op wie lijk jij van Stargate Atlantis??

voor de mensen die niet weten wat Stargate Atlantis is: dat is een since fiction serie. dat te zien was op veronica. en hier kan je zien op wie je het meest lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Teyla Emmagan (17 x uitgekomen)

je bent een vechtertje, je kan goed overweg met anderen en je bent een goede leider.

dr. Elizabeth Weir (7 x uitgekomen)

je leid de expeditie naar Atlantis en je bent ook een tijdje de baas gewest van de sgc. je bent goed bevriend met col.luit. John Sheppard.
je bent goed in handelen met dingen

Ronon Dex (0 x uitgekomen)

je kan heel goed vechten en je bent vroeger veel op de vlucht geweest voor de Wraith (van die mannetjes die je leven uit je zuigen met behulp van hun'handen'). je hebt rare vecht- tactieken en je hebt je goed aangepast bij het volk van Teyla en bij het expeditie- team

col. luit. John Sheppard (4 x uitgekomen)

je bent een strijder en een meisjes- versierder. je kan goed opschieten met Weir en Teyla. luit. Aiden Ford is je beste vriend en je doet er alles voor om hem terug te krijgen in je team.

dr. Rodney Mckay! (3 x uitgekomen)

dit is mijn favoriet!! hij is eigenwijs en valt alleen op blonde en lange vrouwen. hij weet alles op basis van the Ancients. hij is de technicus van de expeditie samen met Zelenka en even later ook met col.luit. Samantha Carter. hij is zo eigenwijs dat hij dacht dat hij het beter wist dan de geleerden van the ancients (eigenlijk ook wel de poortbouwers) waardoor hij een planeet heeft opgeblazen.

luit.Aiden Ford (0 x uitgekomen)

Ford is een militair( net zoals Sheppard, Caldwel en Carter.) in seizoen 1 is hij in aanraking gekomen met een Wraith. de Wraith werd gedood en is in het water gevallen samen met Ford. daardoor is Ford nu een half Wraith- half Mens. hij is de jongste van de hele expeditie

dr. Carson Beckett (5 x uitgekomen)

onze schotse man!! Beckett komt uit Schotland en is een hele goede arts. hij en Mckay zijn goede vrienden.

col. Caldwell (0 x uitgekomen)

je bent de baas op de Deadelus je hebt een tijdje een symbiont (een soort slang die mensen als gastheer over neemt. wordt ook wel de Goa'uld genoemd) gehad. je bent bazig en toen Sheppard een ziekte had wou je alles opeisen. je kan heel slecht met Weir omgaan.

col. luit Samantha Carter (1 x uitgekomen)

je bent Technicus en vliegenier bij de luchtmacht. je bent inteligent en je bent heel erg veranderd dankzij dr. Daniël Jackson(Egyptoloog). je hebt brigadier/generaal Jack o'neill altijd leuk gevonden omzijn humor en zijn zaken van doen.

Wraith (3 x uitgekomen)

je bent een Wraith!!!! je bent de vijand van de Expeditie Atlantis, Teyla's volk en Ronon en de Ancients. je zuigt, met behulp van je handen, levens uit een mens. daarmee spuit je een soort emsyme in het lichaam van een mens, waardoor hij/ zij niet sterft na de eerste keer.

Ancient (4 x uitgekomen)

je bent een Ancient. Ancients zijn de mensen die de Stargate hebben gemaakt. The Ancients zijn in Atlantis aangevallen door de Wraith waardoor een groot deel naar de aarde is terug gekeerd. maar er zijn ook Ancients die zijn opgestegen naar een hoger bestaan van het leven en leven nu als energie. die Ancients mogen zich niet bemoeien met de normale mensen. als dat gebeurt worden ze verbannen of krijgen ze een soort van straf. (plaatje: Chaya Sar , een Ancient die een planeet moet beschermen omdat ze tussen de mensen kwam en de Wraith)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xmrsxhoranx

    Ancient :D

    7 jaar geleden
  • Julzy

    Ik ben gewoon verslaafd aan Stargate XD

    9 jaar geleden
  • OrbofDoom

    TEYLA???????? OMG XD WHO THE FUCK IS DAT?

    1 decennium geleden
  • LaNoya

    wraith xD
    geniaal

    1 decennium geleden
  • Geke

    rodney ghehehe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?