Wie van de serie 'Inazuma Eleven' ben jij? (2de versie)

Dit is de tweede, uitgebreidere versie van de vorige quiz... Er zijn meer uitkomsten :) Veel plezier!! Reacties en kudo's zijn altijd welkom :)

Mogelijke uitkomsten

Mark Evans (5 x uitgekomen)

Je bent heel actief, wilt altijd voetballen, en komt altijd op voor altijd. Je bent geweldig! Jij bent de leider van alle voetbalfans van over de hele wereld! :)
Wil je meer info? https://www.quizlet.nl/blog/28432/mark-evans/

Nathan Swift (13 x uitgekomen)

Je bent een beetje onverzekerd, je hebt altijd een duwtje in de rug nodig om naar de juiste richting te gaan. Je bent ook heel lief, en je geeft nooit op als het iets is waarvan je heel veel houd! Je bent geweldig! :) Als je meer info wilt: https://www.quizlet.nl/blog/28423/nathan-swift/

Axel Blaze (10 x uitgekomen)

Je bent heel serieus als normaal persoon, maar met vrienden ben je minder serieuzer. Je kan er alles aan doen om iemand te redden en beschermen, en als er iemand onder de planken geplet gaat worden, ben jij altijd ter plekke ;)
Je kan ook mensen zich beter laten voelen als ze niet goed in hun vel zitten. Hij is trouwens mijn lievelingskarakter!! Ik hou van hem (flower) Als je meer info wilt over dit personage, kun je altijd hier klikken:
https://www.quizlet.nl/blog/28422/axel-blaze/

Jorden Greenway (0 x uitgekomen)

Je kan, als je dat wilt, snel opgeven. Je hebt altijd wel steun nodig van een vriend of vriendin. Je houd van spreekwoorden! Bij alles wat een andere zegt, vind je wel een spreekwoord. Je bent geweldig!! Voor meer info over dit karakter, druk je op deze link:
https://www.quizlet.nl/blog/28425/jordan-greenway/

Jack Wallside (2 x uitgekomen)

Je moet altijd naar wc als je iets stresserend moet doen :) Maar als je gemotiveerd bent, dan ga je ervoor! Je bent geweldig! Je kan ook heel snel moe worden van het lopen, maar: Je bent geweldig!!
Meer over dit karakter:
https://www.quizlet.nl/blog/28428/jack-wallside/

Jude Sharp (3 x uitgekomen)

Je bent een middenvelder en je bent héél slim. Je bent heel optimistisch, maar je bent ook heel gevoelig. Je hebt altijd een cape aan, en je bent uit een heel rijk gezin. Je speelde eerst bij een school (Royale Academy) waar je de aanvoerder was van het team en daar heb je altijd gewonnen en nooit verloren. Je bent geweldig!! Voor meer info over dit personage:
https://www.quizlet.nl/blog/28426/jude-sharp/

Shawn Frost (0 x uitgekomen)

Je bent heel bang voor lawines, maar je kunt heel goed snowboarden! Je bent een spits en je bent de aanvoerder van je eigen team. Je bent heel bang, maar als je zelfvertrouwen krijgt, dan ga je ervoor! Je bent geweldig!!!
Meer informatie over dit karakter vind je hier: https://www.quizlet.nl/blog/28434/shawn-frost/

Austin Hobbes (1 x uitgekomen)

Jij hebt een moeder die heel ziek is, maar je helpt haar ook heel graag. Je bent ook een tikkeltje brutaal als je boos bent en je bent een hele goede aanvaller. Jouw idool is Axel Blaze en je moeder werkt in een restaurant. In het verleden voelde je dat je andere kinderen niet mee liet spelen wanneer je alleen op het doel scoorde. Daarna, toen hij in het team van Raimon zat, besefte hij dat dat niet zo was. Meer info over dit karakter vind je op: https://www.quizlet.nl/blog/28427/austin-hobbes/

Sue Heartland (0 x uitgekomen)

Je bent zooooooooooooooooooooooooooo romantisch en kunt het niet laten om mensen bij elkaar te brengen! Zonder jou waren vele koppels niet bij elkaar gebracht! :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • SolarFantom

    Ik haat Nathan swift maar ik ben hem, wat nu :8

    2 jaar geleden
  • MaeveWarg

    Nathan Swift

    2 jaar geleden
  • Jojoxbad

    Volgens mij is het Sue Hartland in plaats van Sue Heartland.

    2 jaar geleden
  • Jojoxbad

    Ik ben Jude (yes).
    Leuke quiz!

    2 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    (hoera)

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?