welke pokemon personage ben jij

Wil jij graag weten welk pokemon mensje je bent? Dan ben je hier op de juiste plaats (A)

Mogelijke uitkomsten

Misty Waterflower (13 x uitgekomen)

Je bent een beetje bazig maar heel behulpzaam en gevend. Als iemand je hulp nodig heeft probeer je dat hem ook te geven. Je bent een echte vechter en je laat je ook niet klein maken!

Ash Ketchum (0 x uitgekomen)

Je kan wat dom uit de hoek komen maar als je echt serieus bent, kan je toch best slim zijn. Serieus is ook niet echt je sterkste kant maar als het moet kan je het wel zijn. je bent een erg zorgzaam persoon. Maar 1 tip: Denk voortaan 10 keer na voordat jij iets doet want als je gelijk doet zonder na te denken kan het verkeerd gaan!

Brock Slate (90 x uitgekomen)

Je bent erg slim en JIJ bent degene die meestal 10 keer nadenkt voordat je iets doet. Je ziet makkelijk door dingen heen. Maar oh man.. wat ben jij snel verliefd! Doe het nou maar wat rustiger aan. Verder ben jij ook heel zorgzaam en je zorgt ervoor dat andere niets te kort komen.

Gary Oak (52 x uitgekomen)

Jij probeert altijd de beste te zijn. Soms kan je ook gemeen zijn. Maar als alles oed verloopt kan je een van de aardigste personen zijn. Denk nou niet steeds dat je de beste bent en zet je eigendunk een stukje lager. (A)

May (3 x uitgekomen)

Je bent een beetje verlegen. Je houdt veel van reizen maar liever met iemand samen of meer personen. Je bent aardig maar ook weer niet de slimste van allemaal.

Max (11 x uitgekomen)

Jij bent gewoon zo'n iemand die alles weet. Niks verkeerd aan hoor maar soms moet je niet de know-it-all uit hangen. Als iemand er echt niet uit kan komen zelf dan kan jij te hulp schieten!

dawn (0 x uitgekomen)

Dawn is nu het enige meisje in pokemon
der moeder is een cordinator
dus is haar droom ook een cordinator te worden
haar eerste pokemon is piplup

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • DeBlueNightFury

    Dit klopt niet

    7 jaar geleden
  • Raann

    Brock Brock? WTF IK BEN 10 en een meisje T_T

    1 decennium geleden
  • pansylda

    brock? klopt niet xD ik ben niet snel verliefd ben 11 en nooit verliefd geweest xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?