Wat voor serie past bij jou??¿¿

Welke serie past bij jou? Lost? Charmed? Friends? Desperate Housewifes? of een andere? Doe deze quizlet en find it out!!

Mogelijke uitkomsten

Lost (19 x uitgekomen)

Jij houd van een spannende serie met onverwachte dingen. Uitleg over de serie: Een aantal mensen zijn op een eiland beland, omdat hun vliegtuig is gecrasht. Ze proberen te overleven, maar er komen steeds meer rare problemen in voor, ontvoeringen en rare berichten.....

Friends (39 x uitgekomen)

Jij houd van humor! Deze grappige serie past bij jou. Verschillende karakters... Met veel bekende mensen zoals Jennifer Aniston en David Schwimmer! Er zijn vele relaties en domme acties...

Desperate Housewives (12 x uitgekomen)

Jij bent zeker een meisje. Deze serie past bij iemand die van bedrog en problemen houd. In deze serie komen dingen voor die wél kunnen gebeuren, maar niet zo waarschijnlijk zijn. Het gaat over een aantal vrouwen met een eigen gezin en problemen.

Charmed (41 x uitgekomen)

Jij houd van magie en onvoorspelbare dingen. Uitleg: Deze serie gaat over 3 zussen, piper, paige en phoebe. Nu is er ook een ander meisje bij: Billie. Ze hebben magische krachten en moeten daarmee het kwaad bestrijden. Maar zij bestrijden niet inbrekers of krakers, nee, zij bestrijden slechte demonen en andere wezens uit de onderwereld. Hun liefdesleven lijd hieronder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Delic

    charmed xD

    1 decennium geleden
  • Samantje

    Zit ik Friends te zeggen krijg ik Desperate Housewive xD

    1 decennium geleden
  • Janineee

    Charmed (A)

    1 decennium geleden
  • Oliefant

    Lost :P
    leuke quix

    1 decennium geleden
  • AmilaSalona

    Charmed!! =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?