Wie ben jij van het huis Anubis?

Wil jij weten op wie jij het meest lijkt uit deze superleuke serie? Doe dan deze quiz! P.S: Het is gebaseerd op je karakter, dus niet of je een jongen of meisje bent!

Mogelijke uitkomsten

Nienke (25 x uitgekomen)

Nienke is verlegen en aardig, en dat ben jij ook. Je hoeft niet persé op de voorgrond te staan, en vind veel goed. Je kunt goed met mensen opschieten, maar jij kan echt niet tegen oneerlijkheid!

Appie (4 x uitgekomen)

Je bent lollig, houdt van horror en jaagt iedereen altijd de stuipen op het lijf. Jij lijkt op Appie! 1 April is je lievelingsdag, en je kan veel dingen niet echt serieus nemen. Dat is wel jammer, want mensen vertrouwen jou niet echt.

Amber (5 x uitgekomen)

Je bent net zoals Amber! Je vind uiterlijk het allerbelangrijkste in je leven, en je bent gek op shoppen en mode. Mensen die er minder cool uitzien dan jij kan je maar moeilijk begrijpen...

Patricia (7 x uitgekomen)

Jij bent stoer en zelfverzekerd en hebt altijd je woordje klaar. Net zoals Patricia snap je niets van meisjes zoals Amber, die alleen maar om hun uiterlijk geven.

Mara (9 x uitgekomen)

Jij bent zoals Mara! Lief, aardig en behulpzaam. Maar soms iets te naief.

Fabian (1 x uitgekomen)

Je bent superslim, net zoals Fabian! Je houdt er van om dingen op te zoeken, zodat jij altijd het antwoord weet in de klas. Verder ben je een aardig persoon, die graag anderen helpt met zijn kennis.

Mick (1 x uitgekomen)

Stoer, sportief en knap, zo is Mick en zo ben jij ook. Gym is je favo vak en in je vrije tijd ben je altijd actief bezig. Op de bank hangen is niets voor jou!

Jeroen (0 x uitgekomen)

Oeps...jij lijkt op Jeroen. Je hebt ergens in je wel een aardige kant, maar die laat je nou niet bepaald zien...je bent een beetje achterbaks... doe er iets aan en je zult zien dat mensen je een stuk aardiger gaan vinden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • PotterHead4ever

    Jeroen! Lolz

    9 jaar geleden
  • Folklore

    Nienke en ik heet Nynke xD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Amber (yeah)

    1 decennium geleden
  • Essie18

    Appie?! Ik ben een meisje hoor!!!
    Bij iedereen ben ik Patricia of Joyce

    1 decennium geleden
  • Chihuahua

    Ikzelf was nienke! Laat ff een berichtje achter:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?