Welke Between Good and Evil chara ben jij?

Between Good and Evil is een verhaal die door mij en een vriend word geschreven. Me vriend kwam met het idee om er een quiz over te maken. Nou daar komt hij dan:P
Ben jij Anes, Kris, Tris, Bart,Pauline, Diana, Cheryl of toch Wyxatt.

Mogelijke uitkomsten

Anes Denver (4 x uitgekomen)

Anes Denver is de jongere broer van Kris. Het scheelt niet veel namelijk een paar minuten maar toch zijn ze heel anders. Anes is een goede knul en kan makkelijk vrienden maken. Ook doet hij alles om zijn broer te redden van de org.

Kris Denver (16 x uitgekomen)

Kris is de oudste van de twee Denvers. Hij heeft geen hart en dat zie je ook aan hem. Hij maakt moeilijk vrienden, maar toch heeft hij wel ze leven over voor zijn paar vrienden.

Tris Flowed (9 x uitgekomen)

Tris is in het begin een associaal type. Omdat hij niks meer weet van zijn jeugd. Uiteindelijk besluit hij met Kris om te gaan en word hij opeens een beetje te vrolijk. Hij is de sterkste van de drie. Zeker als hij ontdekt dat hij wolfenkrachten heeft. Tris zijn aanval is verdediging

Bart (6 x uitgekomen)

Bart is een magier van de school Kingdom High. Hij is een sterke magier maar zijn probleem is dat hij bang is. Nog een nadeel is dat hij een stuntelaar is.

Pauline (17 x uitgekomen)

Pauline is een van de weinige sterke dames in Between Good and Evil. In het begin is ze heel voorzichtig. Logisch als je ouders beide vermoord zijn, maar later word ze heel vriendelijk. Je kan wel zeggen dat ondanks dat ze een meisje is en vrij verlegen toch een sterk persoon is. Zij heeft namelijk Water magie en poolvos krachten.

Rory (3 x uitgekomen)

Rory is in het verhaal een uitvinder. Hij maakt verschillende dingen en is heel slim. Natuurlijk maakt hij ook fouten maar nooit echt grote.

Diana (17 x uitgekomen)

Diana is ook een vrouwelijke personage. Diana is heel avontuurlijk en probeert Anes te vinden. Jammer voor haar word ze ontvoert.

Cheryl (14 x uitgekomen)

Cheryl is een echt meisje. Ze is altijd bezig om Dela te pesten. Ook maak ze vaak grappen, die soms nergens op slaan. Haar enigste angst is Kippen!

Wyxatt (9 x uitgekomen)

Wyxatt is een uit de hand gelopen experiment van Phantom. Phantom splitste zich in 2en en daar kwamen Wy en Wyxatt uit. Wyxatt raakt bevriend met Axel maar uiteindelijk blijkt hij slecht te zijn. Leuke vriend is hij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ShadowNight

    Rory

    1 decennium geleden
  • Timid

    Pauline...tof!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?