooit alleen mee.

De sjaars (11 x uitgekomen)

Jij bent eigenlijk nog niet zo bekend bij DLF. Als frisch en onwetende sjaars heb je nog een hoop te leren, maar niet getreurd De Oude Taart staat altijd klaar met alle antwoorden op jouw DLF vragen.

De Oude Taart (10 x uitgekomen)

Jij hebt ongeveer 47 commissies gedaan, en had eigenlijk al 4 jaar geleden je Bachelor afgerond moeten hebben. Met al deze kennis en ervaring kan jij het niet helpen om jonge onschuldige commissie en bestuursleden soms een "handje" te helpen met jouw oneindige gezeur suggesties.

FooBar Meubilair (18 x uitgekomen)

Bier is jouw identiteit, en jouw woonkamer bevindt zich op Niels Bohrweg 1. Je besteed daar eigenlijk meer tijd dan elke andere plek op aarde. De keuzes die je hier maakt pakken niet altijd positief uit voor je studie, maar het was wel een mooi verhaal pik.

Het Actieve Lid (20 x uitgekomen)

Jij doet op dit moment meer commissies dan dat je vakken volgt op de uni. Bij elke activiteit ben jij ergens terug te vinden, meestal als organisator maar als je een dagje geen activiteit organiseert ben jij ook gewoon deelnemer. Bijzijn = meemaken. Geen zorgen hoor, volgend jaar ga jij echt aan je studie.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?