welke mermaid melody mens ben jij?

ja ik heb geen tijd te zeggen doe nou maar deze quiz

Mogelijke uitkomsten

Luchia (80 x uitgekomen)

Haar volledige naam is Luchia Nanami. Zij is geboren op 3 juli en is 156 centimeter lang. Haar bloedgroep is O. De vakken die zij niet leuk vindt zijn Wiskunde en Rekenkunde. Haar lievelingskleur is roze. Haar lievelingsbloem is Cosmos. Zij eet het liefst garnalen, en rozijnen eet zij liever niet. Haar grote hobby is zingen, toch is dit niet aan te raden in haar menselijk vorm.

Ook al ziet zij er niet altijd zo uit, Luchia is toch een rustig en beleefd meisje dat snel vrienden vindt. Zij woont net als Hanon bij Nikola in het Hotel. Zij is verliefd op Kaito, de jongen die zij in haar jeugd heeft gered. Hierbij verloor ze haar parel. Luchia is soms nogal naief.

In haar menselijke vorm heeft ze haar haar tot op haar schouders hangen en is het donkerder als bij haar meermin vorm. Haar ogen zijn bruin, in tegenstelling tot haar blauwe meerminogen.

Luchia is ook de Pink Pearl Mermaid Princess Luchia, de prinses van de Noord Pacific. Met haar roze parel en haar spreuk "Pink Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Haar liederen heten Splash Dream en in pure Mother Symphony.

Hanon (0 x uitgekomen)

Haar volledige naam is Hanon Hosho. Hanon is opgewekt en over het algemeen een jongensgek. Zij is op haar muziekleraar (Mitsuki, Tarou) verliefdt en valt in het algemeen op een beetje oudere jongens. Haar lievelingskleur is blauw.
Ze heeft de neiging zichzelf tegen te spreken. Zo wou ze, om contact te maken met Luchia, haar vertellen hoe ze zich aantrekkelijk voor een jongen kan maken, om even later te zeggen dat Luchia als meermin niet dit risico kan lopen. Toch zodra zijzelf verliefdt is, interreseert dit haar niet meer.

In haar menselijke vorm heeft ze haar haar tot op haar schouders hangen en is het donkerder als bij haar meermin vorm. Daarnaast heeft ze in haar menselijke vorm bruine ogen, in tegenstelling tot haar meermin vorm waar haar ogen blauw zijn.

Hanon is ook de Mizuno Pearl Mermaid Prinses Hanon, de prinses van de Zuid Atlantische Oceaan. Met haar blauwe parel en haar spreuk "Mizuno Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Zij zag Nuil, de donkerblauwe meermin prinses, zeer vaak voordat deze gevangen genomen werd, aangezien hun rijken naast elkaar liggen.

Hanons eerste lied heet Ever Blue, haar tweede heet Mizuiro no Senritsu (dit lied wordt vaak verward met Mizuiro no Melody aangezien dat de titel was van de episode waar het lied voor het eerst in voor komt, daarnaast is Melody een vertaling van Senritsu.)

Lina(genaamd rina) (0 x uitgekomen)

Haar volledige naam is Lina Toin. Ze is geboren op 2 september 1989 en is 163 centimeter lang.
Haar sterrenbeeld is maagd. Haar bloedgroep is AB. Haar hobbys zijn lezen en films kijken. Haar lievelingskleur is groen, en haar lievelingsbloem is een Lily. Haar lievelingsvakken zijn Wiskunde en Natuurkunde en er is geen vak dat ze niet leuk vindt. Lina's lievelingseten is alles wat vegetarisch is. Zij eet liever niet iets met kleurstoffen erin. Haar ideale man moet vooral slim zijn.

In haar menselijke vorm heeft ze haar haar tot op haar heupen hangen en is het donkerder als bij haar meermin vorm. Ook zijn haar ogen in haar menselijk vorm lichtpaars, in tegenstelling tot haar groene meerminogen.
Lina is ook de Green Pearl Mermaid Prinses Lina, de prinses van de Noord Atlantische Oceaan. Met haar groene parel en haar spreuk "Green Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".

Wat op valt aan Lina zijn meerdere dingen, zo draagt ze bijvoorbeeld een jongensuniform in plaats van het meidenuniform. Daarnaast komt ze vaak geheimzinnig over.
Aan het begin kan ze Luchia en Hanon niet uitstaan, wat overigens snel genoeg veranderd. Haar beste vriendin is Nuil, toen zij gevangen werd door Gaito heeft Lina gezworen dat zij Nuil weer zou bevrijden.

Haar liederen heten Star Jewel en in pure Piece of Love.

Karen (0 x uitgekomen)

Karen is de paarse meerminprinses en heerst over de Antartische Oceaan. Over het algemeen lijkt ze vaak een hekel te hebben aan Lina, later komt uit dat dit is omdat haar zuster, Nuil, gevangen is genomen toen ze bij Lina was. En voor deze gevangenname geeft Karen de schuld aan Lina.
De eerste keer dat Karen verscheen was op het "Mermaid Contest" in aflevering 21, waar ze de wedstrijd, waar Luchia, Hanon en Lina ook aan meededen, had gewonnen.

In haar menselijke vorm heeft ze haar haar tot op haar heupen hangen en is het donker als bij haar meermin vorm. Haar ogen zijn in haar menselijke vorm bruin en in haar meerminvorm paars.
Karen kan soms erg koppig zijn en het duurde ook een hele tijd voordat ze zich bij de andere prinsessen aansloot, mede door haar afkeer van lina.
Maar vaak genoeg kruisen hun paden en dan helpt ook Karen met het verslaan van de slechten. Ze heeft het hart op de goede plaats zitten en helpt ze ook als ze in de problemen zitten.

Karen is ook de Purple Pearl Mermaid Princess Luchia, de prinses van de Antartische Oceaan. Met haar paarse parel en haar spreuk "Purple Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Haar lied heet Aurora no Kaze ni Notte.

Coco (1 x uitgekomen)

Coco is de yellow pearl mermaid prinses van de Zuid Pacific. Toen haar rijk vernietigd werd is ze gevangen genomen door Gaito.
Deze heeft haar parel afgenomen en haar opgesloten.

Coco was eens de beste vriendin van Sarah (Ze kenden elkaar al goed toen ze nog maar kinderen waren), en ze geeft zichzelf er een beetje de schuld van dat ze naar Gaito is overgelopen. Ze heeft er erg veel voor over om Sarah weer naar de kant van de meerminprinsessen terug te krijgen en uit de handen van de slechten.
Coco ging voor haar gevangenname regelmatig om met Luchia aangezien ze de prinsessen van aangrenzende rijken zijn.

Coco is ook de Yellow Pearl Mermaid Princess Coco, de prinses van de Zuid Pacific. Met haar gele parel en haar spreuk "Yellow Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Coco heeft helaas geen eigen lied.

noelle(genaamd noel en nuil) (0 x uitgekomen)

Nuil is de Aiiro Pearl Meermin en is de prinses van de Artische Oceaan, ze is de zus van de paarse meermin prinses Karen.
Nuil is zeer warm van hart, en geeft veel op voor haar vrienden. Ze is zeer intelligent, ook al jaagt ze haar vriendinnen wel eens de stuipen op het lijf als ze weer eens haar bril opzet.

Zij wordt door Gaito gevangen gehouden en is Lina's beste vriendin. Zelfs toen ze gevangen werd door Gaito en Yuri, probeerde ze Lina nog te beschermen. Hierdoor heeft Lina de kans gekregen om te ontsnappen. Dit voorval was ook de bron van Karen's haat voor Lina. Gaito-Sama heeft Nuil haar parel afgenomen en opgesloten in zijn kasteel.

Nuil is ook de Aiiro Pearl Mermaid Princess Nuil, de prinses van de Artische Oceean. Met haar aiiro parel en haar spreuk "Aiiro Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Nuil heeft helaas geen eigen lied

Sarah (0 x uitgekomen)

Sarah is de Orange Pearl Mermaid Princess, en haar rijk is de Indische Oceaan.
Ze verschijnt voor het eerst in aflevering 22, waar je haar ziet in de herrinnering van Mitsuki Tarou. In diezelfde aflevering zie je haar in een jurk bij Gaito.

Toen Tarou in India op vakantie was, heeft hij haar ontmoet en zijn de twee verliefd geworden en hebben elkaar eeuwige liefde gezworen. Ze hadden afgesproken maar Tarou kon niet komen. Sarah diep bedroefd kreeg last van een vlaag van liefdesverdriet waardoor alles voor haar ogen zwart werd. Zodra ze weer wakker was merkt ze dat ze haar rijk had verwoest. In afgunst over wat ze heeft gedaan vlucht ze naar het diepst van de zee. Ze vind dat ze niets meer met haar "vorige leven" als prinses te maken mag hebben en hierdoor maakt ze haar haren, staart en parel zwart. Op een gegeven moment kwam ze het paleis van Gaito tegen. De twee zijn verliefd geworden.

Het is moeilijk te bepalen wat er precies in Sarah omgaat, maar het is duidelijk dat de relatie die ze eens met Tarou had nog steeds veel voor haar betekent, ook al zegt ze zelf dat dat over is.

Sarah is ook de Orange Pearl Mermaid Princess Sarah, de prinses van de Indische Oceaan. Met haar orange parel en haar spreuk "Orange Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Haar lied heet "Return to the Sea", en bestaat uit twee losstaande delen.

seira (0 x uitgekomen)

Seira is de nieuwe Orange Pearl Mermaid Prinses van de Indische Oceaan. Er is weinig over haar bekend behalve haar naam.

Toen ze net zoals alle meerminnen geboren moest worden, en Luchia de orange parel die ze van Sarah had gekregen in de schelp legde, begon Seira te verschijnen.
Helaas verscheen er ook iemand anders, namelijk Mikeru, en die viel hen aan en hield de geboorte tegen. Een deel van Seira's macht belande in Mikeru en tot ze dit terug heeft kan ze niet geboren worden.
Elke keer als Mikeru een veer verliest krijgt Seira een deel van haar macht in haar parel terug, totdat ze op een gegeven moment tot leven kan komen.

Tot die tijd verschijnt ze af en toe in geestvorm aan Luchia om haar hoop in te spreken. Seira is de Orange Pearl Mermaid Princess Seira, de prinses van de Indische Oceaan. Met haar orange parel en haar spreuk "Orange Pearl Voice!" transformeert ze zich. Haar aanval heet "Love Shower Pitch".
Seira's liederen heten Beautiful Wish en Birth of Love.

Kaito (0 x uitgekomen)

Kaito is de surfkampioen en een meidengek, hij zit in dezelfde klas als Luchia.
Hij werd een keer door Luchia gered (toen hij door een grote golf van het cruiseschip viel) en is daarna op haar verliefdt geworden.
Jammer genoeg zijn zijn pleegouders (ze hadden hem op een dag op het strand gevonden) omgekomen op diezelfde dag, aangezien het schip zonk.

Hij ziet er trouwens net zo uit als de aanvoerder van de slechten (Gaito). Dit viel Lina als eerste op. Toch bewees Kaito duidelijk anders te zijn als Gaito. Kaito heeft echter soms de beschikking tot vreemde krachten. Dan verschijnt er een teken op zijn voorhoofd welke een fel en warm licht uitstraalt. Vreemd genoeg verschijnt ditzelfde teken ook weleens op het voorhoofd van Gaito... Wat is het verband tussen deze twee zeer verschillende jongens?

Gaito-sama/Gakuto (0 x uitgekomen)

Zijn naam in de anime is Gaito-Sama maar in de manga is zijn naam Gakuto. Hij is de aanvoerder van de vijanden van de meerminnen. Hij is het hoofd van de Phantalassa clan, een zeeclan die lang geleden werd verzegeld door Aqua Regina op de bodem van de zee.

Hij wil alle meerminprinsessen vangen, zodat hij aan hun parels kan komen welke magische krachten bezitten. Met deze parels is hij in staat om de Zeegodin, Aqua Regina-Sama op te roepen, en haar kracht te verkrijgen.

Door middel van vreselijke klanken kan hij de meerminprinsessen aan. Daarbij gebruikt hij een vreemde staf, waarmee hij o.a. de Dark Lovers dirigeert.

Sarah (Dark) (0 x uitgekomen)

Sarah is een verhaal apart. Zoals je aan haar naam ziet is zij een meermin, daarbovenop is ze de prinses van de Indische Oceaan. Mede hierdoor hebben de aanvalsliederen van de meerminnen geen effect op haar.
Hiernaast is ze de geliefde van Gaito-sama, en helpt hem ook om aan de macht te komen.
Over haar redenen is niet veel bekent, men weet dat haar rijk is vernietigd, maar er is niet bekend waarom ze haar haar plotseling zwart heeft geverfd.
Men zegt dat een meermin zonder haar parel niet mooi kan zingen aangezien ze dan toondoof zijn, vreemd genoeg lijkt Sarah daar geen last van te hebben, terwijl ze toch haar parel niet draagt.
Haar lied heet "Return to the Sea", en bestaat uit twee losstaande delen.

Dark Lovers, Izul, Eriru, Yuri, Maria (0 x uitgekomen)

Deze zijn dienaressen van Gaito-Sama. Ze waren oorspronkelijk zeedieren, maar door zijn kracht te gebruiken heeft hij hen een menselijke vorm gegeven.
Ze proberen de meerminnen voor Gaito-Sama te vangen, door middel van het verspreiden van vreselijke klanken die de gevoelige oren van de meerminnen niet verdragen kunnen.
Izul is een zeeheks, ze gebruikt behalve haar muziek waterdraken om aan te vallen.
Eriru heeft een nogal gespleten persoonlijkheid, ze gebruikt soms haar nagels om zo iemand naar de keel te vliegen.
Yuri gebruikt meestal de Piano om vreselijke klanken te verspreiden, daarnaast kan ze waterstralen afvuren om aan te vallen.
Maria is de laatste van deze vier die geintroduceerd word, ze gebruikt ijs om aan te vallen, onder andere in kristal-vorm.

Black Beauty Sisters (0 x uitgekomen)

Deze twee vallen door middel van zingen de Meerminnen aan. Ze zijn een stuk sterker als de Dark Lovers, en zijn bestand tegen de eerste liederen; Taiyou no Raquen, Splash Dream, Ever Blue en Star Jewel. Ze worden wel geaffecteerd door de andere liederen zoals Kizuna en Kodou.

Ze verschenen aan het einde van het eerste deel van Pitch waar ze voor Gaito werkten. Ze verschijnen als enige van de slechten ook aan die kant in Pure waar ze Mikeru dienen.

De Black Beauty Sisters zijn een duo die uit twee zussen bestaat. Hun namen zijn SheShe en MiMi. SheShe is de oudste en is duidelijk dominant tegenover MiMi, de jongere zus. Sheshe heeft felrood haar en ijsblauwe ogen. Mimi is precies het tegenovergestelde met haar ijsblauwe haar en felrode ogen.

Ze vallen aan met een lied genaamt Kuro no Kyousoukyoku ~concert~. Dit lied wordt met "voice in the dark" verward omdat ze dat constand zingen (note: er bestaat dus geen lied genaamd voice in the dark!). In Pure vallen ze aan met Yami no Baroque.

In pure verschijnen de Black Beauty Sisters een tijdlang op het land. MiMi gebruikt hier ook wel de naam Mari

Mikeru-sama (0 x uitgekomen)

Dit is de nieuwe leider van de vijanden. Het is nog onbekend wat zijn motieven zijn, maar hij maakt, samen met zijn dienaren jacht op de meerminprinsessen.

In het begin van Pure verandert hij SheShe en MiMi terug naar een menselijkere vorm aangezien ze door Gaito voor straf in vissen waren veranderd.
De oudere lieden en zelfs Kodou hebben geen effect op hem.

Hij lijkt een soort van engel met lang groen/platina haar en een soort van griekse kledij met een paar goudkleurige halsringen, grote ooringen en een soort van diadeem om zijn voorhoofd heen. Zijn lied heet Tsubasa no Daite.

Lady Bat (0 x uitgekomen)

Ze is een soort van vleermuis. Ze is de eerste van de nieuwe dienaren die verschenen is. Ze heeft zwart haar en lichtpaarse ogen. Ze draagt een witte blouse en een rokje. Daarnaast heeft ze een paar vleermuisvleugels op haar rug.

De oudere lieden en zelfs Kodou hebben geen effect op haar.
Door middel van het lied Ankoku no Tsubasa (Zwarte Vleugels) valt ze de meerminnen aan, dit lied maakt dat ze als gehypnotiseerd hun wil verliezen.

Ran-fa (0 x uitgekomen)

Dit is de volgende van Mikeru's dienaren die verschijnt. Ze heeft lang paars haar, dat ze in twee knotten draagt aan de zijkant van haar hoofd en laat de rest in twee staarten hangen. Ze draagt een soort van chinese jurk en loopt vaak met een waaier rond.

De oudere lieden en zelfs Kodou hebben geen effect op haar.
Door middel van het lied Hana to Chou no Serenade valt ze de meerminnen aan. Dit lied maakt dat gaan dansen op de muziek, wat hen erg pijn doet.

Arara (0 x uitgekomen)

Dit is de derde van Mikeru's dienaren die verschijnt. Ze is iemand die heel graag een idool wil zijn, en doet zelfs in haar aanval van die schattige poses.
Ze heeft kort felgroen haar. Ze draagt een feeenjurkje en een paar doorzichtige vleugels op haar rug.

De oudere lieden en zelfs Kodou hebben geen effect op haar.
Door middel van het lied Star Mero Mero Heart valt ze de meerminnen aan. Dit lied doet hen erg zeer aan de oren. Net zoals Sarah's lied bestaat Alala's lied uit twee losstaande delen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • LostGirl97

    ehm niet heel lullig bedoelt maar Lady bat is geen meisje, snap wel de verwarring.............

    http://mermaidmelody.wikia.com/wiki/Lady_Bat

    ik dacht het eerst ook hoor xD

    1 decennium geleden
  • Chrysanthe

    Luchia

    en het klopt nog ook, ik hou ook van roze(flower)
    leuke quiz

    1 decennium geleden
  • xDeepsnow

    uitgerekent alles komt op lucia uit

    1 decennium geleden
  • Voiceless

    Luchia

    1 decennium geleden
  • Yuka

    luchia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?