Welke koffiebonen passen bij jou?

Kijk hier welke koffiebonen jij het best kunt kopen!
Voor al de koffiebonen kun je terecht bij: https://roastntoast.nl

Mogelijke uitkomsten

Colombia (4 x uitgekomen)

Deze koffiebonen zijn perfect voor een espresso of een cappucino. De Colombia bonen zijn iets zuurder en hebben een nootachtige smaak in combinatie met een tint van blauwe bessen.

Brazil Santos (9 x uitgekomen)

Jouw perfecte bonen zijn de Brazil Santos bonen. Dit is een milde koffie die niet te sterk en niet te zuur is. De koffie is perfect voor tijdens het ontbijt en heeft een kleine hint van chocolade. Wacht niet langer en haal deze bonen snel in huis om jouw dag helemaal compleet. Te maken

De roast ’n toast winterblend (5 x uitgekomen)

Jij bent een echte koffiedrinker. Deze bonen zijn een heerlijke blend tijdens dit koude weer. De Roast ’n Toast winterblend heeft een sterke blend met en is een mix van sterke en lichte koffiebonen.

Honduras (3 x uitgekomen)

Oeh de Honduras koffiebonen passen perfect bij jou. Deze bonen maken en heerlijke soepele koffie met een hint van citrus en een lage zuurgraad. Met een heerlijke volle smaak kun jij elke dag weer genieten van deze heerlijke koffie.

Ethiopië Kaffa (2 x uitgekomen)

De Ethiopië Kaffa bonnen hebben een kruidige aroma en hebben een licht zuurtje van geel fruit. De koffie heeft daarbij een volle smaak en een lange nasmaak. Wacht niet langer en probeer hem zelf eens uit.

Indonesië (5 x uitgekomen)

Deze heerlijke koffie is vol van smaak en heeft zomerse fruittonen. Ook is deze koffie boterzacht en drinkt hij heerlijk weg. De Indonesië bonen zijn perfect voor jou en de drukke dagen die eraan zitten te komen.

Peru (3 x uitgekomen)

De Peru bonen leveren een heerlijke milde koffie. De bonen hebben een chocolade en vanille ondertoon en hebben een heerlijke afdrink. Deze koffie is perfect om gewoon zwart te drinken of om er een heerlijke cappucino van te maken.

Uganda (2 x uitgekomen)

Deze koffie is heerlijk zoet en heeft zowel een chocolade als een fruitige ondertoon. Niet alleen is deze koffie zwart heel lekker, maar ook als ijskoffie en cappucino is deze koffie geweldig. Als jij van je koffiemomentje een genietmomentje wilt maken dan zijn de Uganda bonen echt iets voor jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Niallerslove

    Indonesië. Snel maar eens proberen. Leuke quiz!

    2 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    Honduras :) ik drink eigenlijk geen koffie...

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?